|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Суб 29 кві, 2023 12:20
Alien написав:Ну або хоч по сДох.сейфам? Бо раніше Алла платила їх зазвичай ввечері останнього робочого дня місяця,
30 квітня відбудеться виплата нарахованих відсотків по Дохідному сейфу, в останній день місяця зараз відбувається виплата, ближче до ночі. Кошти доступні для виведення по ДС на наступний календарний день. /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1416 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 29 кві, 2023 12:30
Shaman написав:ніякого практичного сенсу оці погашення в останній день не несуть, тільки щоб похвалитися - а я тільки так
Безперечно, що погашення в останній можливий день (для тих хто вміє та знає як) завжди мають певний зиск. Але усі ми різні, а тому в залежності від конкретної людини, її розумових здібностей та фінансових можливостей вже або буде той "практичний сенс" або ні. Для когось може і зайвих пара гривень - це вже сенс, а комусь і тисяча не привід відірватись від улюбленого дивану. У чому з вами повністю згоден, що от самі вихваляння - ніякого сенсу точно не мають
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:02
Вітаю. Шановний представник банку та місцеві користувачі банку.
Якщо надійшли кошти за депозитом сьогодні. Якщо я хочу відкрити на інший термін, то відсотки почнуть нараховувати з неділі,чи депозит відкриється понеділком?
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:07
Sense Bank написав: guntherhouse777 написав:Лонгация депо живёт своей жизнью, при этом на желания владельца ей начхать. Деньги пропадают (причём и СЭП, и внутрибанк, и п2п) и мутные сроки возврата обещают. (15 рабочих- это больно). Вот как такое порекомендовать, а, лорды?
Дійсно, ці останні дні були не "добрими" в плані працездатності процесів. І ми розуміємо про це. Але намагаємося все оперативно виправляти і якщо бачимо сигнали від вас, від інших клієнтів, то "беремо і виправляємо". Уточніть, будь ласка, у вас питання стосовно переказів або депозитів вже вирішені, чи залишаються відкритими? /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
Дяк за турботу. Нема питань. За коллег беспокоюсь
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:08
_PORT_UA написав:Вітаю. Шановний представник банку та місцеві користувачі банку. Якщо надійшли кошти за депозитом сьогодні. Якщо я хочу відкрити на інший термін, то відсотки почнуть нараховувати з неділі,чи депозит відкриється понеділком?
Доброго дня! Відкриття депозиту тепер відбувається і на вихідних, без перенесення дати. Нарахування, виплата %, капіталізація, пролонгація, повернення депозитів проходить у операційний день, тобто щоденно (враховуючи вихідні дні). /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1416 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:13
_PORT_UA написав:Вітаю. Шановний представник банку та місцеві користувачі банку. Якщо надійшли кошти за депозитом сьогодні. Якщо я хочу відкрити на інший термін, то відсотки почнуть нараховувати з неділі,чи депозит відкриється понеділком?
Та ніхто остаточно не знає, ні ОфПреди ні кор-чі. Дійте на свій страх і ризик  Відкрийте Швидкий на мін суму у 100 грн і спробуйте проаналізувати рез-ти, потім його можна поповнити хоч на мульон. Ще тиждень тому Швидкий відкривався у неділю з нарахуванням %% за неділю. А три тижня тому Швидкий відкривався тільки у робочі дні! Інші депо у Алки я давно не відкривав, але вони колись відкривалися тільки у будні поточним опердн до 22:30 (чи навіть до 23:45!)
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 507 раз.
- Подякували: 1309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:20
Искатель написав:1. А стоит ли оставлять погашение задолженности по кредиткам в грейс-периоде на последний возможный день. 2 А стоит ли рассчитывать на своевременный возврат денег со Швидких (я так понимаю, как минимум пара форумчан планирует погашаться в воскресенье этими деньгами). Проценты за пару дней - стоят стольких нервов? Ну, не знаю, не знаю...
У каждого своя ценность нервов  Я обычно кредитки гашу в начале месяца и дальше спокоен, что до конца следующего грейс не закончится. Ну да, мог бы какие-то копейки получить, покрутив эти деньги и погасившись позже, но мне более гибкое планирование, отсутствие необходимости тщательно по каждой кредитке отслеживать когда там нужно гаситься и уверенность, что не возникнет цейтнота, дороже. Тем более, что эти копейки почти одноразовые - только в первый месяц пользования кредиткой. А дальше платишь то же самое, только не в конце месяца, а в начале следующего.
-
moveton
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 710 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:20
Amethyst написав:і спробуйте проаналізувати рез-ти,
а толку від того аналізу як в бардак банку 7 п'ятниць на неділю? правила міняють зі швидкістю вітру
-
greenozon
-
-
- Подякував: 576 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:23
Sense Bank, я правильно зрозумів, що відкриється депозит сьогодні, але по рахунку він пройде понеділком і відповідно відсотки почнуть нараховувати з вівторка? Розтлумачте докладно будь ласка.
Amethyst, не хочеться експериментувати. Хочеться відкрити та не турбуватися до закінчення строку вкладу.
-
_PORT_UA
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 кві, 2023 13:24
Kalgan написав: mihasik написав:А двухнедельный депо, как будет лонгироваться, если 14дн отменили?
наче так само як і раніше, за актуальною ставкою %
Буде лонгуватись по 2 тижні, поки я сам не відміню?
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
|