|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 30 жов, 2023 17:13
Sergion написав: iva64 написав:Монобанк неочікувано заблокував карту грн з метою проведення верифікації. Після проведення верифікації в ДІЇ гроші блокуються ще 48 годин. Потім, для проведення розблокування Банк затребував ще й документи про доходи. От так от, малята  (
Це в Моно зараз масове явище, вони як сказились.
Просили надати: довідка про доходи за місцем роботи або за місцем отримання соціальних виплат. Цю довідку ви можете отримати не виходячи з дому на Порталі Електронних Послуг ПФУ (Вхід за GOV ID — Bank ID НБУ — monobank); виписки банків і договори, якщо ви отримали дохід за виконання робіт, послуг тощо; документ, який би показав, що ви продали будь-яке майно (рухоме, нерухоме, авторські права тощо) або договір дарування; документи про отримання страхової суми, дивідендів, спадщини, виграшу в лотерею; кредитні договори, договори позики, в яких ви є позичальником; декларація про доходи з відміткою податкової.
-
iva64
-
-
- Подякував: 48 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 жов, 2023 22:03
iva64 написав:Монобанк неочікувано заблокував карту грн з метою проведення верифікації. Після проведення верифікації в ДІЇ гроші блокуються ще 48 годин. Потім, для проведення розблокування Банк затребував ще й документи про доходи. От так от, малята  (
[url="https://delo.ua/finance/finansovyi-monitoryng-v-monobank-v-pryvatbanku-ta-zagalni-pravyla-425395/"]В Україні посилюють фінмоніторинг: як уникнути блокування транзакцій та рахунків[/url] Описано Монобанк і ПриватБанк.
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 30 жов, 2023 23:22
а як що псіханути на ці всі вимоги і нічого не надати, то які наслідки?
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 жов, 2023 00:29
iva64 написав:Було використання картки в якості безкоштовного додатку для поповнення та переказів з/на картки інших банків
про які суми йде мова?
-
otshelnick1
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 жов, 2023 11:42
novichok написав:а як що псіханути на ці всі вимоги і нічого не надати, то які наслідки?
Банк має розірвати відносини.Ну а клієнту після цього треба написати заяву на повернення з зазначенням реквізитів куда повертати. Прикол у тому, що банк зазвичай хитромудрий гроші заблокував, але відносини не розриває.Тому його доведеться штовхати: у такий-то термін прошу розблокувати мої гроші або відповідно до законодавства розірвати ділові відносини і зарахувати кошти за вказаними реквізитами.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 228 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лис, 2023 09:07
посетитель написав: novichok написав:а як що псіханути на ці всі вимоги і нічого не надати, то які наслідки?
Банк має розірвати відносини.Ну а клієнту після цього треба написати заяву на повернення з зазначенням реквізитів куда повертати. Прикол у тому, що банк зазвичай хитромудрий гроші заблокував, але відносини не розриває.Тому його доведеться штовхати: у такий-то термін прошу розблокувати мої гроші або відповідно до законодавства розірвати ділові відносини і зарахувати кошти за вказаними реквізитами.
Все вірно, одній мілфі так і зробили. За підказкою, погодилася на все і повідомила про ініціативу розриву. МОНО з радістью розірвав і закинув на Приват. Приват все прийняв і щаслива мілфа бігом все зняла в банкоматі , заплативши як на мене конську комісію.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лис, 2023 15:26
А вы знали, что уложиться во льготный период нужно до 23:55 последнего дня месяца?
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лис, 2023 15:42
Goodman написав: За підказкою, погодилася на все і повідомила про ініціативу розриву. МОНО з радістью розірвав і закинув на Приват. Приват все прийняв і щаслива мілфа бігом все зняла в банкоматі , заплативши як на мене конську комісію.
Так в заявлении можно было указан расчетный/картсчет счет и другого банка, где нет комиссии при обналичивании или отправить на депо с расчетного/картсчета... В конце концов у клиента не остается вариантов, или по законодательству обязать банк выдать остаток средств в кассе можно?
-
Arien
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лис, 2023 17:04
Arien написав: Goodman написав: За підказкою, погодилася на все і повідомила про ініціативу розриву. МОНО з радістью розірвав і закинув на Приват. Приват все прийняв і щаслива мілфа бігом все зняла в банкоматі , заплативши як на мене конську комісію.
Так в заявлении можно было указан расчетный/картсчет счет и другого банка, где нет комиссии при обналичивании или отправить на депо с расчетного/картсчета... В конце концов у клиента не остается вариантов, или по законодательству обязать банк выдать остаток средств в кассе можно?
Можно і в касі.Банк закриває відповідний рахунок після "виплати коштів готівкою, перерахування залишку коштів згідно із наданими клієнтом реквізитами"... Але постає питання комісії якщо вона є в тарифах.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 228 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лис, 2023 18:10
Хочу высказаться.
Я вчера, склерозная коза, забегалась, и последние платежи уходили уже почти в полночь, в первую секунду ноября.
В общем, насчиталось красиво ... ну и изо льготного периода, естественно, тоже с треском вылетела.
У нас сейчас не очень финансовые дела, как и у многих, полезла я в поддержку с покаянной просьбой, благо, справки нужные брала недавно.
За день банк подошел с пониманием к ситуации и удовлетворил мою просьбу.
Банк, скажем так, потерял нек-рую сумму на моих процентах, но после такой заботы поддержки - я, разумеется, его буду рекомендовать всем знакомым, кто еще не завел себе здесь счет, и в будущем, когда жизнь нормализуется, буду рассматривать Моно как банк для серьезных операций. Поэтому вполне возможно, что у банка с лихвой окупится эта сумма.
Я очень благодарна и даже растрогана.
-
Arien
-
-
-
-
Профіль
-
-