|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 13 жов, 2023 22:33
ingtrans написав: kkg написав:Можливо вам повезло з менеджером
Навіщо до менеджера? Я в каси ходжу 
Насколько мне склероз моего опыта не изменяет, заброс наличкой больше 400к эквивалента за раз прямо в кассу не получается. Нужно всё таки кое-что заполнить у менеджера.
-
moveton
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 13 жов, 2023 22:37
moveton написав: ingtrans написав: kkg написав:Можливо вам повезло з менеджером
Навіщо до менеджера? Я в каси ходжу 
Насколько мне склероз моего опыта не изменяет, заброс наличкой больше 400к эквивалента за раз прямо в кассу не получается. Нужно всё таки кое-что заполнить у менеджера.
чистосердечное /явку с повинной ?
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1897 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 13 жов, 2023 22:41
flysoulfly написав: moveton написав:Насколько мне склероз моего опыта не изменяет, заброс наличкой больше 400к эквивалента за раз прямо в кассу не получается. Нужно всё таки кое-что заполнить у менеджера.
Типтаво. Если работаешь и сумма до ляма, то опросник. Можно сказать, декларацию о чистосердечных намерениях. Ну и в целом удивительно слышать, как в Сенсе можно всегда сразу в кассу. На какие-то мелочи, конечно, можно, но у меня крайне редкая операция без подписывания чего-то у менеджера обходится. Банально с карты снять больше 20к грн за раз - уже нужен.
-
moveton
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: П'ят 13 жов, 2023 23:05
moveton написав: flysoulfly написав: moveton написав:Насколько мне склероз моего опыта не изменяет, заброс наличкой больше 400к эквивалента за раз прямо в кассу не получается. Нужно всё таки кое-что заполнить у менеджера.
Типтаво. Если работаешь и сумма до ляма, то опросник. Можно сказать, декларацию о чистосердечных намерениях. Ну и в целом удивительно слышать, как в Сенсе можно всегда сразу в кассу. На какие-то мелочи, конечно, можно, но у меня крайне редкая операция без подписывания чего-то у менеджера обходится. Банально с карты снять больше 20к грн за раз - уже нужен.
100 Кгривен в кассу заносил.К менеджеру не отправляли.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 жов, 2023 23:10
moveton написав: cohan написав:https://bank.gov.ua/ua/news/all/bankam-sproscheno-zarahuvannya-gotivkovih-koshtiv-dlya-pridbannya-viyskovih-obligatsiy "спрощуе" не равно "скасовуе"
А если не только прочитать заголовок, а и заглянуть в документ, то можно прочитать: "Банки не здійснюють заходів із перевірки джерел походження коштів, передбачених Законом України “Про запобігання та протидію (легалізації) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення” та нормативно- правовими актами Національного банку України, у разі проведення фінансових операцій із зарахування готівкових коштів: ... на рахунки банків України для придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації”." Если это не "скасовуе", то я уже даже не знаю, как должна выглядеть отмена. Другой вопрос, что всё это про обязательный финмон. А банк его может дополнить своим.
я и посмотрел, 3) на рахунки банків України для придбання облігацій внутрішньої державної позики “Військові облігації”.”. но не на рахунки клиентов )) тут можно спорить курица-яйцо, моя позиция - это когда банк выступает брокером, или может подтвердить целевое назначение вноса вон с долларом как: никакого "продадим вам доллар под честное слово что вы его на 3 мес положите" нету - о чем Аккорд и не только в своих покупалках говорят, честное слово про "положите, куплю ОВДП" еще более шатко думаю, ТС проще будет купить в УкрЭксиме или у Минфина через брокера, вот там как раз вся эта машинерия с "на счет банка", но Эксим не даст процентов нормальных понятно, что сми и прочими оно раздуто до "отменили финмон", но все в деталях 
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 жов, 2023 14:07
kkg На період дії воєнного стану в Україні, та на відповідний період у разі продовження воєнного стану, не вимагаються документи, що підтверджують джерело походження коштів при проведенні фінансових операцій із зарахування готівкових коштів один з яких :
На рахунки банків України для придбання облігацій внутрішньої державної позики "Військові облігації"; Згідно з п. 4 Постанови НБУ №60 для придбання військових облігацій застосовуються спрощені заходи належної перевірки, тобто потрібно надати опитувальник, пояснення тощо, які дозволять встановити джерела походження коштів клієнта. Якщо інформації в опитувальнику недостатньо банк може запросити документи, які підтверджують дохід. Для купівлі звичайних облігацій — спрощені процедури не застосовуються.
Тобто в будь якому випадку ця процедура застосовується виключно готівкового внесення у відділенні та проведення операцій покупки прямо у відділенні, додатково з деталями повернусь пізніше
Анастасія
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 1421 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Суб 14 жов, 2023 20:04
Sense Bank написав:Тобто в будь якому випадку ця процедура застосовується виключно готівкового внесення у відділенні та проведення операцій покупки прямо у відділенні, додатково з деталями повернусь пізніше Анастасія
хехе, як я и казав цикаво тильки як их придбати у виддиленни, если говорят "топайте у офис где брокеры сидят" - напротив Костела который 
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2023 14:19
kkg Зараз Сенсебанк вже є державним ,як в держбанках на сьогодні працює фінмоніторинг мене як клієнта не обходить. Поки пояснення і наявність довідок про які вам писав,а ви мабуть не звернули уваги,або не дожили до пенсії,тому проігнорували. На сьогодні вхід у військові облігації,нічим не відрізняється від покупки на МВРУ. Тому вважаю що анонімно не вийде як з депозитами і відсотками. Враховуючи що погашення таких облігацій це не через тиждень або місяць,тому заради проблеми з розрахунком треба мати або підтвердження на суму або вкладати в одній установі в межах ліміту.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 15 жов, 2023 14:35
sens написав:Зараз Сенсебанк вже є державним ,як в держбанках на сьогодні працює фінмоніторинг мене як клієнта не обходить.
Так написано, начебто фінмоніторинг актуальний лише для державних банків. sens написав:Тому вважаю що анонімно не вийде як з депозитами і відсотками
Як це депозити і відсотками анонімні?
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 жов, 2023 15:04
ingtrans написав: sens написав:Зараз Сенсебанк вже є державним ,як в держбанках на сьогодні працює фінмоніторинг мене як клієнта не обходить.
Так написано, начебто фінмоніторинг актуальний лише для державних банків. sens написав:Тому вважаю що анонімно не вийде як з депозитами і відсотками
Як це депозити і відсотками анонімні?
Щодо фінмоніторинг-для всіх банків,чи що ви мали на увазі? Депозит і відсотки можна отримати через довіреність і довірену особу,або як ви сами думали?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3