Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 1471147214731474>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 15:23

Наявність ОВДП

Шановні Лорди та чарівниці!
Таке питання: як дізнатися, скільки є в наявності того чи іншого випуску ОВДП? От, наприклад, з'являється у Дії "Лазурне", серед продавців - Сенс Банк. Я роблю спробу купити 10 шт, воно видає: "Немає можливості", бо там було тільки 5, наприклад.
Я роблю повторну спробу, за цей час хтось уже купив.

Це якась фігня. Має десь бути індикатор наявності. Бо так гратися - це дурня цілковита.
Искатель

Подякував: 1072 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 15:38

Искатель написав:Шановні Лорди та чарівниці!
Таке питання: як дізнатися, скільки є в наявності того чи іншого випуску ОВДП? От, наприклад, з'являється у Дії "Лазурне", серед продавців - Сенс Банк. Я роблю спробу купити 10 шт, воно видає: "Немає можливості", бо там було тільки 5, наприклад.

Це якась фігня. Має десь бути індикатор наявності. Бо так гратися - це дурня цілковита.

Лорди та чарівниці дадуть вам відповідь на кшталт "Наразі немає технічної можливості показувати наявну кількість ОВДП в реальному часі".
Сам неодноразово стикався з ситуацією, яку ви описали. Приходиться грати у гру "Вгадай кількість та випереди інших". Більш того, навіть у додатку Сенса іноді можна не встигнути купити. Ти вводиш кількість, а тобі пише "доступно ... шт", і поки ти змінюєш кількість - вуаля, вже немає)
Navegantes

Подякував: 11 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 15:54

Sense Bank написав:
  novichok написав:Чи не єдиний банк, який блокує карти при спробі добавити їх до Гугл Пей,до ака Приват (верніше добавляє а через деякілька хвилин блокує), т.п. По смс не розблокують, тіко дзвінок з купою питань, на кшалт "хто ваша дружина по знаку зодіаку".
Навіщо?

Така внутрішня політика служби безпеки банку)
Блокують та телефонують, щоб бути точно певним, що це робите ви, а не якийсь шахрай. Додатково може зіграти факт, якщо ви токенізували картку з недовіреного пристрою
Валерія 🫧

О, звіздочоти не перевелися. Я ще колись в Альфі був блоканутий за якусь дурницю, то також щось по зорям ворожили, чи дозволити мені зробити переказ синові чи воля богів інакша. Чомусь є впевненість що всі за Діонісієм і далі живуть. Правда, тоді хоч за прителепкуватий блок дали якось бонусів.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 17:59

А что не так-то? По Дие феи не тут живут. А в SSA индикатор есть и даже с количеством. Конечно, как уже правильно отметили, это количество на момент показа и никто не гарантирует, что через секунду его можно будет купить. Чтобы гарантировало - это уже только индикатором не обойтись.
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 716 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2025 18:38

Дякуємо за ваше питання!
Наразі у застосунку Дія немає можливості бачити кількість доступних облігацій, і впроваджувати таку функцію не плануємо. Це пов’язано з тим, що попит на облігації може змінюватися щосекунди, і точна цифра часто втрачає актуальність уже в момент, коли ви її бачите.
Але ми уважно збираємо весь клієнтський фідбек й намагаємось зробити користування нашими послугами максимально комфортним, враховуючи реальні можливості й ресурси ✅

Стосовно застосунку Sense SuperApp ситуація інакша, така задача є в роботі у наших фахівців! Ми розуміємо її актуальність й робимо все можливе, аби реалізувати таку можливість 😊 Щодо термінів, то точної дати ще немає, але ви точно побачите покращення, коли це буде реалізовано 💙

З повагою, Володимир 💎
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1417 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2025 07:54

moveton написав:А что не так-то? По Дие феи не тут живут. А в SSA индикатор есть и даже с количеством. Конечно, как уже правильно отметили, это количество на момент показа и никто не гарантирует, что через секунду его можно будет купить. Чтобы гарантировало - это уже только индикатором не обойтись.

А можна трохи детальніше, де у SSA подивитись наявний залишок? Розумію, що це буде "на момент", але хоч щось.
Тобто я міг би подивитись у SSA, а потім ініціювати у Дії.
Наперед дякую за підказку.
Искатель

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2025 08:22

Искатель написав:А можна трохи детальніше, де у SSA подивитись наявний залишок? Розумію, що це буде "на момент", але хоч щось.
Тобто я міг би подивитись у SSA, а потім ініціювати у Дії.
Наперед дякую за підказку.

Так сказали же уже:
  Navegantes написав:Ти вводиш кількість, а тобі пише "доступно ... шт", і поки ти змінюєш кількість - вуаля, вже немає)

Но должны быть деньги на это количество. Раньше было можно и с копейкой на счету посмотреть (вводишь очень большое количество и SSA уменьшает до доступного), но это похоже недавно исправили. Так что вышеупомянутое покращення уже сделали, только в обратную сторону.

Ещё есть момент, что плюсик справа от количества на больших величинах деактивируется. Можно подбором узнать на каком числе это происходит. Похоже, что это и есть максимум доступного потому, что по разным ISIN оно разное. Не так удобно, как раньше, но хоть что-то, если не врёт.
moveton

Подякував: 68 раз.
Подякували: 716 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2025 09:46

moveton написав:Но должны быть деньги на это количество.

Кошти на кредитці підійдуть, бо дебетова у мене зазвичай з нульовим залишком? Маю на увазі для перевірки.
Искатель

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2025 09:57

Искатель написав:
  moveton написав:Но должны быть деньги на это количество.

Кошти на кредитці підійдуть, бо дебетова у мене зазвичай з нульовим залишком? Маю на увазі для перевірки.

В цьому й складність процесу, бо кошти на кредитці (не власні, а саме кредитні) не підходять
Navegantes

Подякував: 11 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2025 14:59

У мене таке питання. Я помітив, що в історії за останні дні на двох картках White пакету є запис "Операція верифікації картки" 0,00 гривен. Я нікуди ix не додавав. Вони цифрові перевипущенi мною нещодавно через додаток. Я повинен хвилюватися про шахраiв чи хтось також має такі сповіщення, і чи це нормально? Чи немає способу побачити останні сеанси авторизації? Я цього не знайшов. Дякую.
Damay

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 1471147214731474>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: vollena71 і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор