Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ternofond написав:Питання по РКО. По хамелеону сьогодні погашена заборгованість. РД в карти 2 число. Якщо 1 числа будуть витрати більше 50 грн., то 2 числа нарахують 100 грн., чи РД тоді буде 2 числа наступного місяця?
Заборгованість для списання РКО підраховується саме по рахунку, тож ці витрати за 1 січня скоріш за все не встигнуть пройти по рахунку й 100 грн списано не буде ✅
Проте враховуйте, що є операції, що можуть пройти по рахунку день у день і збільшити заборгованість рахунку, внаслідок чого може бути списана комісія РКО.
З повагою, Володимир 💎
Операції ініційовані 01.01 через Portmone та liqpay пройшли 03.01. Може кому згодиться ця інформація
Комусь нараховували акційних 5% кешбеку за замовлення у застосунку Tickets.ua? Зробив два замовлення, кешбеку не нарахували. На підтримці три дні з'ясовували, відписали, що надіслали запит партнеру на приналежність терміналу до акції. Якщо підтвердять, кешбек нарахують, а коли х/з. Тому, хто планує робити замовлення на цьому сервісі, краще скористатися акційними пропозиціями інших банків.
ternofond написав:Комусь нараховували акційних 5% кешбеку за замовлення у застосунку Tickets.ua? Зробив два замовлення, кешбеку не нарахували. На підтримці три дні з'ясовували, відписали, що надіслали запит партнеру на приналежність терміналу до акції. Якщо підтвердять, кешбек нарахують, а коли х/з. Тому, хто планує робити замовлення на цьому сервісі, краще скористатися акційними пропозиціями інших банків.
Я пройшов через це. Десь через місяця два нарахували кешбек.
у мене Райф теж як запасний аеродром. Але у Райфа не дають кредліміт 100..200К і мемоХрандум на 100К на будь-які перекази ((
Мені p2p вже оновилось до 160к. Ще треба написати запит на збільшення ліміту внести валюти більше 400к грн за квартал Чим мені подобається Кредо в цьому питанні, вони мені скільки хочеш дозволяють по замовчуванню . Тут поки все треба просити
Наче писали, що продовжили безкоштовну розстрочку по картках Red 2.0 на 2026 рік. Тільки-но хотів оформити - і бачу, що на 3 місяці є щомісячна комісія. Я щось не так зрозумів, чи не продовжили на попередніх умовах?
Искатель написав:Наче писали, що продовжили безкоштовну розстрочку по картках Red 2.0 на 2026 рік. Тільки-но хотів оформити - і бачу, що на 3 місяці є щомісячна комісія. Я щось не так зрозумів, чи не продовжили на попередніх умовах?
Все правильно, акційна розстрочка продовжена до 31.12.26 на тих же умовах ✅ Нагадаю, що для оформлення акційної розстрочки на 3 місяці покупка має бути виконана картками RED 2.0, RED Cash та Максимум-Готівка на суму від 1000 грн 🙌🏻 З новиною можна ознайомитися тут