Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
cohan написав:да-а, 2% "на все" + рассрочка на это на 3 мес - це дило! Дякую!
а шо это за акция такая жирная? заходил на выходных в атб взял выпивона - стандартно 0,50% на ЯЩЕРИЦУ с КЛ или гдето нужно региться? или в АТБ не начисляют?
Це акція 2% кешбек на вихідних з кредитних (хамелеон не бере участь в акції).
cohan написав:да-а, 2% "на все" + рассрочка на это на 3 мес - це дило! Дякую!
а шо это за акция такая жирная? заходил на выходных в атб взял выпивона - стандартно 0,50% на ЯЩЕРИЦУ с КЛ или гдето нужно региться? или в АТБ не начисляют?
Вітаю! Це акція на вихідні (субота, неділя) для власників кредитних карток Red, Red 2.0, Red Cash, «Максимум», «Максимум готівка», «Максимум Платинум» з кредитним лімітом. Потрібно робити оплату за рахунок кредитного ліміту (100% покупка саме за ліміт) і отримуєте +2% кешбеку, які плюсуються з кешбеком за категорію. Наприклад, оплатили кредитними коштами за категорію "Кафе та ресторани" і отримали 1% кешбеку за категорію обрану +2% кешбеку за оплату у вихідний. Вся інформація є на нашому сайті: https://sensebank.com.ua/cash-u/vihidni ... o-kreditci
Sense Bank написав:Вітаю! Це акція на вихідні (субота, неділя) для власників кредитних карток Red, Red 2.0, Red Cash, «Максимум», «Максимум готівка», «Максимум Платинум» з кредитним лімітом.
Скільки клієнтів банку мають ці дві умови одночасно?
Sense Bank написав:Вітаю! Це акція на вихідні (субота, неділя) для власників кредитних карток Red, Red 2.0, Red Cash, «Максимум», «Максимум готівка», «Максимум Платинум» з кредитним лімітом.
Скільки клієнтів банку мають ці дві умови одночасно?
Це акція одна "Вихідні з кешбеком" по кредитній картці. Якщо у вас є кредитна карта RED, RED 2.0, RED CASH, Максимум, Максимум-готівка, Максимум Платинум. Ви можете скористатися акцією. Головна умова, щоб покупка була за кредитний ліміт на 100% в будь-якій категорії покупок Cash’u. Тобто, якщо ви зробили покупку за кредитний ліміт і були власні кошти, на жаль, кешбеку не буде. І також ця акція діє в суботу та неділю.
Уточніть, будь ласка, про яку другу акцію уточнювали?
Sense Bank написав:Вітаю! Це акція на вихідні (субота, неділя) для власників кредитних карток Red, Red 2.0, Red Cash, «Максимум», «Максимум готівка», «Максимум Платинум» з кредитним лімітом. Потрібно робити оплату за рахунок кредитного ліміту (100% покупка саме за ліміт) і отримуєте +2% кешбеку, які плюсуються з кешбеком за категорію. Наприклад, оплатили кредитними коштами за категорію "Кафе та ресторани" і отримали 1% кешбеку за категорію обрану +2% кешбеку за оплату у вихідний. Вся інформація є на нашому сайті: https://sensebank.com.ua/cash-u/vihidni ... o-kreditci
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Доброго дня А "Цифрова картка RED" приймає участь в цих акціях?
Water написав:1. власників кредитних карток Red, Red 2.0, Red Cash, «Максимум», «Максимум готівка», «Максимум Платинум» 2. з кредитним лімітом.
Це і є ця акція "Вихідні з кешбеком". Перераховані картки, власники яких приймають участь. Наприклад, в мене картка РЕД 2.0, і я маю кредитний ліміт 10 000 грн. Отже, якщо я хочу отримати +2%, мені потрібно саме нею розрахуватися і щоб лише за рахунок цього кредитного ліміту.