Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Так я ж про меню карти в Sens питаю, а не застосунки visa airport companion та чат-боти)) Там то все поновилося .
А в меню карт?
Перевірте, будь ласочка, наразі відображення аеропорт-сервісів, все має бути коректно, проходи вже відображаються синхронізовано з Visa Airport Companion 👌🏻
Sense Bank написав: Я займалася запитанням вашого батька, та вже надала відповідь на МінФіні, проте, бачу, що все ще залишилися запитання) Стосовно пуш сповіщень - так, вони дійсно мають відправлятися за 5 днів до розрахункової дати, за умови, що на цей день є непогашений ОМП.
Ваш батько може сформувати виписку в застосунку, за необхідний період, та переглянути, чи було сформовано платіж, за яким би мало прийти пуш сповіщення Також, хочу окремо зазначити, що мінімальний платіж становить 5% мінімум 50 грн від загальної суми заборгованості на розрахункову дату (окрім картки Все Просто) Тобто, платіж не буде сформовано, якщо він буде менше ніж 50 грн
Стосовно ситуації яка склалася - хочу ще раз зазначити, що мені щиро прикро, що це все відбулося, та зі свого боку я дійсно доклала всіх зусиль, щоб спробувати вирішити проблему 😓
Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧
Валеріє, дякую Вам за розгорнуту відповідь, і Ваші намагання якось вплинути на ситуацію. Претензії у даному випадку не до Вас
Я, зі своєї сторони, теж намагався зрозуміти, а чому ж так сталося, тому реально переглянув додаток вздовж і впоперек. ОМП з суми 47 копійок, звісно ж, не сформувало, тому і не було нагадування!
Саме тому політика банку після Ваших пояснень виглядає ще огиднішою. На жаргоні "джентльменів удачі" це називається "мелочь по карманах тырить".
Один раз після розрахункової дати брякне смс, і попробуй тримай в голові ці 47 копійок з того часу. Це класична спроба розвести клієнта на гроші, сподіваючись на його забудькуватість. Але те, що допустимо МФО-шці, для державного банку якось не личить. Хоча... голова Наглядової ради Сенс Банку Шевкі Аджунер якось символізує
Тож даний пост радше попередження для інших клієнтів цього недобанку - золоті часи Алли давно в минулому, тепер з сЦенсом треба завжди бути напоготові. А то кинуть на бабки і скажуть "сам винуватий".
Nighthawk написав:Саме тому політика банку після Ваших пояснень виглядає ще огиднішою. На жаргоні "джентльменів удачі" це називається "мелочь по карманах тырить".
Цілком згоден з Вами. Банк скотився до рівня тролейбусного кишенькового злодія. Так, є деякі плюси, проте їх з кожним днем стає все менше й менше...
Искатель написав:Цілком згоден з Вами. Банк скотився до рівня тролейбусного кишенькового злодія. Так, є деякі плюси, проте їх з кожним днем стає все менше й менше...
Справа в тому, що тут нічого цікавого ніколи і не було, якщо брати стандартні пропозиції банку. А деякі плюси - лише акційні. Кешбек програма - найгірша з усіх. Звісно, краще, ніж нічного, але є широкий вибір таких програм в інших банках. Неочевидні комісії (наприклад є умовна комісія за пакет і умовна комісія по кодній картці.). OIF, CBF туди ж. Грейс - 30 днів, хоча, зважаючи, що не рекомендується витрачати з кредитки за декілька днів до РД, то реальний пільговий період - 25 днів. До того ж, саме поняття РД не зручне. Не критично, звісно, але що заважає розрахунковим періодом зробити кінець місяця, не зрозуміло. Відсутність десктопного інтернет-банкінгу і постійно глючний додаток, де перманентно "покращують" дизайн, щоби імітувати діяльність, а насправді, це створює клієнтам незручності. (Правда, щодо дотатків - таке майже у всіх, бо після релізу 80% розробників вже не потрібні, бо підтримка не потребує стільки персоналу, як сама розробка, ось і починають бурхливу безглузду діяльність). Все це періодично компенсується вельми годними акціями,накшталт, сенсаційного бонуса, акційними розстрочками та додатковими бонусами на віхідних. А нема акцій - нема мультиків. Тож так з Аллою і живемо - рік використовуємо, 2 роки на поличці
Amid написав:Справа в тому, що тут нічого цікавого ніколи і не було, якщо брати стандартні пропозиції банку. А деякі плюси - лише акційні.
згадайте також за що Сенс один із перших банків що зробив повний автомат по ОВДП та акціях (зараз заблоковано НБУ) в додатку по ОВДП так мабуть №1 в БСУ
Вирішив спробувати купити облігацій. ОВДП 230213, у застосунку пише дохідність 13.50%, але по факту якщо порахувати через дохід 19.30 грн, ціну 1064 грн та строк до погашення 62 дні виходить 10.67%. Тож цікаво це типу намалювали дохідність із розрахунку якщо тримати облігацію весь рік? Звідки там 13.50%?
(саме ця облігація виходить майже як депозит під 14% із оподаткуванням 18% та військовий збір 5%)
greenozon написав:згадайте також за що Сенс один із перших банків що зробив повний автомат по ОВДП та акціях (зараз заблоковано НБУ) в додатку по ОВДП так мабуть №1 в БСУ
деякі банки про таке лише можуть мріяти
Дійсно. Кому це цікаво, то функція корисна. Проте, я тут бачу постійний плач щодо фінмону, а щоб облігації приносили хоча б умовну користь, суми повинні бути далеко за 400К (причому, це смішна сума, навіть не 10K$). Крім того, покупка "цінних" паперів корумпованої воюючої країни з дефолтним рейтингом, постійною зміною умов у фінансовій системі ще і у "валюті" емітованою цією країною, під 15% (!) виглядає дуже привабливо. План надійний як швейцарський годинник...