Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
tester7336 написав:так а якщо покупка розподілиться раніше своїх коштів?
А такого вже не може бути у Алки за РіХламінТом. Десь з середини 22го всі приходи розподіляються початком опердня, а витрати наступним (+1) і далі днем... іноді (комуналка із ССА) може бути поточним після 19:00.
а від канала хіба не залежить? наприклад покупка в терміналі сенса де +1 не спрацює а поповнення чужим додатком на карту?
S i m написав:при заказе пластика в приложении пишется, что пришлют именную, а не именную можно заказать ?!
Доброго раночку! Неіменний пластик можна отримати у відділенні банку і вже там ви зможете його прив'язати до віртуальної картки. "Прив'язати неіменну пластикову картку до віртуальної картки в Sense SuperApp": https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 5840616466
tester7336 написав:а від канала хіба не залежить? наприклад покупка в терміналі сенса де +1 не спрацює а поповнення чужим додатком на карту?
Доброго ранку) Все так, канал поповнення теж впливає. Умовно, якщо у вас на дебетці були кошти і ви переказали на КК, то має відразу зараховувати по рахунку. Але якщо ви зробили поповнення через банкомат, там зарахування хоча і по балансу, але я б краще трошки почекав, щоб все було добре, кошти пройшли по рахунку і вже оплата повністю пройшла за рахунок власних коштів.
S i m написав:при заказе пластика в приложении пишется, что пришлют именную, а не именную можно заказать ?!
Доброго раночку! Неіменний пластик можна отримати у відділенні банку і вже там ви зможете його прив'язати до віртуальної картки. "Прив'язати неіменну пластикову картку до віртуальної картки в Sense SuperApp": https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 5840616466
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
я знаю про отделение, но я про него не спрашивал, я спросил про прислать...
tester7336 написав:так а якщо покупка розподілиться раніше своїх коштів?
А такого вже не може бути у Алки за РіХламінТом. Десь з середини 22го всі приходи розподіляються початком опердня, а витрати наступним (+1) і далі днем... іноді (комуналка із ССА) може бути поточним після 19:00.
а від канала хіба не залежить? наприклад покупка в терміналі сенса де +1 не спрацює а поповнення чужим додатком на карту?
Ну ви ж можете кожен місяць отримувати на мило нормальну виписку по Реду, Хамону, Пакетці... і зробити таки правильні висновки. Зарахування/розподілення і сторонніх р2р проходить поточним оперднем ) Поповнення в АТМ проводиться по картрах-ку за +15..20хв. Але ж у Алки можуть бути і завтики
Бачу в виписці з ССА проведений після останньої РД реверсал, вже 2 тижні тому. При цьому різниця між коштами в розстрочці та загальною забогованістю ніяк не корелює з вказаною сумою заборгованості на поточну РД, наразі показує в розстрочці суму заборгованості більшу, ніж загальна. Звернувся в ССА до пітримки, вони цей реверсал не бачать. Як дізнатися правду? Хочу здійснити на залишок овер 1к покупку, в розрахунку на розстрочку, та не розумію наявність особистих коштів.
kulikrom написав:Бачу в виписці з ССА проведений після останньої РД реверсал, вже 2 тижні тому. При цьому різниця між коштами в розстрочці та загальною забогованістю ніяк не корелює з вказаною сумою заборгованості на поточну РД, наразі показує в розстрочці суму заборгованості більшу, ніж загальна. Звернувся в ССА до пітримки, вони цей реверсал не бачать. Як дізнатися правду? Хочу здійснити на залишок овер 1к покупку, в розрахунку на розстрочку, та не розумію наявність особистих коштів.
Доброго дня, давайте я вам допоможу в цьому розібратися, вже поспішаю до вас у приватні повідомлення для уточнення даних.
tester7336 написав:а від канала хіба не залежить? наприклад покупка в терміналі сенса де +1 не спрацює а поповнення чужим додатком на карту?
Доброго ранку) Все так, канал поповнення теж впливає. Умовно, якщо у вас на дебетці були кошти і ви переказали на КК, то має відразу зараховувати по рахунку. Але якщо ви зробили поповнення через банкомат, там зарахування хоча і по балансу, але я б краще трошки почекав, щоб все було добре, кошти пройшли по рахунку і вже оплата повністю пройшла за рахунок власних коштів.
Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
але ви так і не відповіли що буде якщо розподіл витрат відбудеться раніше ніж розподіл поповнення. без отого вашого "краще почекати"