Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 777778779780781 ... 1463>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 12:20

Re: Sense Bank

Alien написав:Ну або хоч по сДох.сейфам? Бо раніше Алла платила їх зазвичай ввечері останнього робочого дня місяця,

30 квітня відбудеться виплата нарахованих відсотків по Дохідному сейфу, в останній день місяця зараз відбувається виплата, ближче до ночі. Кошти доступні для виведення по ДС на наступний календарний день.
/Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1416 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 12:30

Shaman написав:ніякого практичного сенсу оці погашення в останній день не несуть, тільки щоб похвалитися - а я тільки так

Безперечно, що погашення в останній можливий день (для тих хто вміє та знає як) завжди мають певний зиск. Але усі ми різні, а тому в залежності від конкретної людини, її розумових здібностей та фінансових можливостей вже або буде той "практичний сенс" або ні. Для когось може і зайвих пара гривень - це вже сенс, а комусь і тисяча не привід відірватись від улюбленого дивану. У чому з вами повністю згоден, що от самі вихваляння - ніякого сенсу точно не мають
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:02

Вітаю. Шановний представник банку та місцеві користувачі банку.

Якщо надійшли кошти за депозитом сьогодні. Якщо я хочу відкрити на інший термін, то відсотки почнуть нараховувати з неділі,чи депозит відкриється понеділком?
_PORT_UA

Подякував: 210 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:07

Sense Bank написав:
  guntherhouse777 написав:Лонгация депо живёт своей жизнью, при этом на желания владельца ей начхать.
Деньги пропадают (причём и СЭП, и внутрибанк, и п2п) и мутные сроки возврата обещают. (15 рабочих- это больно).
Вот как такое порекомендовать, а, лорды?

Дійсно, ці останні дні були не "добрими" в плані працездатності процесів. І ми розуміємо про це. Але намагаємося все оперативно виправляти і якщо бачимо сигнали від вас, від інших клієнтів, то "беремо і виправляємо".
Уточніть, будь ласка, у вас питання стосовно переказів або депозитів вже вирішені, чи залишаються відкритими?

Дяк за турботу.
Нема питань.
За коллег беспокоюсь
guntherhouse777

Подякував: 2 раз.
Подякували: 346 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:08

_PORT_UA написав:Вітаю. Шановний представник банку та місцеві користувачі банку.

Якщо надійшли кошти за депозитом сьогодні. Якщо я хочу відкрити на інший термін, то відсотки почнуть нараховувати з неділі,чи депозит відкриється понеділком?

Доброго дня! Відкриття депозиту тепер відбувається і на вихідних, без перенесення дати.
Нарахування, виплата %, капіталізація, пролонгація, повернення депозитів проходить у операційний день, тобто щоденно (враховуючи вихідні дні).
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 184 раз.
Подякували: 1416 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:13

_PORT_UA написав:Вітаю. Шановний представник банку та місцеві користувачі банку.

Та ніхто остаточно не знає, ні ОфПреди ні кор-чі.
Дійте на свій страх і ризик :lol: Відкрийте Швидкий на мін суму у 100 грн і спробуйте проаналізувати рез-ти, потім його можна поповнити хоч на мульон.
Ще тиждень тому Швидкий відкривався у неділю з нарахуванням %% за неділю.
А три тижня тому Швидкий відкривався тільки у робочі дні!
Інші депо у Алки я давно не відкривав, але вони колись відкривалися тільки у будні поточним опердн до 22:30 (чи навіть до 23:45!)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 507 раз.
Подякували: 1309 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:20

Искатель написав:1. А стоит ли оставлять погашение задолженности по кредиткам в грейс-периоде на последний возможный день.
2 А стоит ли рассчитывать на своевременный возврат денег со Швидких (я так понимаю, как минимум пара форумчан планирует погашаться в воскресенье этими деньгами).
Проценты за пару дней - стоят стольких нервов? Ну, не знаю, не знаю...

У каждого своя ценность нервов :) Я обычно кредитки гашу в начале месяца и дальше спокоен, что до конца следующего грейс не закончится. Ну да, мог бы какие-то копейки получить, покрутив эти деньги и погасившись позже, но мне более гибкое планирование, отсутствие необходимости тщательно по каждой кредитке отслеживать когда там нужно гаситься и уверенность, что не возникнет цейтнота, дороже. Тем более, что эти копейки почти одноразовые - только в первый месяц пользования кредиткой. А дальше платишь то же самое, только не в конце месяца, а в начале следующего.
moveton

Подякував: 67 раз.
Подякували: 710 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:20

Amethyst написав:і спробуйте проаналізувати рез-ти,

а толку від того аналізу як в бардак банку 7 п'ятниць на неділю?
правила міняють зі швидкістю вітру
greenozon

Подякував: 576 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:23

Sense Bank, я правильно зрозумів, що відкриється депозит сьогодні, але по рахунку він пройде понеділком і відповідно відсотки почнуть нараховувати з вівторка? Розтлумачте докладно будь ласка.

Amethyst, не хочеться експериментувати. Хочеться відкрити та не турбуватися до закінчення строку вкладу.
_PORT_UA

Подякував: 210 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 кві, 2023 13:24

Kalgan написав:
  mihasik написав:А двухнедельный депо, как будет лонгироваться, если 14дн отменили?

наче так само як і раніше, за актуальною ставкою %

Буде лонгуватись по 2 тижні, поки я сам не відміню?
mihasik

Подякував: 30 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

#<1 ... 777778779780781 ... 1463>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор