|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 28 сер, 2022 10:48
AG_ написав: Бекас написав:Капець, як та для чого бути клієнтом 7ми банків? Х.з. маю лише платінум блек від альфи й норм. живу....
Норм жити - варіант, але дехто живе краще або хоче жити краще ніж норм, а для цього краще користуватися багатьма банками
для того, щоб жити краще необ'язково користуватися багатьма банками. коли у вас 5, 10 та більше банок - скільки ви витрачаете часу на адміністрування цього? - отож. якщо у вас багато часу - велкам. як раз, щоб жити краще час надо витрачати дуже раціонально. й мати 10 банок - це десь далеко по списку 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 782 раз.
- Подякували: 1655 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 28 сер, 2022 11:08
Shaman написав:коли у вас 5, 10 та більше банок - скільки ви витрачаете часу на адміністрування цього?
до 5 хвилин першого дня місяця,та ще хвилина в РД кредитної.Зайти в банк-лише дотик пальця.В GPay основну визначити по потребі теж пару секунд.Там все просто і не складно.Маю 12 та їх клони
Востаннє редагувалось Мизантрóп в Нед 28 сер, 2022 11:11, всього редагувалось 2 разів.
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1599 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 28 сер, 2022 11:10
Мене теж взагалі не відволікає та не напрягає. Зате потім маю в банківському продукті те що мені потрібно а не те що пропонує банк.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2022 11:20
Мизантрóп написав: Shaman написав:коли у вас 5, 10 та більше банок - скільки ви витрачаете часу на адміністрування цього?
до 5 хвилин першого дня місяця,та ще хвилина в РД кредитної.Зайти в банк-лише дотик пальця.В GPay основну визначити по потребі теж пару секунд.Там все просто і не складно.Маю 12 та їх клони
гадаю все ж таки більше часу. а облік вести?  щоб вибрати в GPay - це зняти з пароля телефон, запустити Gpay. а щоб пам'ятати яку карту коли використовувати? а якщо декілька кредитних продуктів? я ж не заперечую, якщо подобається, можно гратися. але вихлоп з цього не так щоб великий 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 782 раз.
- Подякували: 1655 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 28 сер, 2022 11:34
Shaman написав:гадаю все ж таки більше часу. а облік вести? щоб вибрати в GPay - це зняти з пароля телефон, запустити Gpay. а щоб пам'ятати яку карту коли використовувати? а якщо декілька кредитних продуктів?
облік в необанкінгах стає все зручнішає з часом.Хвала,що кредиток тільки 2: Ідея,якій раз в місяць треба уваги двічи по пару хвилин разом з банком який буде на ній заробляти та Всеможуща ПУМБи.Разлок апарату по пиці навіть швидше дотика пальця.А от G-гаманець (онова GPay) новинкою приємно дивує-зручно просто перегорнути картку і вона на цей платіж спрацює навіть при умові основної іншої.Кешбека просто табличку перегляну кого юзати,останнім часом майже незмінні. Ну то таке,на смак і колір усі олівці різні 
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1599 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 28 сер, 2022 14:37
Shaman написав:а щоб пам'ятати яку карту коли використовувати?
см. viewtopic.php?p=5453531#p5453531Таку пам'ятку роблю в ГПеї ввечері 1го числа, десь за 30хв аналізу 4-7 кредиток на 2х екках. Пітніюю, а шо зробиш 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 513 раз.
- Подякували: 1328 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Нед 28 сер, 2022 14:53
mihasik написав:А чего розыгрыш не обсуждаем? 
так а чо обсуждать я банк каждый день розыгрываю, а тут он меня захотел? Я пасс. Дайте гроші, а не обіцянки -- цяцянки! ПС. Мені отого останнього розіграшу від Алки вистачає -- "01/10 починається з 01/09 за 25грн" 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 513 раз.
- Подякували: 1328 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
11
Додано: Нед 28 сер, 2022 19:57
root написав:ScaryBee Це питання тепер до мене чи до когось іншого? а то фігурує ви а не Ти чи Ви  Якщо до мене то я зі своєї сторони вже пояснив чому не хочу кормити з десяток банків одночасно. p.s. теж саме питання можна зробити і до спонсорів, без них у нас би не було стільки плюшок та всіляких кешбеків. Так що платіть собі мовчки і не рахуйте чужі зекономлені 100 грн. 
до Вас як до представника преміум-класу. Мені 100 грн платити не треба, у мене білий пакет. І його покриває невеликий депозит, що відповідає моїй скромній персоні. В той же час немає потреби теребонькати яйця в АТБ, а до того ж скиглити про це на форумі. Спонсори просто живуть. У них є інші турботи, дорожчі ваших 100 грн. Он успішний долярчик сказав, що менш ніж за 2000 грн жінка в банк не піде 
-
ScaryBee
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 сер, 2022 20:05
І я не ходжу в банки, останній онлайн відкривався  А в Альфи преміалки(Black) закрив після того як з'явився хамелиончик.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 сер, 2022 22:00
Що я маю знати про введення щомісячної комісії для кредитних карток з 1 вересня? 100 гривень — це дуже дорого для мене Це три чашки кави для вас, але для банку — можливість вирівняти ціну пропозиції та обслуговування по відношенню до нової облікової ставки НБУ.
Ну Альфа конечно шедевральна, спасибо, что посчитали мои деньги кофеём, а не смузём. Данилки Гетьманцева было вполне достаточно. В такое неопределенное время, рассчитывать на солидные банки себе дороже, они свои издержки в любой момент перекинут на клиента. Проще оперировать исходя из собственного баланса возможностей, чем получить нежданчик в своей бухгалтерии от таких партнеров по бизнесу. П - практика. 
-
копейка
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
|