|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 26 сер, 2022 22:21
копейка написав:Клиент не успел еще зевнуть, а по факту уже должен.
Клиенту всё же больше месяца на зевнуть и, например, закрыть карту, если возвращение старых условий не устраивает. Более тормозным, действительно, лучше с Аллой не связыватся, а ещё лучше: вообще ни с какими банками.
-
moveton
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 708 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 26 сер, 2022 22:48
moveton написав: копейка написав:Клиент не успел еще зевнуть, а по факту уже должен.
Клиенту всё же больше месяца на зевнуть и, например, закрыть карту, если возвращение старых условий не устраивает. Более тормозным, действительно, лучше с Аллой не связыватся, а ещё лучше: вообще ни с какими банками.
За "зевнуть" - образно, к описанному контексту. Клиент проснулся, надел трусы, но уже на счетчике. Не о тормознутости клиента песня, привыкли мы под царем видимо ходить, все на веру принимать. Вот возьмем и перепишем указанные условия под клиента: Інформуємо Вас, що з 01.10.2022 р. змінюються нарахування відсотків за депозитами АТ «Альфа-Банк» (Україна) для фізичних осіб: "Звертаємо Вашу увагу, що перше нарахування підвищених щомісячних відсотків згідно заданих тарифами умов буде саме з 01.10 2022, тобто при розрахунку до уваги будуть взяті період з 01.09.2022р.
Думаю Альфе бы понравилось.  А так да, лучше с такими банками не связываться. Шулерством разит.
-
копейка
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 сер, 2022 08:51
lara_08 написав: Amethyst написав: lara_08 написав:С 1 октября будут брать абонплату по дебеткам, если не выполнить условие для бесплатности в сентябре
Це чо, знов 25... яєк купувати?
Можете шелуху от луковиц... 
Я за інтернет сплачую: 200 гривень абонки дорівнює 25 платежам по 8 гривень з картки Альфи. І мені не важко, і банку приємно, і не треба ганьбитися в магазині з яйками/цибулинами.
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 сер, 2022 09:33
Або забити в автоплатежі в портмоне щоденну (або раз на два-три дні) оплату тої ж комуналки/інтернету або поповнення телефону. Не заморочно зовсім.
-
alibob
-
-
- Подякував: 169 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 сер, 2022 10:16
Solar_simfi написав:Я за інтернет сплачую: 200 гривень абонки дорівнює 25 платежам по 8 гривень з картки Альфи. І мені не важко, і банку приємно, і не треба ганьбитися в магазині з яйками/цибулинами.
або сплатити 50-100 грн абонки і не ганьбитися з 8 грн.
-
ScaryBee
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 сер, 2022 10:24
root написав: ScaryBee написав:або сплатити 50-100 грн абонки і не ганьбитися з 8 грн.
Нічого не бачу тут ганебного, адже не всі клієнти банку є багатими буратінами. А зекономлені гривні перевести волонтерам\ЗСУ чи собі на каву 
тільки навіщось цим нещасним потрібні карти типу платінум.
-
ScaryBee
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 сер, 2022 10:34
ScaryBee написав:тільки навіщось цим нещасним потрібні карти типу платінум.
Не скажу за інших клієнтів банку але за себе можу спробувати пояснити. Я є клієнтом 7 банків, і багато з них преміальні пакети, а от ким користуюсь вже в залежності від того де мені кращі умови(а вони зараз міняються часто). Тож щоб не закривати пакет чи платити абонку, мені теж актуально провезти операцію для безкоштовності. Якось так.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 сер, 2022 10:34
ScaryBee написав: root написав: ScaryBee написав:або сплатити 50-100 грн абонки і не ганьбитися з 8 грн.
Нічого не бачу тут ганебного, адже не всі клієнти банку є багатими буратінами. А зекономлені гривні перевести волонтерам\ЗСУ чи собі на каву 
тільки навіщось цим нещасним потрібні карти типу платінум.
Ну может не стоит считать наши бедные и несчастные деньги. Разберёмся. Возврат к до военным тарифам это лишь часть дорожной карты этого "цифрового" банка. Мы уже видим и введение новых тарифов проекта +100. Смузи проект, меньше кормить и больше доить стартовал. Инновации они такие))
-
qreaton
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 сер, 2022 10:51
root написав: ScaryBee написав:тільки навіщось цим нещасним потрібні карти типу платінум.
Не скажу за інших клієнтів банку але за себе можу спробувати пояснити. Я є клієнтом 7 банків, і багато з них преміальні пакети, а от ким користуюсь вже в залежності від того де мені кращі умови(а вони зараз міняються часто). Тож щоб не закривати пакет чи платити абонку, мені теж актуально провезти операцію для безкоштовності. Якось так.
то ви так і не пояснили, навіщо небагатим буратінам преміум-пакети? І навіщо справжнім преміум-клієнтам гаяти свій свій час на 25 яєць в АТБ (і не ганьбитися)?
-
ScaryBee
-
-
-
-
Профіль
-
-
|