|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 09 вер, 2025 14:54
Щось притихли вони з приводу перепідписання договору. Нічого не перепідписував - все працює як раніше. Що то було? Чи буде продовження?
-
MostWanted
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 вер, 2025 21:26
MostWanted написав:Щось притихли вони з приводу перепідписання договору. Нічого не перепідписував - все працює як раніше. Що то було? Чи буде продовження?
Аналогичная ситуация. Аналогичные вопросы. Коллеги, что делаем? Подписываем? Или морозимся до последнего? 
-
Driver
-
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 вер, 2025 16:03
Вопрос, ограничение на перевод р2р 29999 грн — оно на другие банки, или внутри банка тоже?
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 322 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 вер, 2025 23:07
Всім добрий вечір чи може хтось підказати як поступити в наступній ситуації. Вивів з БІНАНС по P2P 101к грн. Монобанк почав проводити як вони кажуть фінмоніторинг. Просять надати пояснення і документ походження коштів. Якщо я їм скину квитанцію, що це переказ P2P чи буде якась відповідальність за це, можливо хтось стикався з таким і якось вирішив, буду вдячний за відповідь. Дякую
-
whitekoval
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 вер, 2025 19:48
whitekoval написав:Всім добрий вечір чи може хтось підказати як поступити в наступній ситуації. Вивів з БІНАНС по P2P 101к грн. Монобанк почав проводити як вони кажуть фінмоніторинг. Просять надати пояснення і документ походження коштів. Якщо я їм скину квитанцію, що це переказ P2P чи буде якась відповідальність за це, можливо хтось стикався з таким і якось вирішив, буду вдячний за відповідь. Дякую
Сам р2р-переказ НЕ пояснює ЛЕГАЛЬНЕ походження ваших статків. Треба надати довідку ОК-7 (з Дії), або договір продажу майна де можна побачити як ви (та може і вся ваша сім'я) таки заробили ті 100К за 1..2 роки, сплатили податки. Саме отримання коштів з крипти вважається у Неньці ризиковою операцією, і частіше банки розривають ділові відносини по 15ст -- відмивання коштів. Тому краще не згадувати крипту, а надати первинні квитанції на сам р2р-переказ як звичайний особистий (не комерційний) переказ коштів від 3-ї особи (кума, брата, знайомого)
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 516 раз.
- Подякували: 1328 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Нед 28 вер, 2025 21:39
Amethyst А якщо я взагалі проігнорую те що вони запитують і не надам ніяких пояснень, що вони можут зробити обмежити рахунки?)
-
whitekoval
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 вер, 2025 23:31
whitekoval написав:Amethyst А якщо я взагалі проігнорую те що вони запитують і не надам ніяких пояснень, що вони можут зробити обмежити рахунки?)
Візьмуть паузу на 1..3 міс для проведення власного розслідування. А потім таки -- розрив ділових відносин, переказ грошей в інш банк з призначенням по 15 ст. -- відмивання коштів, тобто інш банк теж розриває відносини... і хтось повідомить таки у поліцію про підозру у шахрайстві )) Тому при розриві краще просити повернути гроші готівкою, але не всі банки на це погоджуються, а деякі за це беруть коміс у -20..30%
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 516 раз.
- Подякували: 1328 раз.
-
-
Профіль
-
-