Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 13481349135013511352 ... 1455>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 14:01

Sense Bank написав:Оскільки картки Chameleon, АТБ та Вигода є кредитно-дебетовими картками, мінімальна сума кредитного ліміту, який по ним можна встановити, дорівнює нулю. За кредитними картками RED розмір мінімального кредитного ліміту - 500 грн. або 1000 грн., в залежності від конкретного тарифу.

Наверное. Но изначальное утверждение было:
  Amethyst написав:Тобто треба загасити на картці (краще АТБ) всю заборгованість і перенести з неї ліміт на іншу картку. Причому мінімальний залишок буде 500грн

Вот АТБ для пущей точности я и проверял. Раз теперь оказалось, что она не кредитная, а кредитно-дебетовая и гладиолус к ней не относится, то всё ещё:
  VASH написав:Красиво, але не зовсім зрозуміло чому:
  Amethyst написав:Причому мінімальний залишок буде 500грн.

:mrgreen:
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 702 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 15:43

Re: Sense Bank

Sense Bank написав:Оскільки картки Chameleon, АТБ та Вигода є кредитно-дебетовими картками, мінімальна сума кредитного ліміту, який по ним можна встановити, дорівнює нулю. За кредитними картками RED розмір мінімального кредитного ліміту - 500 грн. або 1000 грн., в залежності від конкретного тари

Лицаре, тоді чому у мене за кредитною карткою RED розмір кредитного ліміту - 0 грн?
Можу надіслати данні у приватному повідомленні.
VASH

Подякував: 144 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 15:49

VASH Відповідав трішки вище 🙂

Банківський лицар Кирило 🛡️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Нед 19 січ, 2025 22:41

Служба безпеки України затримала у Києві директора департаменту одного з найбільших банків країни, який не тільки мав російське громадянство, але й систематично “донатив” російській армії. Фактично, він фінансував війну російського режиму проти України.
В СБУ не назвали ім’я посадовця та банк, у якому він працював. Проте за даними низки українських ЗМІ, мова йде про директора департаменту Sense Bank (колишній “Альфа-Банк) Максима Резніченка. https://flot2017.com/systematychno-pere ... v-ukrainy/

Це ще зі залишків старого менеджменту чи вже з нових?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 14:43

Amethyst написав:Але дійсно оті 0.01% нараховуються за минулий, а не поточний платіжний період. Але вони нараховуються у поточний грейс і повинні бути таки оплачені до кінця цього грейсу, тобто за листопад повинні бути оплачені от до 18:00 1-го січня. Це відповідає ДКБО.
І поточний борг повинен відображатися у рядку Заборгованість з 2 грудня! Думаю, що або ці 0.47 були таки погашені залишками коштів на рахунку -- передивитесь Виписку від 30..2 литопаду/грудня. Або ССА дав маху і округлив заборгованість при відображенні до 0, якось тупо виходить.

UPDATE по ситуації. Значить, справді 2.12 батькові прийшла смс з заборгованістю 47 копійок, однак після цього ніяких пуш-повідомлень у додатку за 3 дні до погашення не було! Я особисто на вихідних передивився всю історію повідомлень у батька в телефоні і у додатку Сенсу - після єдиного смс від 2.12.2024 тишина.... Видать, перед РД сума 47 копійок боргу була замалою, аби банк прислав пуш з нагадуванням, але цілком достатньою, аби намахати клієнта на 1321 грн % за користування кредитом :)
Спроба оскаржити це у саппорті призвела до стандартної відписки - банк все списав згідно ДКБО, фея-чарівниця Валерія щось пробувала робити, але безуспішно.
Але мене цікавить інше - з яких це пір не нагадування клієнту про платіж за 3 дні до РД відповідає ДКБО Сенс-банку?! Усі без виключення банки за кілька днів до платежу нагадують про платіж, і Сенс теж це робить через пуш-повідомлення у додатку.
Так от, ще раз, за 3 дні до РД пуш-повідомлення не було!

Логічно,що клієнт забув внести цей самий платіж, бо не всі тут заходять у ССА щодня ;)
Висновки - банк остаточно скурвився, і розгубив рештки клієнтоорієнтованості. Усі пруфи у виді скрінів з додатку Сенсу, які підтверджують відсутність нагадування про платіж за 3 дні до РД, зроблено.
А 50 000 грн батька і 50 000 грн мами уже поїхали з Вайтів на Кредит-Дніпро під 16% річних. Втрати відіб"ємо за 2 місяці (різниця по ставках 16% - 6%). А Сценс замість 100 000 грн від двох клієнтів під демпінгові 6% хай тепер отримує 20 транзакцій по 1 грн :mrgreen:
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 15:22

Nighthawk написав:А 50 000 грн батька і 50 000 грн мами уже поїхали з Вайтів на Кредит-Дніпро під 16% річних. Втрати відіб"ємо за 2 місяці (різниця по ставках 16% - 6%). А Сценс замість 100 000 грн від двох клієнтів під демпінгові 6% хай тепер отримує 20 транзакцій по 1 грн :mrgreen:

Странный выбор. Если депо должен быть текущим, то такой в КД те же самые 6% и не понятно откуда выгода. А если уже концепция поменялась и подходит годовой (не вижу в КД другого варианта получить 16%), тогда сравнивать нужно уже с годовым сенсовым и разница по ставкам только (16 - 12.5)% и переезжать напрашивалось на Раду потому, что (17 - 12.5) существенно больше, чем (16 - 12.5). Там и недельный депозит небезъинтересный для тех, кому может захотеться снать досрочно, есть.
moveton

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 16:04

Nighthawk написав:UPDATE по ситуації. Значить, справді 2.12 батькові прийшла смс з заборгованістю 47 копійок, однак після цього ніяких пуш-повідомлень у додатку за 3 дні до погашення не було! Я особисто на вихідних передивився всю історію повідомлень у батька в телефоні і у додатку Сенсу - після єдиного смс від 2.12.2024 тишина.... Видать, перед РД сума 47 копійок боргу була замалою, аби банк прислав пуш з нагадуванням, але цілком достатньою, аби намахати клієнта на 1321 грн % за користування кредитом :)
Спроба оскаржити це у саппорті призвела до стандартної відписки - банк все списав згідно ДКБО, фея-чарівниця Валерія щось пробувала робити, але безуспішно.
Але мене цікавить інше - з яких це пір не нагадування клієнту про платіж за 3 дні до РД відповідає ДКБО Сенс-банку?! Усі без виключення банки за кілька днів до платежу нагадують про платіж, і Сенс теж це робить через пуш-повідомлення у додатку.

Логічно,що клієнт забув внести цей самий платіж, бо не всі тут заходять у ССА щодня ;)
Висновки - банк остаточно скурвився, і розгубив рештки клієнтоорієнтованості. Усі пруфи у виді скрінів з додатку Сенсу, які підтверджують відсутність нагадування про платіж за 3 дні до РД, зроблено.
( . . . )

Та да, странное поведение банка из-за 47 копеек :shock:

У моего отца была похожая ситуация в Приватбанке (давно, правда, ещё до революции).
Загасил Универсальную в ноль, проверил баланс в банкомате, получил чек "баланс: 0,00 грн".
Через несколько месяцев звонок от банка: "у вас долг 600 грн [по курсу 8 и по тем ценам, еслишо], погасите, плз".
Стали разбираться. Оказалось, при выдаче чека банк списал комиссию 0,10 грн (на тот момент она была такая, ага), и на неё начислил проценты и штрафы на 600 грн.
Позвонили в банк, объяснили ситуацию.
Решение Приватбанка: "ок, гасите только 10 коп, все остальные 600 грн мы вам списываем" :!:

Sense bank, учитесь!
Driver

Подякував: 75 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 16:56

Driver написав:Sense bank, учитесь!

Поаккуратнее с воззваниями учиться у других банков. Вон, про Изю пишут, что погашение ОВГЗ зачислил вместо еПидтримки на кредитку. После жалобы перевели с кредитки на еПидтримку, взяв комис за перевод кредитных средств. Есть чему поучиться.
moveton

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 18:57

moveton написав:Поаккуратнее с воззваниями учиться у других банков. [ . . . ]

Как ответил бы "Офіс простих рішень", пусть учатся только хорошему, а плохому не учатся :D
Driver

Подякував: 75 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 20:13

Nighthawk написав:
  Amethyst написав:Але дійсно оті 0.01% нараховуються за минулий, а не поточний платіжний період. Але вони нараховуються у поточний грейс і повинні бути таки оплачені до кінця цього грейсу, тобто за листопад повинні бути оплачені от до 18:00 1-го січня. Це відповідає ДКБО.
І поточний борг повинен відображатися у рядку Заборгованість з 2 грудня! Думаю, що або ці 0.47 були таки погашені залишками коштів на рахунку -- передивитесь Виписку від 30..2 литопаду/грудня. Або ССА дав маху і округлив заборгованість при відображенні до 0, якось тупо виходить.

UPDATE по ситуації. Значить, справді 2.12 батькові прийшла смс з заборгованістю 47 копійок, однак після цього ніяких пуш-повідомлень у додатку за 3 дні до погашення не було! Я особисто на вихідних передивився всю історію повідомлень у батька в телефоні і у додатку Сенсу - після єдиного смс від 2.12.2024 тишина.... Видать, перед РД сума 47 копійок боргу була замалою, аби банк прислав пуш з нагадуванням, але цілком достатньою, аби намахати клієнта на 1321 грн % за користування кредитом :)

А 50 000 грн батька і 50 000 грн мами уже поїхали з Вайтів на Кредит-Дніпро під 16% річних. Втрати відіб"ємо за 2 місяці (різниця по ставках 16% - 6%). А Сценс замість 100 000 грн від двох клієнтів під демпінгові 6% хай тепер отримує 20 транзакцій по 1 грн :mrgreen:

Вітаю!

Я займалася запитанням вашого батька, та вже надала відповідь на МінФіні, проте, бачу, що все ще залишилися запитання)
Стосовно пуш сповіщень - так, вони дійсно мають відправлятися за 5 днів до розрахункової дати, за умови, що на цей день є непогашений ОМП.

Ваш батько може сформувати виписку в застосунку, за необхідний період, та переглянути, чи було сформовано платіж, за яким би мало прийти пуш сповіщення
Також, хочу окремо зазначити, що мінімальний платіж становить 5% мінімум 50 грн від загальної суми заборгованості на розрахункову дату (окрім картки Все Просто)
Тобто, платіж не буде сформовано, якщо він буде менше ніж 50 грн

https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0020660079 - в цій статті є деталі 😇

Стосовно ситуації яка склалася - хочу ще раз зазначити, що мені щиро прикро, що це все відбулося, та зі свого боку я дійсно доклала всіх зусиль, щоб спробувати вирішити проблему 😓

Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1415 раз.

Профіль

2
2
2
  #<1 ... 13481349135013511352 ... 1455>
Форум:
+ Додати