|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 22 чер, 2022 14:47
PUMB а поясните за финмониторинг. Народ — хочет разобраться!
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 312 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 15:02
quote="5449204:ingtrans"] Эх жаль, такой хороший курс был бы  Кстати, если по злотому, то странно, что у моно 6,99, потому как в приложении за последнее время рисовало порядка 7,3 с копейками. Сколько по факту списывало, не знаю, но обычно расхождение с нарисованным курсом и реальным не превышало 1 коп.[/quote Не те щоб це була така вже і суттєва інформація, але скажу, що ні - це був не злотий, а новий румунський лей
-
nickvp
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 15:41
посетитель написав: копейка написав: посетитель написав:А в чому сенс за той ПУМБ так триматися, щось там з'ясовувати?Що в ньому такого цікавого що немає а інших банках?
Как и что есть такого интересного в других банках? 
в інших банках особисто для мене відсотки на залишки/депо більш цікаві.
Ну это слабое утешение, и если учесть инфляцию - это уже проценты в минус. К тому же, зависимость от 5% вышла в определенный момент боком когда курс скакнул.
-
копейка
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 15:56
klug написав:Пуші ПУМБа якось криво реалізував - якщо не був у мережі під час операції, то, після відновлення зв'язку, сповіщення за нею вже не прийде. Так все обнесуть, доки спиш, і знати не будеш, аж допоки не зайдеш у застосунок.
Я також на це звернув увагу. В мене за словами представника банку (на фоні розмови якого гавкав пес, що свідчить про те що "гарячка" працює на дому) активовано смс-сповіщення. Але ані смс, ані пуша не було! Дурня якась.. і вона буде доводити мені, що в неї всі статуси вказані як "доставлені"
-
vadlme
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 15:58
кстати, а у меня недавно исчезла кнопка ФГВФЛ, это у всех так в аккурат к выплатам по мегабанку?
-
pharus
-
-
- Подякував: 3069 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 16:10
После муток с 400тыс., где горячка отвечала разные варианты для подсчёта, вывел всё под 0грн. Оставил только кредитку. Хочу спросить здесь у представителя ПУМБа как надо считать 400тыс., что бы не попасть под фин.монитор. На Минфине мне Ваш коллега ответил - считать всё зеленным. Понял он вообще не в курсе, как и горячка. 
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 22 чер, 2022 16:36
Amethyst написав: прошу стребовать с них ТОЧНЫЙ список легитимных док-ов (бумажные/лехтронные) для них по доходу клиента с обяснениями де их взять, какие там д.б. подписи/печати, срок их действия и как этот список коррелируется (и почему) с требованиями НБУ.
А це не він? Ferlakur написав:Кстати, в том же канале нашел любопытное 
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 16:52
Игорь Алексеевич написав:вывел всё под 0грн
одобряю Goodman написав:банк є - банкоматів Моно "нема"
была же новость что кот будет устанавливать собственные банкоматы нетрадиционного дизайна так нигде их и не установили?
-
wtf
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 17:41
pharus написав:кстати, а у меня недавно исчезла кнопка ФГВФЛ, это у всех так в аккурат к выплатам по мегабанку?
может обновить приложение? я вчера нажал как только так сразу, сегодня пришло
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-