Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Вітаю. Шановні, підкажіть, якщо сплачувати гривнею на закордонних інтернет сайтах, якщо рахунок в $, то по якому курсу рахує? Та чи є можливість отримати якийсь кешбек?
_PORT_UA За курсом який буде актуальним на той момент (курс картковий), на сьогодні 37,45. Якщо ви звісно маєте на увазі розрахунок гривневою карткою за покупки в доларах на сайті. Якщо мсс підходить, то кешбек звісно нарахується. Анастасія
Sense Bank написав:dr_morgenstern Особисто мені зайшли в 15:15, можливо виплачено було на інший рахунок в банку? Перевірте, бо знаємо про таку проблему Анастасія
перевірив - немає ні в самому тасі, ні в його "дочках" мало зайти на спорт та ізі, але..
А ще десь єПідтримку маєте? Не знаю точно хто чудить - тася, брокер чи Дія - але в мене замість замовленої тасиної "підтримки" кошти зайшли на моніну. Ще знаю випадки коли сьогодні виплата прийшла замість обраного банку у однієї людини на підтримку Пумба, а у іншої - на Райф. Мені здається це таки "бока" Дії - адже вона дає брокерам інфу - куди кошти мають зайти при погашенні паперів. Самі брокери точно не знають у який банк та на яку картку кому що кидати
так, маю, але те що мало зайти з сенсу моно - зайшло, а ось те, що мало зайти в спорт та ізі - не зайшло. коли в дії купував облігації через сенс - в пакеті документів, що надходив на електронну пошту, є файл Epidtrymka zapyt.pdf, в якому є iban є-підтримки для виплати. Вони збігаються з моїми рахунками е-підтримок в ізі та спорт. Підтримка спорту грошей не бачить, каже, що не надходили, наполягає на зарахуванні протягом 3-х днів. Підтримка ізі спочатку теж казала, що не надходили, потім почала заспокоювати, що нібито в процесі нарахування, а потому прямо сказали, що "в інших банках можуть надходити швидше. на рахунки нашого банку кошти надходять протягом 3 днів". Тобто якщо сенс відправив, то це вже тас замість прямого зарахування відправив на якісь транзитні рахунки, та притримує грошики %)
v57 написав:ты не одинок, брат)) похоже, что на еПидтрымку именно спорт не пришло
так, нажаль.. як виявилося, проблема зі спортом давня, як буде з ізі - побачимо. поки що черканув листа для надання роз'яснень на custody@sensebank.com.ua, але судячи зі всього, якщо тазик ці виплати не прийме, кошти повернуться в сенс і треба буде змінювати рахунок для виплати по інструкції https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 6122103570
idealstorm написав:Це як однаковий iban для різних банків? Гроші відправляють на один рахунок, а вони приходять у три банки одночасно? Це якась фантастика