|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 19 лип, 2024 09:11
Привіт! Зараз спостерігається проблема з роботою застосунку Sense SuperApp 🌡️ Працюємо над вирішенням проблеми. По факту вирішення відпишемося. Щиро приносимо свої вибачення за незручності 🙌
upd: Добрі новини: всі системи відновлено 👌🏻 Технічні труднощі, з якими ми зіткнулися сьогодні зранку, успішно подолано. Всі цифрові сервіси та функції знову працюють у звичному режимі.
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:13
Sense Bank С дохсейфа деньги снять не могу. Облигации продал, через 5 минут пришла отмена . Что вы обновили?
-
IGNAT
-
-
- Подякував: 1742 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1290 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:49
IGNAT написав:Sense Bank С дохсейфа деньги снять не могу. Облигации продал, через 5 минут пришла отмена . Что вы обновили?
Вітаю! На жаль, у світі стався технічний збій в Microsoft, на жаль, це вплинуло і на нас. Тож зараз можуть спостерігатися технічні проблеми у застосунку. Вибачаюся за ці незручності, робимо все, щоб відновити роботу 🙌 Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 19 лип, 2024 16:30
Я до вас з гарною новиною! Наш застосунок повернувся в нормальний ритм життя🤗 Наразі всі сервіси та системи Банку працюють🙌🏻 Ще раз перепрошуємо за незручності, сподіваємось далі все буде добре😁 Ваша помічниця, Оля🧚♀️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: П'ят 19 лип, 2024 17:00
Неправда, щойно заходив, не працює
-
stasr2019
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лип, 2024 17:18
quadro_tony_da написав: Sense Bank написав: quadro_tony_da написав:зрозуміло, дякую тобто якщо Деко не має власної каси як в епіцентрах, то бонуси будуть бо каса ж одна а якщо деко як окремий магазин з власною касою, то щоб були бонуси треба додатково їм показати власний рахунок по карті вигода від епіцентру
Доброго ранку, вибачте, що стільки аж затрималася відповідь 😑 Як я розумію, то в них Деко взагалі на іншій системі бонусів, бо тоді оператор мені казав, що навіть подарункові картки інші, а ніж в Епіцентрі. Для порівняння він мені уточнив, що Сад Город підпадає в систему бонусів Епіцентру, по Вигоді будуть бонуси 1%. А от Деко в них якось там по-іншому. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
ну а мені все дали магазин не в епіцентрі а окремо виходить вас дезінформували 
і ще тільки зараз прийшли додаткові бонуси за цю покупку по акції кешбек на все 5% запокупки в Епіцентрі а представник банку казав в деко це все не працює 
-
quadro_tony_da
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 лип, 2024 00:06
і в пуші пише що акція до 30.06 а покупка вже була після закінчення акції
ну і додаток всеодно не працює не можу баланси подивитись що там і за що прийшло
-
quadro_tony_da
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 лип, 2024 08:47
quadro_tony_da написав:і в пуші пише що акція до 30.06 а покупка вже була після закінчення акції ну і додаток всеодно не працює не можу баланси подивитись що там і за що прийшло
Акція "+5% кешбеку на все" діяла до 30.06.24, наразі вона завершилась, але виплата бонусів за покупки з 1 по 30 червня ще триватиме до 24 липня. Саме така виплата вам могла надійти, а не нарахування бонусів за цю покупку, адже нарахування не відбувається в онлайн режимі. Щодо роботи застосунку, то зараз все працює коректно, його робота була відновлена, він працює в штатному режимі. Якщо у вас була помилка "Неможливо виконати цю дію", то вже вийшло оновлення, після якого про помилку можна забути, все працює як годинник 😊 Ваш друг та помічник, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 20 лип, 2024 11:38
Sense Bank в мене 4 липня дали КЛ 6 тисяч а вже 8 липня зняли 100 грн - плата за обслуговування основної картки (щомісячно, від суми заборгованості на кінець РЦ)
раніше таких зняттів не було коли не було кредитного ліміту тепер так завжди буде знімати -100?
-
quadro_tony_da
-
-
-
-
Профіль
-
-
|