Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Київ, відділення м. Мінська ~ 10.00. Завітав з дріб'язковим питанням і дуже сподобалось: швидко, чемно, нічого зайвого не намагались продати "для плану".
На Red 2.0 все переведено у розстрочки. Баланс залишився 1000 грн. В РД по розстрочкам списання 7500 грн. Їх потрібно внести до РД, чи після РД? Чи потрібно внести 6500 до РД?
anikola13 написав:На Red 2.0 все переведено у розстрочки. Баланс залишився 1000 грн. В РД по розстрочкам списання 7500 грн. Їх потрібно внести до РД, чи після РД? Чи потрібно внести 6500 до РД?
Не списання, а нарахування 7500 на заборгованість у грейсі до наступної РД. От до наступної РД і потрібно погасити заборгованість у грейсі. Соррі за тафтафлогію )
ПС. Там ще і 0.01% нарахають за користування грейсом місяц тому.
Пани банкиры, что я должен идентифицировать заново, если у меня в банке только дерозит и нет никаких поступлений и расходов? Последний раз индентификацию в тоделении проходил в конце октября.
igor717 написав:Пани банкиры, что я должен идентифицировать заново, если у меня в банке только дерозит и нет никаких поступлений и расходов? Последний раз индентификацию в тоделении проходил в конце октября.
Я так розумію, що ви отримали пуш повідомлення в застосунку. Вам потрібно пройти повторну ідентифікацію клієнта-фізичної особи: - у зв'язку зі зміною нормативних вимог НБУ, а саме внесеними змінами до Постанови Правління НБУ №65; - відповідно з ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення". Зробити це можна в застосунку https://hi.sensebank.com.ua/reid Через відеочат або ж у відділенні, якщо у вас немає Дії.
Sense Bank написав:як вже сказала то в даному випадку можна пройти ідентифікацію через відеочат
Спробував я здійснити таким засобом, спочатку спитав у тому чаті, де потрібно написати. Так ото ваша, *Анастасія, колега Катерина надала відповідь що таки да, така можливість існує, але тільки для тих вільно людей, які на цей час не перебувають в Україні або мешкають там, де відсутнє фізично відділення. Я трохи розвинув межі світогляду Катерини та, додатково, отримав дозвіл на ідентифікацію відео чатом для людей з обмеженими можливостями фізично пересуватись у зв'язку з інвалідністю. Але й тут але. Спочатку Банк повинен дізнатись про таку інвалідність, тобто знову - тільки через особисту присутність в будь якому відділенні. Таке собі коло, якщо картка Сенс майже "полична", витратити час та гроші на поїздку до відділення виглядає безглуздям, як по мені. Я вже питав раніше *Анастасія - погасити присутню заборгованість, ще й частина в розстрочці, я зможу, якщо не захочу проходити ідентифікацію у відділенні? Банк заблокує лише до особистих коштів доступ, так?