Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
motosmile написав:Назвіть хоча б 5 банків з не меншою кількістю функціоналу/сервісів в додатку
Ні в кого немає купівлі/продажу обліжек. Все інше є у Райфа, Моні, Привату, Юнекс, БРВ Але краще користуватися не 5, а... 25 банками Обирайте (клікабельно):
Останній місяць з ІБ на першій сторінці глючить (в раз 10 менше Алки) ну тільки що Райф
Ви багато що упустили: - до вторгнення була і торгівля акціями - в додатку можна отримати купу довідок як для фізичних осіб, так і для підприємців - функція збору грошей також відсутня у більшості вами запропонованих - автоцивілку не у всіх додатках можна оформити - та навіть наявність кешбек-програми
Amethyst #Щосьпійшлонетак, це притаманний тег не лише для нас, а нормальна практика в цілому для будь-якого додатку, хоча не станемо виправдовувати те, що за останні декілька днів зламались не один раз, та до цього окрім міграції в хмару все працювало стабільно, та вже зараз приводимо все до ладу, щоб працювати ще стабільніше.
Що стосується вже самого РКО - чи єдині ми на ринку з такою комісією, тут не знаю, її наявність та умови кредитування зараз не роблять нас на першому рівні за кредитуванням, хоча і тримаємось ринкових умов, які також можуть змінюватись виходячи з конкретних потреб/облікової ставки та іншого. Ну і саму цю комісію можна уникати погасивши всю суму боргу до розрахункової дати
motosmile написав:Ви багато що упустили: - до вторгнення була і торгівля акціями - в додатку можна отримати купу довідок як для фізичних осіб, так і для підприємців - функція збору грошей також відсутня у більшості вами запропонованих - автоцивілку не у всіх додатках можна оформити - та навіть наявність кешбек-програми
Більшисть цих фіч це... для агрегатора типу Портмоне або ІзіПей. Про автоцівілку взагалі смішно -- я купив для Києва стандартну у травні за 1400грн, а ви почому у Алки взяли? А кешбеком я вже місяці 4 не користуюся, є ж більш доцільні банки без спеціального кеш'ю-калякулятора. А можна для таких як я зробити фічу, шо якщо не користуєшься КБ у цьому міс, то тобі РКО за грейс не нараховують?!
Sense Bank написав:#Щосьпійшлонетак, це притаманний тег не лише для нас, а нормальна практика в цілому для будь-якого додатку...
Ось мені не подобається відсутність чіткого тексту помилки. Як на мене, то зроблено навмисне, тобто цілеспрямоване.
Sense Bank написав:Що стосується вже самого РКО - чи єдині ми на ринку з такою комісією, тут не знаю...
Перед уведенням РКО банк же повинен аналізувати ринок, тобто банк повинен розуміти хтось має подібну комісію чи ні. Фактично зо всіх популярних банків тільки Сенс має цю комісію.
Sense Bank написав:...тримаємось ринкових умов, які також можуть змінюватись виходячи з конкретних потреб/облікової ставки та іншого.
Я б на цей пост написав би як інші банки блокували ліміт, потім його відновлювали тощо. Але це б було простирадло не на користь ваших кредитних продуктів.
motosmile написав:Ви багато що упустили: - до вторгнення була і торгівля акціями - в додатку можна отримати купу довідок як для фізичних осіб, так і для підприємців - функція збору грошей також відсутня у більшості вами запропонованих - автоцивілку не у всіх додатках можна оформити - та навіть наявність кешбек-програми
Більшисть цих фіч це... для агрегатора типу Портмоне або ІзіПей. Про автоцівілку взагалі смішно -- я купив для Києва стандартну у травні за 1400грн, а ви почому у Алки взяли? А кешбеком я вже місяці 4 не користуюся, є ж більш доцільні банки без спеціального кеш'ю-калякулятора. А можна для таких як я зробити фічу, шо якщо не користуєшься КБ у цьому міс, то тобі РКО за грейс не нараховують?!
Розмова ж про інше була - ви намагалися переконати, що різниця з іншими банківськими додатками лише в ОВДП. Я вам показав, що ви не праві. Лише у декількох банків додатки по кількості сервісів близькі до сенса, решта - слабкі для порівняння. Тому логічно, що враховуючи кількість сервісів додатку і користувачів додатку - то в ньому може бути більше лагів, ніж в обрізаних додатках інших банків
motosmile написав:Тому логічно, що враховуючи кількість сервісів додатку і користувачів додатку - то в ньому може бути більше лагів, ніж в обрізаних додатках інших банків
Питання яких НЕбанківських сервісів ви шукаєте в ІБ? Видача страхівки, довідки з депозитарію ОВДП, домашню бюзГалтерію (по рахункам ще з 60 банків), білети на Мохнатика? ПС. Додаткові(побутові) сервіси Привату мене теж не тішать
motosmile написав:враховуючи кількість сервісів додатку і користувачів додатку - то в ньому може бути більше лагів, ніж в обрізаних додатках інших банків
Викиньте усе вище вами перераховане, хай БАНК нормально запрацює.
motosmile написав:Тому логічно, що враховуючи кількість сервісів додатку і користувачів додатку - то в ньому може бути більше лагів, ніж в обрізаних додатках інших банків
Питання яких НЕбанківських сервісів ви шукаєте в ІБ? Видача страхівки, довідки з депозитарію ОВДП, домашню бюзГалтерію (по рахункам ще з 60 банків), білети на Мохнатика? ПС. Додаткові(побутові) сервіси Привату мене теж не тішать
Не було такого питання) Це ви вже намагаєтеся перевести тему в інше русло) Була банку пред'ява, що інші банківські додатки працюють стабільніше - я і пояснив свою позицію, що це пов'язано з більшою кількістю сервісів в додатку і тома невірно його порівнювати з іншими додатками, які не мають всі ці сервіси. Ви згадали лише одну відмінність, я швидко не задумуючись накидав список побільше (і з них лише автоцивілку можна назвати "небанківською", хоча тут спірне питання, якщо наприклад в структурі бізнесу є страхова компанія)
motosmile написав:Була банку пред'ява, що інші банківські додатки працюють стабільніше - я і пояснив свою позицію, що це пов'язано з більшою кількістю сервісів в додатку і тома невірно його порівнювати з іншими додатками, які не мають всі ці сервіси.
Це було б цілком логічно, якби глючили тільки вищезгадані додаткові сервіси. Але зникають рахунки, картки, перестають надходити OTP, тобто реально не працює те, без чого важко обійтися. Це якби в потягу крім чаю стали розносити щось "до чаю", і після цього потяг став частіше запізнюватися.
motosmile написав:Була банку пред'ява, що інші банківські додатки працюють стабільніше - я і пояснив свою позицію, що це пов'язано з більшою кількістю сервісів в додатку і тома невірно його порівнювати з іншими додатками, які не мають всі ці сервіси.
Це було б цілком логічно, якби глючили тільки вищезгадані додаткові сервіси. Але зникають рахунки, картки, перестають надходити OTP, тобто реально не працює те, без чого важко обійтися. Це якби в потягу крім чаю стали розносити щось "до чаю", і після цього потяг став частіше запізнюватися.
В ІТ це не так працює) Хіба що лише в ідеальному ІТ)))