ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 144145146147148 ... 647>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 75
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
9
2- Погане. Некомпетентне.
17%
13
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
23
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
17
Всього голосів : 75
Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 17:24

Re: ПУМБ

WallNutPen, насколько я понимаю, то банк стучит в СБУ из-за наличия подозрений на терроризм или ещё что-то там. Вы банку приносите доки, а они всё равно дожидаются результата проверки.
ps Это я понял из ответа представителя на МинФине.
Howl

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1135 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 17:30

WallNutPen написав:Игорь Алексеевич извините но СБУ никакого отношения к блокировкам не имеет и туда ничего нести не надо. В случае блокировки вы общаетесь только с банком (его службой финансового мониторинга). СБУ то уже уровень если финмон обнаружит, что вы торговлей людьми, оружия или наркотиков занимались...

зайдите на сайт минфина и почитайте в отзывах и в вопросах к банку - ответы представителя банка.
Там и СБУ и НБУ и т.д.
Там людей с жалобами глюка счетов под 400тыс становится с каждым днём больше :roll:
А каждая проверка может длится минимум 30 дней, а может и пол года, а может и.....Ещё надо доки хорошие собрать на каждую сумму, которые всех устроят :twisted:
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 17:38

Тут клієнти самі винні (і я теж встряв, але з банком вже розібралися). Банк все розблоковує, якщо будуть підтверджуючи жокументи але довго. Я не обнальщік, але прогнав через свою картку багато (просто технічно він мені підійшов, на той час на районі він один працював, далі я перекижував дітям і дружині, в них інші банки).
Дуже сильно встрянуть ті люди котрі не можуть принести документи (нажаль банк приймає дуже малий перелік). При мені на відділенні був теж заблочегий клієнт, але він нив що ось не користувався банком а тут вирішив і в перший же день прогнав велику сумму, на скільки я зрозумів він потім перекижував на інших людей і далі було зняття коштів по класному курсу за кордоном).
На сам перед нічого дуже трагічного немає, так був без доступу к грошам 3 місяці :)
Жесткл встряли мабуть або як кажуть обнальщік (але не ті що з юриків налять) а ті зі дуже розумні і скористалися ситуацією для заробітку або ті кого попросили через себе поганяти для тих же цілей зняття за кордоном.

Звичайний клієнт зі звичайними потребами і фанансовою поведінкою ну ніяк не пострадає
PUnder

Подякував: 42 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 17:43

Игорь Алексеевич написав:
  WallNutPen написав:Игорь Алексеевич извините но СБУ никакого отношения к блокировкам не имеет и туда ничего нести не надо. В случае блокировки вы общаетесь только с банком (его службой финансового мониторинга). СБУ то уже уровень если финмон обнаружит, что вы торговлей людьми, оружия или наркотиков занимались...

зайдите на сайт минфина и почитайте в отзывах и в вопросах к банку - ответы представителя банка.
Там и СБУ и НБУ и т.д.
Там людей с жалобами глюка счетов под 400тыс становится с каждым днём больше :roll:

Спасибо за предложение мне и здешних отзывов достаточно. Просто будучи немного знакомым с работой банков и финмона с трудом представляю, что такое должно быть в доках физ лица, чтобы об этом банк сообщал в СБУ. Вам наверное не совсем понятно чем занимается "кантора" - но не физиками ганяющими в пумбе между свободным и картсчетом 400 тыс. за 3 месяца точно. А горячке легко может на форумах малограмотным клиентам втирать любой бред. И об СБУ, и даже об ООН. Ответсвенности за это ведь никакой. Просто написать что передали материалы в СБУ звучит и красиво и страшно для клиента, но это полный бред по своей сути и его никак не перепроверишь.
Повторюсь еще раз - банк просто тупо делает все чтобы какое-то время бесплатно попользоваться клиентскими деньгами. И все. Способ выбран довольно скользкий, но схватить банк на горячем технически трудно. Ни СБУ, ни даже НБУ вникать в эту мелкотню не станет. А банк наварит немного денежек.
Поэтому как тут уже правильно писалось - раз банк ведет такую не прозрачную политику - просто голосуем ногами - уводим отсюда все деньги и пусть "мониторят" то что осталось.
Но бред из больных голов пумбовской гарячки про СБУ на форум имхо нести не стоит. Не занимается СБУ подобными вещами, особенно сейчас
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 17:52

PUnder написав:Тут клієнти самі винні (і я теж встряв, але з банком вже розібралися). Банк все розблоковує, якщо будуть підтверджуючи жокументи але довго. Я не обнальщік, але прогнав через свою картку багато (просто технічно він мені підійшов, на той час на районі він один працював, далі я перекижував дітям і дружині, в них інші банки).

Доброго дня!
Ви не проти будете поспілкуватися у приватному листуванні? Є деякі запитання. Наперед дякую!
ShtormK
Журналіст форуму

Подякував: 40 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 18:01

ShtormK написав:
  PUnder написав:Тут клієнти самі винні (і я теж встряв, але з банком вже розібралися). Банк все розблоковує, якщо будуть підтверджуючи жокументи але довго. Я не обнальщік, але прогнав через свою картку багато (просто технічно він мені підійшов, на той час на районі він один працював, далі я перекижував дітям і дружині, в них інші банки).

Доброго дня!
Ви не проти будете поспілкуватися у приватному листуванні? Є деякі запитання. Наперед дякую!

Ок. Але на банк я не ображений :), тільки осадочек залишився, але знов їм користуюся, але в нормадьнлсу режимі
PUnder

Подякував: 42 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 18:17

ShtormK
Наврядли вам ПУМБ захочет шото объяснять, бо финмон -- эт закрытая от всех епархия.
Но прошу стребовать с них ТОЧНЫЙ список легитимных док-ов (бумажные/лехтронные) для них по доходу клиента с обяснениями де их взять, какие там д.б. подписи/печати, срок их действия и как этот список коррелируется (и почему) с требованиями НБУ.
Ещё бы заполучить ТОЧНУЮ формулировку как ОНИ считают те 400К и почему (на основании каких требований НБУ).
см. Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1278 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Вів 21 чер, 2022 23:51

Amethyst написав:ShtormK
Наврядли вам ПУМБ захочет шото объяснять, бо финмон -- эт закрытая от всех епархия.
Но прошу стребовать с них ТОЧНЫЙ список легитимных док-ов (бумажные/лехтронные) для них по доходу клиента с обяснениями де их взять, какие там д.б. подписи/печати, срок их действия и как этот список коррелируется (и почему) с требованиями НБУ.
Ещё бы заполучить ТОЧНУЮ формулировку как ОНИ считают те 400К и почему (на основании каких требований НБУ).
см. Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17)

А в чому сенс за той ПУМБ так триматися, щось там з'ясовувати?Що в ньому такого цікавого що немає а інших банках?
посетитель

Подякував: 5 раз.
Подякували: 218 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 чер, 2022 00:03

посетитель написав:А в чому сенс за той ПУМБ так триматися, щось там з'ясовувати?Що в ньому такого цікавого що немає а інших банках?

Как и что есть такого интересного в других банках? :wink:
копейка

Подякував: 428 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 чер, 2022 01:24

Re: ПУМБ

посетитель написав:А в чому сенс за той ПУМБ так триматися, щось там з'ясовувати?Що в ньому такого цікавого що немає а інших банках?

це другий банк для секти кохателів привата.
карт привата - у кожного, але не кожен може вивести гроші з карт без втрат.
цвіте комерція , де карти привата як лопата чи гайковий ключ.
а кожна зекономлена гривня - це Ваш заробіток.
(розгорнутий опис "червоної стежини")
PS те саме можна списати і на МОНО , банк є - банкоматів Моно "нема" , а коти теж - у кожного.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

#<1 ... 144145146147148 ... 647>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор