|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 09 вер, 2024 14:36
Sense Bank написав:quadro_tony_da Так завжди було за рахунок кредитних коштів для Вигоди, АТБ, РЕД і так далі. Будь-який переказ між картками вважається готівковою операцією, навіть якщо це переказ між власними картками в межах нашого банку. За таку операцію буде комісія 4% мінімум 20 грн, а також нараховуються стандартні відсотки за дні користування. *Андрій
І відобразяться ці нарахування на кредрахунку вже після 21:00 в РД... А як зрозуміти клієнту, що ці нарахування от-от будуть зняті з рахунку?!! Ну постукати у Чат, може там просвітлений чатланін щось розумне і підкаже  ПС. Sense Bank, А здається, що СВОЇ можна нашару перепихувати з окремих (не додаткових) АТБ і Вигоди от с Реда не можна!!
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Пон 09 вер, 2024 17:06
Шановне панство, питання до практиків з акційної розстрочки - наприклад сьогодні оформив розстрочку, а РД в мене 5е число. Коли мені потрібно будегасити перший платіж - до 5го жовтня чи до 5го листопада? Бо читав приклад в FAQ, але там оформлення розстрочки і потім РД в цьому ж місяці, то гаситися в наступному місяці. То ж вирішив все ж краще перепитати у знавців )
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 вер, 2024 17:24
1finanсier написав:Шановне панство, питання до практиків з акційної розстрочки - наприклад сьогодні оформив розстрочку, а РД в мене 5е число. Коли мені потрібно будегасити перший платіж - до 5го жовтня чи до 5го листопада? Бо читав приклад в FAQ, але там оформлення розстрочки і потім РД в цьому ж місяці, то гаситися в наступному місяці. То ж вирішив все ж краще перепитати у знавців )
Сьогодні ви оформили розстрочку (повноцінне оформлення буде після проходження покупки по рахунку, це 1-3 дні), перша розрахункова дата пропускається, а вже 5 жовтня у вас буде сформований платіж по розстрочці, який буде списаний 5 листопада (цей платіж після списання за рахунок кредитного ліміту переходить у суму для пільгового періоду), яку варто буде погасити до 5 грудня. Але є інший шлях, ви можете внести власні кошти до 5 листопада, і платіж буде списаний власними коштами, після чого сформується наступний платіж, який треба внести до 5 грудня так само власними коштами. Детальніше можу конкретно на вашому прикладі в особистих повідомленнях пояснити 😊 Ваш друг та помічник, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 09 вер, 2024 21:32
1finanсier написав:Шановне панство, питання до практиків з акційної розстрочки - наприклад сьогодні оформив розстрочку, а РД в мене 5е число. Коли мені потрібно будегасити перший платіж - до 5го жовтня чи до 5го листопада? Бо читав приклад в FAQ, але там оформлення розстрочки і потім РД в цьому ж місяці, то гаситися в наступному місяці. То ж вирішив все ж краще перепитати у знавців )
Та не треба це вам відслідковувати самостійно ті розстрочки! Сенс через одну РД сам спишить черговий платіж по розстрочкам на кредзаборгованість в грейсі. Ви побачите вже загальну суму у рядку Заборгованість (у грейсі), і у вас буде ще +30дн до наступної РД на погашення. Це якщо ви хочете заплатити 100 грн за РКО. Sense Bank написав:Але є інший шлях
...і ніяких інших шляхів!! Борг він і в Африці борг -- від РД до РД 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 10 вер, 2024 11:22
Хто зламав додаток? Сьогодні в мене РД. В цей день завжди писало борг який потрібно сплатити щоб не потрапити на 100 грн. І зараз там пише - борг відсутній. Хоча він є і якби я не перевірив то потрапив би на 100 грн.
Алка МУХЛЮЄ ?????
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 вер, 2024 11:34
tester7336 написав:Хто зламав додаток? Сьогодні в мене РД. В цей день завжди писало борг який потрібно сплатити щоб не потрапити на 100 грн. І зараз там пише - борг відсутній. Хоча він є і якби я не перевірив то потрапив би на 100 грн. Алка МУХЛЮЄ ?????
Хммм..цікаво🤔 Біжу до вас в особисті Ваша помічниця, Оля🧚♀️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 10 вер, 2024 11:58
tester7336 написав:Хто зламав додаток? Сьогодні в мене РД. В цей день завжди писало борг який потрібно сплатити щоб не потрапити на 100 грн. І зараз там пише - борг відсутній. Хоча він є і якби я не перевірив то потрапив би на 100 грн. Алка МУХЛЮЄ ?????
Вчора треба було дивитися )) А сьогодні вже Алка підчистила поле для обрахування боргу для нового періоду. У вас завжди відображується Загал. заб-ть!от віднімить від неї З них у розстрочці і це і буде, що треба сплатити сьогодні до 18-00 щоби не платити РКО. Правда сьогодні ще можуть провести ваші трати за останні 2..3 дні, і можуть виплести нараХування коміс за обнали/р2р з кредитних... але це вже ягідки, які можуть збирати тільки профі 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 10 вер, 2024 12:23
Amethyst написав:Вчора треба було дивитися ))
ви не праві. в перед день там повинна висіти заборгованність яка була нарахована в попередній РД. а сьогодні з ранку до тієї суми повинні були додати витрати поточного місяця. але моя заборгованність в минулий РД була нуль. думав сьогідні додадуть витрати поточного місяця - але фігушки. нуль як був нулем так і залишився. Я завжди дивився після 12-00 щоб відбулися всі допроводки. ЗІ через оці заморочки я ніколи і нікому не рекомендую карти алки. хоча вони досить цікаві. ЗЗІ в перед день ми дивилися заборгованність коли алка відмінила РКО. щоб платити тільки заборгованність по минулому РД і не платити витрати поточного місяця. після того як алка відновила РКО ця схема втратила актуальність.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 вер, 2024 13:22
tester7336 написав:Я завжди дивився після 12-00 щоб відбулися всі допроводки.
Проводки можуть бути і в 17:45!! ПС. І зараз ви ще можете отримати потрібну вам інфу в ССА.
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 10 вер, 2024 14:36
Amethyst написав: tester7336 написав:Я завжди дивився після 12-00 щоб відбулися всі допроводки.
Проводки можуть бути і в 17:45!! ПС. І зараз ви ще можете отримати потрібну вам інфу в ССА.
та суть не в тому щоб підказали суму а в тому що раніше воно після 9 ранку писало красним (забогованність минулого РД)+(витрати поточного місяця)
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-