|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 19 лис, 2025 08:12
Після того, як Приват анулював кредитний ліміт кілька місяців тому, Приватом майже не користуюсь (хіба що репетитору дитини скидаю за заняття з власної КДВ). А тут виникла потреба сплатити штраф за неправильне паркування ((( У Моно взагалі не дає це зробити (не знаходить моє місто), у Приват24 все є, крім картки з грошима. Я підв'язав Стартову від Альянса, а тепер ось думаю: якщо таким чином оплатити, чи не візьме Альянс комісію як за переказ з кредитки чи щось подібне? Можливо, у когось був подібний досвід використання чужої картки у Приват24, підкажіть, будь ласка.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1078 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Сер 19 лис, 2025 09:38
Искатель написав:Після того, як Приват анулював кредитний ліміт кілька місяців тому, Приватом майже не користуюсь (хіба що репетитору дитини скидаю за заняття з власної КДВ). А тут виникла потреба сплатити штраф за неправильне паркування ((( У Моно взагалі не дає це зробити (не знаходить моє місто), у Приват24 все є, крім картки з грошима. Я підв'язав Стартову від Альянса, а тепер ось думаю: якщо таким чином оплатити, чи не візьме Альянс комісію як за переказ з кредитки чи щось подібне? Можливо, у когось був подібний досвід використання чужої картки у Приват24, підкажіть, будь ласка.
Альянс не візьме. Буде платіж з MCC 8999.
-
ramzes4
-
-
- Подякував: 2579 раз.
- Подякували: 327 раз.
-
-
Профіль
-
-
1