А раніше за Райф миТтєві СЕП-Перекази (4.0 кажись) запустив Кліринговий Дім, але це все ж не показник його технологічної довершеності

Мабуть якщо б до Альянса прикрутити Обліжки від Сенса і кой-чо від Привату -- ото і був би TиDиBи(tm)

|
|
![]() Re: Райффайзен БанкА раніше за Райф миТтєві СЕП-Перекази (4.0 кажись) запустив Кліринговий Дім, але це все ж не показник його технологічної довершеності ![]() Мабуть якщо б до Альянса прикрутити Обліжки від Сенса і кой-чо від Привату -- ото і був би TиDиBи(tm) ![]() ![]() Миттєві, це 4.1. 4.0 це онлайн СЕП, на який всі разом перейшли 1 квітня 2023-го. Щодо технологій в Райфі - їх є, і більш ніж сучасних. Інша справа, що їх до біса. Я Райффом користуюся зокрема зі спортивного інтересу, як все це взагалі може працювати разом. Мушу визнати, що працює краще, ніж можна було б очікувати. ![]()
Мені періодично присилають пуш-повідомлення "Поповніть мобільний легко через МайРайф" (приблизно такий текст), хоча в МайРайф я до сих пір не можу поповнити мобільний з кредитки. Запитую у "фахівців" чому так, відповідь "оскільки ваш кредитний рахунок ще не мігрував на нове програмне забезпечення, поповнення мобільного у МайРайфі неможливо". До чого мені тоді реклама поповнення мобільного через МайРайф? Виписка за кредиткою також ще недоступна в МайРайф - "Скористайтеся РайфОнлайн..." Інформації по залишкам лімітів на перекази немає ні в РайфОнлайн, ні в МайРайф - "ви можете завжди звернутися на гарячу лінію, де вам нададуть всю необхідну інформацію". Ще момент, в РайфОнлайн в персональних пропозиціях є Кредитний ліміт - "для отримання потрібно перейти в МайРайф". Захожу в МайРайф - "немає кредитних пропозицій" Вони відстали років на 5 від нормальних додатків
![]() Re: Райффайзен Банк"До отримання Кредиту Клієнт має укласти з Приватним акціонерним товариством «Страхова компанія «УНІКА Життя» або з іншою страховою компанією, яка відповідає вимогам Банку, що розміщені на Сайті Банка договір добровільного страхування життя (Договір страхування) та призначити Банк вигодонабувачем для отримання страхових виплат за таким договором страхування". Я розумію це так - якщо вже маєте кредит, немає зобовʼязання мати страховку. Але банк може обнулити ліміт в будь-який момент, і от тоді вже вимагати оформлення страховки для отримання кредиту. "2.4.1. Зобов’язання Банку щодо видачі Кредиту є відкличними. Банк має безумовне право в будь-який момент відмовити у видачі Кредиту та/або скасувати Максимальний та Поточний ліміт (далі разом – Ліміти), тимчасово заблокувати Поточний ліміт, у тому числі при настанні будь-якої із зазначених обставин, але не обмежуючись ними" - потім іде перелік обставин, серед яких є така "невиконання Клієнтом вимог абзацу 4 підпункту 2.3.2. пункту 2.3. Статті 2 Розділу 6 Правил". Прикол в тому, що в цьому підпункті 2.3.2 немає абзацу 4. Там весь підпункт виглядає так: "2.3.2. Розмір Поточного ліміту не може перевищувати більше ніж на мільйон відсотків та бути меншим більше ніж на сто відсотків розміру Поточного ліміту в попередньому Періоді. В будь-який Період розмір Поточного ліміту не може перевищувати розміру Максимального ліміту" Короче, поки що незрозуміло як воно буде.
![]()
"Апеляційну скаргу Акціонерного товариствакомерційний банк«ПриватБанк» задовольнити частково. Заочне рішення ... районного суду Дніпропетровськоїобласті від 15жовтня 2024року скасувати в частині зобов`язання Акціонерного товариствакомерційний банк«ПриватБанк»розблокувати карткові рахунки та у скасованій частині ухвалити нове судове рішення. У задоволенні позову ОСОБА_1 в частині зобов`язання Акціонерного товариствакомерційний банк«ПриватБанк»розблокувати карткові рахунки відмовити. В іншій частині заочне рішення ... районногосуду Дніпропетровськоїобласті від 15жовтня 2024року залишити без змін." Як я зрозумів, то пеня з приватбанку 3% в день згідно закону про захист прав споживачів апеляційним судом відмінена не була. ![]()
![]() Navegantes
Щодо переходу до нової бази - це майже так у кожного банку, це тупо дефолтні проблеми у всіх, просто у когось більше, у когось менше
![]()
Тобто, гроші не розблокували, але пеню присудили? Оце поворот. Чи гроші вдалося забрати до рішення суду, а розблоковувати пусті рахунки не вважали за потрібне?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|