|
|
![]() Re: ПриватБанкСпасибо за ответ пока я веду бесполезный диалог с ботами приват банка в Вайбере и телеграмме отвечают что подтверждения регистрации в чате отправлено мне на приват 24 в который я зайти не могу!
![]() Re: ПриватБанкНет открывается и все!пробовала с другого телефона с другог браузера выдает сервис авторизации временно не доступен !чат бот pb.ua тоже недоступен ! Проводного интернет у нас нет я в горах только слабая мобильная связь! Из хорошего появился роуминг лайф видно через Турцию а наши тут группа человек десять украинцев сидит не знали что есть роуминг ! Пользовались только местной связью
![]() Re: ПриватБанкПориньте в преміальні пропозиції від Visa
з 1 січня 2023 до 31 грудня 2024 Пропозиції для тих, хто подорожує за кордон.
Доступ до 1 300 Lounge zones по всьому світі з Visa Fast Track International «Телемедицина» від Visa Знижка до 35% на оренду авто з Avis та багато іншого
Знижка 20% у мережі магазинів Bomond Передплата на сервіс SWEET.TV: телеканали, фільми, мультики й навчальний контент та інше. ![]()
![]() Re: ПриватБанкВигравайте призи за перекази з Visa та ПриватБанком
з 20 грудня 2023 до 20 березня 2024 Топові гаджети Apple за перекази на закордонні картки Visa в Приват24. Переказуйте гроші рідним та близьким за кордон та отримайте шанс стати власниками сучасних гаджетів Apple. За перекази через Приват24 з карток Visa від ПриватБанку на закордонні картки Visa розігруємо iPhone 15 Pro, Apple Watch Series 9, бездротові навушники Apple AirPods Max та Apple TV. Підтримуйте рідних, бо відстань не має значення з Visa та Приват24 💚 Хто може взяти участь в акції? Клієнти віком від 18 років з ІПН, які мають картку Visa від ПриватБанку. Детальніше за посиланням: ![]()
![]()
забавные пропозиции в свете последних событий маркетологам стоило бы пририсовать третьего ребёнка ![]() Re: ПриватБанкКешбек 3% за оплату комунальних тільки хто отримав спеціальну пропозицію (дзвінок з банку)?
|
|