UA написав:Бетон думає що беспредел поліцаїв - тцк це вже предел та терпіти нема сил. Я думаю що лише екватор. Короче, він депресивний песиміст
Першими ламалися ті, хто вірив, що все скоро закінчиться, а після них — ті, хто втрачав надію, що це коли-небудь закінчиться. Виживали ті, хто зосереджувався на своїх діях і не очікував, що саме станеться.
А чого ломатися? Існуюча система держ. управління погана. Народ не здатен її був зламати. Ваші лондонські наставники пішли шляхом докорінної ломки світогляду народу. Шокова терапія.
UA написав:Бетон думає що беспредел поліцаїв - тцк це вже предел та терпіти нема сил.
з грудня 2013 так і не спромігся еволюціонувати таких ніякі гроші не врятують
Шо ти до того 2013 залип. Реальні правителі залишились ті самі. За змішення Овоща в ВР дали недостаючи голоси група Тигипка (Пінчук) Ренат зробив вигляд нейтрального. Власники вигнали найманого директора якій вирішив що він теж власник.
Так. А таку слабинку давати не можна в будь якому стані. Тим більше коли не знаєш про що кажеш.
Бетон думає що беспредел поліцаїв - тцк це вже предел та терпіти нема сил. Я думаю що лише екватор. Короче, він депресивний песиміст
Всем привет. Давно не писал. Много работы. Мне тоже кажется, что главные проблемы у Украины начнутся после окончания войны. А так вообще, время от времени смотрю Телемарафон и новости в Телеграмме - выглядят в комплексе, как новости из дурдома: то цветочки в Покровске высаживали, то всех достанем, то мова-зброя, то с Джоли обделались... И бесконечный бодрячок с улыбающимися ухылянтами на Телемарафоне с "дай денег пох на что". Короче, смотришь на весь этот цирк и думаешь, не дай бог туда обратно, через полтора года надо подаваться на гражданство. Мотивация железобетонная и подогревается буквально каждый день.
UA написав:Бетон думає що беспредел поліцаїв - тцк це вже предел та терпіти нема сил. Я думаю що лише екватор. Короче, він депресивний песиміст
Першими ламалися ті, хто вірив, що все скоро закінчиться, а після них — ті, хто втрачав надію, що це коли-небудь закінчиться. Виживали ті, хто зосереджувався на своїх діях і не очікував, що саме станеться.
Не мили дурниць Прогностичне мислення найякісніше. В мене є знайомий прокурор, якій в жовтні 2021 зробив релокацію з Марика в Київ. Зараз гребе як в останній день Помпеї, але коріння в Києві не пускає. Готовий до всього.. Як казали в совку временщик.
UA написав:Шо ти до того 2013 залип. Реальні правителі залишились ті самі. За змішення Овоща в ВР дали недостаючи голоси група Тигипка (Пінчук) Ренат зробив вигляд нейтрального. Власники вигнали найманого директора якій вирішив що він теж власник.
про шо ви , ротшильдів з рокфелерами ? Україна тоді за дкілька місяців перетворилася з потенціально великої держави на довічний сектор гази з культом якихось козаків гаврилюків Розміняли багатовекторність мультифункціональність на аграрний додаток та мускульний щит Європи. Заходу плювати що тут є пристойні спеціалісти - всім в окоп боронити гідність та європейський вибір і зараз цим нитікам надто туго доходить що вони накоїли свого часу, вони продовжують відчайдушно чиплятися за утопічні ідеї як то знайти міфічну армію вєнка з силовиків чи вициганити якусь вундервафлю . А коли починає доходитм реальний стан справ - влпатовують фантастичні істерики
UA написав:Шо ти до того 2013 залип. Реальні правителі залишились ті самі. За змішення Овоща в ВР дали недостаючи голоси група Тигипка (Пінчук) Ренат зробив вигляд нейтрального. Власники вигнали найманого директора якій вирішив що він теж власник.
про шо ви , ротшильдів з рокфелерами ? Україна тоді за дкілька місяців перетворилася з потенціально великої держави на довічний сектор гази з культом якихось козаків гаврилюків Розміняли багатовекторність мультифункціональність на аграрний додаток та мускульний щит Європи. Заходу плювати що тут є пристойні спеціалісти - всім в окоп боронити гідність та європейський вибір і зараз цим нитікам надто туго доходить що вони накоїли свого часу, вони продовжують відчайдушно чиплятися за утопічні ідеї як то знайти міфічну армію вєнка з силовиків чи вициганити якусь вундервафлю . А коли починає доходитм реальний стан справ - влпатовують фантастичні істерики
В кучми був вибір. Тигіпко (кандидатура від зятя), чи Яник (від обділеного батьківською турботою сина). Він зробив свій вибір не холодною голово, а гарячим сердцем. Після 2019, для Заходу, українці стали дивакуватими чуваками які за інформаційні буси самі віддадуть все.