Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
KVV написав:Тобто на самокасі Сільпо Ви вже не скануєте кожен товар окремо, а одразу оплачуєте НьюКардом?
Саме так. Точніше - оплачую додатком Сільпо, куди прив'язана ньюкард. Сканую кюар зі смартфона, пару тапів по екрану самокаси, чек, і на вихід. Дєвочкі іноді зазирають в чек і візочок.
Весело попадати на новеньких: мущина, ви куди, а сканувати, як це так вже все, ой, а як це так, ой дійсно, галя, йди сюди, диви то хіба так можно?
Aktus написав:Саме так. Точніше - оплачую додатком Сільпо, куди прив'язана ньюкард. Сканую кюар зі смартфона, пару тапів по екрану самокаси, чек, і на вихід. Дєвочкі іноді зазирають в чек і візочок.
Весело попадати на новеньких: мущина, ви куди, а сканувати, як це так вже все, ой, а як це так, ой дійсно, галя, йди сюди, диви то хіба так можно?
Зрозуміло. В мої Сільпо Вільнокасу ще не завезли.
Це такий собі аналог Пік&Го у Велмарті. Реакція в охорони така ж - "покажіть чек/пакет", платиш додатком - попадаєш на перевірку 10 з 10 , перевіряють при всьому залі, а потім тихенько вибачаються.
Хоча з досвіду сказав би що ініціатива може бути з обох сторін. Мене колись із рівня Старт перевели на вищий, а от на щомісячну оплату замість щорічної я вже переводив по своїй ініціативі
nighthawk5 Спасибо, да, эти файлы читал. Просто у них есть разница, если Укрсиб по своей инициативе переводит тебя на тариф выше уровнем - обслуживание бесплатное. Независимо от того выполнил ты условия (траты от или остаток от) или нет. А если ты сам, то тогда надо выполнять условия и иногда это прям напряжненько будет. https://my.ukrsibbank.com/ru/personal/c ... ary_cards/ вот тут сноска в тарифах (не в ПДФ файле), что если по инциативе банка - бесплатно.