kulikrom Те що написано Катериною - це не коректно, зараз перевірю що вам писали. Йду до вас в особисті
Анастасія*
|
|
![]() kulikrom Те що написано Катериною - це не коректно, зараз перевірю що вам писали. Йду до вас в особисті
Анастасія*
![]() Striker Все вірно як підмітив "otshelnick1", банк залишає за собою право не закривати рахунки, але може обмежити надання вам банківських послуг, в першу чергу таких як відкриття рахунків, операції з ОВДП/відкриття депозитів та інше, при цьому повторна ідентифікація необхідна у випадках :
1) раз в 3-5 років регулярна повторна ідентифікація згідно вимог НБУ/на вимогу банку 2) Або як в даному випадку на вимогу постанови 110, яка відбувається останній час - змінення формату анкетних даних, а саме додавання поля - " Максимальна сума фінансових операцій клієнта на місяць, заявлена ним до встановлення ділових відносин/оновлена під час його обслуговування " 3) Оновлення документів у випадку строку дії *Анастасія
![]() Sense Bank, це все так дивно виглядає.
1) Десь півроку тому я вже оновлював анкету, коли мені банк пропонував збільшити ліміт, чим я успішно скористався. 2) Чому це не можна зробити через гарячу лінію або перс менеджера? В мене паспорт старого зразка і немає закордонного. Я не знаю, в цьому місяці я хочу покласти на депозит 30к, а в наступному ще 200к грн. Я зараз вкажу 100к, а потім мені знову доведеться їхати у відділення оновити пункт зі 100к на 200к? Банк же не працює в тривогу, вірно? Я минулого разу хотів заїхати, але як раз почалась тривога і я поїхав далі. Зараз навіть оновити цей нещасний пункт просто нереально незручно. Я просто поки забив на це, а якщо будуть пізніше якісь обмеження в обслуговуванні, то я просто понесу гроші в інший банк, яких в мене з десяток мінімум з оформленими рахунками. ![]() непотріб, ходити самому, ХХІ сторіччя...сміливо використовуйте відео-чат, я таки наважився та отримав послугу ідентифікації належним чином. 15 хвилин аля-ля, лист з опитувальником, підпис його КЕПом. Підтвердження успішності моїх вчинків поки немає, але сподіваюсь на краще. п.м. "рудий" висновки року вивалював у додатку, так сума надходжень це все - погашення кредитки, для переказів, депозити. Тут так само. Тому рекомендую отую максимальну місячну суму надходжень підіймати щонайменше до дозволенної НБУ стелі. ![]() Re: Sense BankШановні лорди, що в вас все так важко. Ну добре, маєте свій курс для видачі готівки, ну чому я на можу забронюваьи 2600 $, хто знає що буде через 5 днів, курс трохи знизиться, а мені не видадуть ті нещасні 13$, ну шо за глупость
![]() Re: Sense BankДобрий ранок! Еквівалент в гривні при броні валюти ми рахуємо за курсом продажу для карткових операцій. Але на момент броні, на жаль, не можемо бронювати вам більше ліміту у еквіваленті 100 000 грн ![]() "Які обмеження на зняття готівки та покупки з карток на період воєнного стану?" Бо курс за цей час може трохи як вирости, так і знизитися. Тим паче при наявності валюти у касі, можна попросити щоб видали решту вже як без броні. Чим вам відмовили видати 13$ без броні? Бо до 2000 грн в еквіваленті можна отримати без броні. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
![]() Re: Sense BankПодскажите, акция плюс 2% кешбека на выходных уже закончилась?
![]() Re: Sense BankНі, досі є
|
|