У мене більше 400к. Навіть помітно більше. Багато валюти заносив готівкою із сусідньго банку і жодних документів не просили. Так що, або підхід більш гнучкий, ніж просто 400к і фінмон, або щось зовсім нове (останній раз купляв на минулому тижні).
|
|
![]() Re: Sense BankУ мене більше 400к. Навіть помітно більше. Багато валюти заносив готівкою із сусідньго банку і жодних документів не просили. Так що, або підхід більш гнучкий, ніж просто 400к і фінмон, або щось зовсім нове (останній раз купляв на минулому тижні). ![]() можу спробувати допомогти
по-перше,я звертався письмово до військового пенсійного Фонду,мені надали довідку , в якій є необхідна інформація щодо нарахування і виплат . Далі , в пенсійному Фонді можна роздрукувати довідку ОК з печаткою , кому подобається дія , то можна отримати оцифровану пдф-версію . Також до уваги бралося вартість рухомого і нерухомого майна , просто надаєте витяги . Якщо цього немає , то ви забуло про щось важливе[/quote] Я офігіваю Тобто, щоб купити військові облігаціі, про що просять украінців на плакатах, я повинен пройти купу інстанцій, зібрати купу довідок і доводити кожному клерку, що я не верблюд? А нафіга воно мені потрібно? Я повірив владі, що НЕ ПОТРІБНО НІЯКИХ ДОВІДОК і звичайно ж нарвався на фінмонітор Який сюрприз ![]() ![]() ![]() Та я краще знову закопаю банку, жаль, що яму засипав ![]() До речі, на депозитах такого геть нема, люди просто розкидують по різних банках І я так робив, НІКОЛИ жодних запитань не було ![]() А потім ваші доляри з трьохлітрової банки з цвіллю з гарною скидкою у вас викуплять жадні міняли. І ці паршиві гроші будуть бігать з рук до рук.
![]() Продайте мені ці паршиві цвілі гроші зі знижкою, з радістю куплю А потім одвезу за кордон і поміняю на новенькі Дурниць не пишіть ![]() Востаннє редагувалось kkg в П'ят 13 жов, 2023 20:00, всього редагувалось 2 разів.
![]() Я чому тут написав, бо хочу попередити колег про таку ситуацію Я давно вже на форумі, але таке вперше Більше всього боюсь, що це може стати масовим явищем ПС Можливо вам повезло з менеджером, але хто дасть гарантію на майбутнє? ![]() Тут мені прислали цікавий документ, почитайте, в кого більше 400 тис
Визначено порядок дій банків під час зарахування готівкових коштів на рахунки фізосіб на суму понад 400 тис грн 8 квіт. 2022 18:20 Національний банк визначив порядок дій банків у разі зарахування готівкових коштів на рахунки фізосіб на суму понад 400 тис. грн та ненадання документів про джерела походження на запит банку. Відповідний порядок застосовуватиметься протягом дії воєнного стану в Україні. Так, якщо клієнт не надасть на вимогу банку документи або відомості, необхідні для встановлення джерел походження таких коштів, видаткові операції з цього рахунку будуть обмежені. У такому випадку з коштами на рахунку можна буде здійснювати лише фінансові операції на підтримку Збройних Сил України, із зарахування коштів на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок, відкритий Національним банком, на благодійну допомогу на рахунок Міністерства соціальної політики України, відкритий Національним банком, а також на придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації”. Усі інші заходи вживаються банками відповідно до вимог законодавства у сфері фінансового моніторингу. Національний банк ухвалив відповідне рішення на виконання Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану». Відповідне рішення затверджене постановою Правління Національного банку України від 08 квітня 2022 року № 69 «Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 23 березня 2022 року № 60». Постанова набирає чинності з 08 квітня 2022 року та діє протягом дії воєнного стану в Україні. ![]() Вечір добрий, з вами Ярослав. Для уточнення по цьому кейсу інформації мені потрібно знати ваші персональні дані. Тому вже поспішаю у приватні повідомлення. Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️[/quote] Лише одне запитання Правда чи ні, як стверджують державні органи, що при купівлі військових облігацій НЕ ПОТРІБНІ ніякі довідки про походженяя грошей? ![]() ![]() "спрощуе" не равно "скасовуе" Вы б задачу решали, если это, конечно, нужно, а не бучу на форуме устраивали: заведение СЭПом с других счетов +- решает проблему, если, конечно, на Вас нет серой/черной метки ![]() А если не только прочитать заголовок, а и заглянуть в документ, то можно прочитать: "Банки не здійснюють заходів із перевірки джерел походження коштів, передбачених Законом України “Про запобігання та протидію (легалізації) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення” та нормативно- правовими актами Національного банку України, у разі проведення фінансових операцій із зарахування готівкових коштів: ... на рахунки банків України для придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації”." Если это не "скасовуе", то я уже даже не знаю, как должна выглядеть отмена. Другой вопрос, что всё это про обязательный финмон. А банк его может дополнить своим.
|
|