Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
orange2021md написав:1finanсier В мене нажаль як забрали його 24.02.22 так і не повернули. А як вам вдалося хоча б 20 тис щоб дали на хамелеон? Бо на ред дали 30 тис,але то не цікаво.
Та і сам не знаю як так вийшло ) Дійсно з початком війни і мені зрізали з 30 т до фактичної заборгованості, але за пару місяців самі підвищили до 20 т.
cdj2 написав:Только теперь часть клиентов не смогут гасить задолженность по кредитной карте ибо сервиса другого у альфы нет. Вляпались все, у кого арестованы счета, аннулированы карты или не продлён кредитный лимит. Как клиентоориентированно. Просто восторг.
Чому немає ? Якщо по картці є обмеження - то правильний канал погашення за реквізитами рахунку )
cdj2 написав:Только теперь часть клиентов не смогут гасить задолженность по кредитной карте ибо сервиса другого у альфы нет. Вляпались все, у кого арестованы счета, аннулированы карты или не продлён кредитный лимит. Как клиентоориентированно. Просто восторг.
Чому немає ? Якщо по картці є обмеження - то правильний канал погашення за реквізитами рахунку )
Анастасія, ваша помічниця)
Ага-ага, а если тама нема шарового СЕПа? Алка все так же любит своих клиентофф, ню-ню
ПС. А шоо, таки решили не возвращать в МАБ фичу "доверенные устр-ва"?
Из официальных правил "Умови діють з 01/04/2023 по 31/10/2023 року включно за оплату карткою, що є учасником програми винагород. Автоматично нараховується кешбек 3% на всі онлайн транзакції виключно на сайті f.ua. ". Имею - факт заказа и оплаты товара на сайте f.ua картой сенс банка, - факт получения товара (продавец f.ua) - факт списания суммы с карты (прошло как техника f.ua6)
Но кешбек не начислен. Подержка сказала что надо подтверждать "принадлежність терміналу до акції" Казалось бы - сделал все согластно официальным правилам акции.
Поддержка, можете прокомментировать почему условий написанных в правилах акции оказалось недостаточно для начисления?
У Sense SuperApp зникли карти та ви не можете проводити операції. Пробачте, будь ласка, за незручності 🙏😊 Ми вже працюємо над виправленням, трішки терпіння 🙏