Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
iamdimon написав: Комісія списується у передостанню суботу місяця у валюті рахунку для подальшого продажу на ВРУ та зарахування на рахунок доходів банку в національній валюті. Якщо залишок по рахунку менше Тарифу комісія встановлюється в розмірі залишку на даному рахунку. Поэтому если на это число средства на счету будут, то комиссию спишут, если их не будет то в минус Вас не отправят.
Спасибо! это хорошо, если реально не загонят в минус. Сбербароссии загонял помню. Украинский Капитал вообще комисс по валютному счету списывал с гривневой карты потихоньку.
У клієнта банку є тільки Fishback, з якого не можна купити валюту для депозиту. Можна дистанційно відкрити додаткові рахунки чи картку для цього, чи візит у відділення обов'язковий?
Пансер написав:У клієнта банку є тільки Fishback, з якого не можна купити валюту для депозиту.
Ви впевнені? Спочатку відкривається депо, потім з'являється можливість конвертації на відкритий рахунок. Мені довелося кілька разів перезайти, поки усе втрусилося і притопталося.
Пансер написав:У клієнта банку є тільки Fishback, з якого не можна купити валюту для депозиту. Можна дистанційно відкрити додаткові рахунки чи картку для цього, чи візит у відділення обов'язковий?
Fishback це ж кредитная картка, можливі питання щодо придбання валюти за рахунок кредитних коштів. Відкрити звичайну картку можливо через сайт
klug написав:Ви впевнені? Спочатку відкривається депо, потім з'являється можливість конвертації на відкритий рахунок. Мені довелося кілька разів перезайти, поки усе втрусилося і притопталося.
Впевнений, намагаюся від вчора. При виборі джерела поповнення депозита є тільки поточний рахунок для виплат в $.
iamdimon написав:Fishback це ж кредитная картка, можливі питання щодо придбання валюти за рахунок кредитних коштів.
На карті достатньо власних коштів для відкриття мінімального депозиту.
До речі раніше на Fishback плюшки були для мене актуальнішими, як 2 кешбеки. Зараз з Fishback користі немає, в банку сказали що можна її закрити, і відкрити 2 кешбеки зі збереженням ліміту (5к). А для нових клієнтів поки що 2 кешбеки відкривають тільки для зарплатників.