ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 433434435436437 ... 668>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 06:45

Re: ПУМБ

v57 написав:зарубежный IP адрес для них не критерий

Це навіть не смішно. Як IP-адреса може бути критерієм?

Alien написав:Будь-які приклади що в принципі це хибне твердження (міжнародний переказ може бути висланий з України і отриманий в Україні - і це буде саме міжнародний переказ за своєю суттю), будь-які докази що переказ надсилався фізичною особою, що знаходяться за межами України,

Якщо слідувати такій логіці, то простий переказ p2p між картою ПУМБ фізичної особи, яка перебуває за кордоном, на карту того ж ПУМБ фізичної особи, яка перебуває в Україні, вже буде міжнародним. Але ж ні. Міжнародний переклад - це все ж таки переказ між рахунками (а не людьми), що знаходяться в різних країнах.
Що до цієї акції після зміни її умов, переказ має здійснюватися з рахунку закордонного банку або з пункту прийому коштів відповідної системи, що знаходиться за межами України. Переказ PrivatMoney через Приват24 явно не буде міжнародним, тому що це переказ між українським рахунком у Приваті на український же рахунок у ПУМБ.
ingtrans

Подякував: 111 раз.
Подякували: 544 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 07:13

вот все это и должно быть в правилах
а там
зайти в м.переказы и ПОЛУЧИТь

а кто и откуда ПОСЛАл- ничего
v57

Подякував: 153 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 07:25

v57 написав:зайти в м.переказы и ПОЛУЧИТь

В приложении указано:
Враховуються лише перекази, відправлені з-за кордону та отримані в ПУМБ Online...

Это "відправлені з-за кордону" так жирным и выделено.
ingtrans

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 07:33

шо, уже? ))
v57

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 08:31

v57 написав:шо, уже? ))

Так уже с вечера 24 августа.
ingtrans

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 09:19

ingtrans написав:
  v57 написав:зайти в м.переказы и ПОЛУЧИТь

В приложении указано:
Враховуються лише перекази, відправлені з-за кордону та отримані в ПУМБ Online...

Это "відправлені з-за кордону" так жирным и выделено.

Цього не було на момент коли мені робили платіж. Я писав вище що даний текст з'явився в період ніч з 24 на 25 серпня. І я надав підтримці скріни як було та як стало - толку нуль.
Те що ви писали вище це тільки ваша точку зору. Ваша точка зору цікава але не більше цього. Я можу навести уйму прикладів коли переказ робиться з рахунку в українському банку на рахунок в іншому українському банку і цей переказ буде міжнародним - тому ваша логіка цікава але хибна.
Щодо вашого припущення щодо р2р - він до речі теж може бути міжнародним - тут ви мимо бо ПУМБ у тому куцому описанні виклику у застосунку чітко вказав заме які види переказів зараховуються - здійснити р2р через приват Мані, WU и MG у вас не вийде. І врешті решт усі спірні питання мають бути описані в затвердженому положенні а його нема.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 09:24

Alien написав:Те що ви писали вище це тільки ваша точку зору. Ваша точка зору цікава але не більше цього.

Тоді просто цікаво, що таке на вашу думку "міжнародний переказ"?

+
  Alien написав:Щодо вашого припущення щодо р2р - він до речі теж може бути міжнародним - тут ви мимо

Звичайно, може, але я у своєму описі конкретно написав: "переказ p2p між картою ПУМБ фізичної особи, яка перебуває за кордоном, на карту того ж ПУМБ фізичної особи, яка перебуває в Україні". Це не міжнародний переказ, а за Вашою логікою буде міжнародним, просто тому що людина зараз знаходиться за кордоном.
ingtrans

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 09:31

а чому НЕ мiжнародний переказ
я отримав в меню мiжнародний переказ? ))
v57

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 09:45

и пиши здесь или нет. результат один
200 гр нам не дадут ))
v57

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 вер, 2023 09:47

v57 написав:а чому НЕ мiжнародний переказ
я отримав в меню мiжнародний переказ? ))

Тому що мiжнародний переказ за визначенням це переказ коштів між рахунками, відкритими в установах у різних країнах. Назва меню, IP і тому подібні речі не мають до цього жодного стосунку.
Основна проблема цієї акції, як на мене, це те, що банк у ході справи змінив умови (спочатку просто враховував перекази через зазначені системи, а потім обмежив лише реальними міжнародними переказами), а не те, що він зараз не пояснив, що таке міжнародний. переказ , і деякі клієнти вважають, що для переказу з-за кордону достатньо, щоб відправник був фізично за кордоном.
Якщо що, то я теж 24 серпня зробив переказ через PrivatMoney з Приват24 і цей переказ, звичайно, не був врахований, але мене це особливо не напружує - міжнародний так міжнародний.
ingtrans

Профіль

#<1 ... 433434435436437 ... 668>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: ramaz, tarasum і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор