Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ви маєте можливість замовити картку та відкрити новий рахунок віддалено*.. Для цього Вам потрібний - застосунок Дія з ID-карткою або закордонним паспортом.
Ви маєте можливість замовити картку та відкрити новий рахунок віддалено*.. Для цього Вам потрібний - застосунок Дія з ID-карткою або закордонним паспортом.
Доведеться стирати боти у відділення.
Там є віртуалки. Спробуйте. Але Валя таки любить, коли до неї ходять у гості. Думаю, що з віртою будуть обмеження на 400К/рік
Клієнт банку на мою картку в Райф перекинув грошенята (за номером картки). Як мені побачити проводку по рахунку, щоб знати коли й яким шляхом виштовхати (СЕП/Р2Р)?
Howl написав:Клієнт банку на мою картку в Райф перекинув грошенята (за номером картки). Як мені побачити проводку по рахунку, щоб знати коли й яким шляхом виштовхати (СЕП/Р2Р)?
Така операція (між клієнтами банку) проводится поточним оперднем (до 19:00..19:30). Але саме відображення намалюють тільки наступного дня ближче до 16:00 У виписці зараз намальоване блокування