|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 21 чер, 2023 17:43
del
Востаннє редагувалось v57 в Сер 21 чер, 2023 18:11, всього редагувалось 2 разів.
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 чер, 2023 17:59
Sergion вибачте але ви написали саме дурню причому зробили це в беззаперечній формі, використавши слово "ніколи". На підставі цього я і роблю висновок що насправді ви не володієте достовірною інформацією з цього питання. Тому й використав формулювання яке буде вам одразу зрозуміле - і бачу що не помилився. Той факт що вам ніколи не виплачували в день погашення облігацій жодним чином не дає вам права робити подібні загальні висновки, що не відповідають дійсності і насправді просто демонструють ваше банальне незнання реального стану справ. Будь ласка не робіть категоричних заяв з питань якими не володієте у повній мірі і тоді не буде приводу ображатись на вислови на кшталт того що використав я. Щодо фактів того що ІСУ виплачує облігації і в день погашення також може ознайомитись за посиланнями які вище люб'язно навів FinTech.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 21 чер, 2023 18:39
Мені теж ICU виплачував все в день погашення чз різні банки (облігації купувались чз дію, якщо це має значення). По сьогоднішньому погашенню кошти поки не надійшли, але ще не вечір.
-
Oberon
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 чер, 2023 20:30
Не знаю у кого як, але у мене зараз в ICU по сьогодняшній виплаті написано "виконуються розрахунки за папером", що я сприймаю як те, що виплати ще не було.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 чер, 2023 20:50
wild.tomcat написав:справжній епікфейл - це коли вважаєш що самий розуний і знаєш, що кому потрібно, більше ніж вони самі знають. ще й при цьому намагаються когось переконати (а місцями і переламати через коліно).
Дійсно, підтримка Сенсу дратує своєю неповагою до клієнтів, відповідаючи на кожне звернення щодо ІБ, що ми живемо у 21-ому столітті і життя перемістилось в смартфон (купа смайліків не допомагає). Я їх не питаю куди перемістилось життя. Мені зручно користуватись ПК, хоча смартфоном я користуюсь, але щодо банкінгу, то лише для перевірки балансу. Для мене це - дикість забити на інтернет-банкінг та й ще нав'язувати клієнтам, що щось робити на маленькому екрані смартфону зручніше, ніж на великому екрані ПК. Можливо, комусь і зручніше - я не заперечую.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 чер, 2023 20:59
АндрейМ написав: wild.tomcat написав:справжній епікфейл - це коли вважаєш що самий розуний і знаєш, що кому потрібно, більше ніж вони самі знають. ще й при цьому намагаються когось переконати (а місцями і переламати через коліно).
Дійсно, підтримка Сенсу дратує своєю неповагою до клієнтів, відповідаючи на кожне звернення щодо ІБ, що ми живемо у 21-ому столітті і життя перемістилось в смартфон (купа смайліків не допомагає). Я їх не питаю куди перемістилось життя. Мені зручно користуватись ПК, хоча смартфоном я користуюсь, але щодо банкінгу, то лише для перевірки балансу. Для мене це - дикість забити на інтернет-банкінг та й ще нав'язувати клієнтам, що щось робити на маленькому екрані смартфону зручніше, ніж на великому екрані ПК. Можливо, комусь і зручніше - я не заперечую.
С другой стороны на поддержку, развитие системы ИБ также нужны средства, видимо провели исследования (в том числе через статистику использования ПК версии ИБ) на предмет дохода против затрат, и результат оказался отрицательным, сравните предложения от других банков и увидите тенденцию, да может кому-то неудобно, но такова жизнь.
-
wolfus
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 чер, 2023 21:06
wolfus написав:видимо провели исследования (в том числе через статистику использования ПК версии ИБ) на предмет дохода против затрат, и результат оказался отрицательным
Обнаружили, что вебом пользуются в основном свинорылы от которых убыток сплошной и самое то от них так мягко избавиться? Всё могет быть 
-
moveton
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 689 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 22 чер, 2023 07:57
wolfus написав: АндрейМ написав: wild.tomcat написав:справжній епікфейл - це коли вважаєш що самий розуний і знаєш, що кому потрібно, більше ніж вони самі знають. ще й при цьому намагаються когось переконати (а місцями і переламати через коліно).
С другой стороны на поддержку, развитие системы ИБ также нужны средства, видимо провели исследования (в том числе через статистику использования ПК версии ИБ) на предмет дохода против затрат, и результат оказался отрицательным, сравните предложения от других банков и увидите тенденцию, да может кому-то неудобно, но такова жизнь.
Друже, смузісти можуть провести абсолютно любе дослідження, навіть зробити письмово, аудировані висновки, що кількість жирафів у банку дорівнює кількості слонів.
-
qreaton
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 чер, 2023 09:43
wolfus написав:С другой стороны на поддержку, развитие системы ИБ также нужны средства, видимо провели исследования (в том числе через статистику использования ПК версии ИБ) на предмет дохода против затрат, и результат оказался отрицательным, сравните предложения от других банков и увидите тенденцию, да может кому-то неудобно, но такова жизнь.
Я не заперечую - можливо, підтримувати ІБ невигідно. Я перейшов до УкрСибу та Райфайзену, які чомусь підтримують і застосунок і вебверсію. Мене більше дратувало саме ставленная Сенсбанку до мене - якась стороння людина розповідає мені, що для мене зручніше буде користуватися застосунком, хоча я знаю, що це - не так. Користувався, незручно, перевірено на власному досвіді. Сказали б чесно, що такі клієнти їм не потрібні, і все.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 чер, 2023 12:26
Сегодня обнаружил в Sense SuperApp курс 37.00 для депозита с валютообменом. Заманчиво...
-
AZTECA
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
|