|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 лис, 2025 09:47
Shaman написав:Недавно тут Шаман намагався сперечатись що "ніхто на форумі не марив про кордони 91 а тим більше про розвал рф" Є і його повідомлення на цю тему)) Shaman написав:мы увидим не одну НР на территории Раши
...... ніхто не пов'язує поточне закінчення бойових дій з розпадом Раші (маловірогідно) - це перекручування зрадофілів, коли вони хочуть накинути на проукраїнських форумчан 
Теперь/уже (после годов "еще две/три недели) - да: "пов'язує" перестали  В методичку вписали невнятное "закончится сразу после готовности закончить" 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 25 лис, 2025 09:48
Schmit написав:
так?
Востаннє редагувалось flyman в Вів 25 лис, 2025 09:50, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 лис, 2025 09:49
Shaman написав:й питання - а де ж утиски РОСІЙСЬКОЇ мови, про які так багато розмов?
наприклад забороняти школярам розмовляти на перервах іншою мовою - це свідомо виставляти себе в очах всього світу карикатурними мовнюками-ідіотами. Це диверсія, щоб зробити українізацію посміховиськом і звести її з часом не те що на нуль, а ще й навпаки. "На жаль, зараз багато українців звертають увагу на нібито корупцію, коли в нас повний провал у мовному питанні" - мовна омбудсменка Олена Івановська.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 09:51
flyman написав: Shaman написав:ви не забувайте, що наші втрати нам компенсовують
бангладешцями і непальцями?
з язика зняв. Але думаю компенсують нашими 18-річними, а потім і жінками-берегинями
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 10:15
Shaman написав:ніхто не пов'язує поточне закінчення бойових дій з розпадом Раші (маловірогідно) - це перекручування
ясно, "я - не я, і кобила не моя" Про кордони теж ніхто не співав скажеш? sergey_sryvkin написав:Але без відновлення кордонів перемоги точно не буде.
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 10:17
Letusrock написав: sergey_sryvkin написав:Але без відновлення кордонів перемоги точно не буде.
помітив , він більше не зривається ? Сервіс "повістка онлайн" в дії  А то він мені пробував політінормацію читати "українці воюють за свою країну" йому - "а ти чого не воюєш, бо не українець а сривкін?" сутяжник за кожну копійку, в реєстрах все є він думає що якщо він сривкін, то тільки він може комісарствувати українці теж можуть 
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 25 лис, 2025 10:22, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 10:21
fox767676 написав:вы меня по себе не ровняйте, "вы пехота - знайте свое место"
не обманюйтесь, зара всі піхота. І дшв і шв і моряки, і ссо, даж з впс в піхоту попадають. А ми панцерна піхота, панцер гренадірен) Теж розмєчтались, капеланів місця за 4 роки війни зайняті, там чомусь убилі ні 200х, ні сзч нема. В бригадного капелана звання - майор Так шо, поки не пізно, ідіть до нас через рекрутинг, будете вести журнал обліку журналів і я дозволю купати своїх котів. Щас важкувато в болоті но десь до весни відійдем в місто Запоріжжя, В бетонку, одкриєм там своє казіно, з блек джеком і шлюхами... Короч живими нас з вами їм не взять. Кормять нормас, покраще ніж будуть кормити в фольксштурмі/тро 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 25 лис, 2025 10:38
Banderlog написав: fox767676 написав:вы меня по себе не ровняйте, "вы пехота - знайте свое место"
не обманюйтесь, зара всі піхота. І дшв і шв і моряки, і ссо, даж з впс в піхоту попадають. А ми панцерна піхота, панцер гренадірен) Теж розмєчтались, капеланів місця за 4 роки війни зайняті, там чомусь убилі ні 200х, ні сзч нема. В бригадного капелана звання - майор Так шо, поки не пізно, ідіть до нас через рекрутинг, будете вести журнал обліку журналів і я дозволю купати своїх котів. Щас важкувато в болоті но десь до весни відійдем в місто Запоріжжя, В бетонку, одкриєм там своє казіно, з блек джеком і шлюхами... Короч живими нас з вами їм не взять. Кормять нормас, покраще ніж будуть кормити в фольксштурмі/тро 
Ви знаєте хто костяк ІДІЛ складав ? Середній клас Садама з сунітів - офіцери, вчителі і т.і. Вони осатаніли поступово, американська інвазія лише початок, по-спавжньому почалось коли шиїтські фрідомфайтери муктади асадра почали возбухати і вкінець зруйнували мирне життя. від років безладу завжди бродить сусло нігілізму та революційного фундаменталізму то мене як обуржузівшегося вайшью лякають перспективи затягування конфлікту. а внгутрішній народжуючийся брахман поки тихесенько нашоптує, що це мало того що реально, але й можна буде взяти участь якщо піде така п'янка. і тим більше вірогідність якщо посиплеться росія навіть у 1918 революція пішла ланцюгом по всій європі, не кажучи про Україну. фінський варіант та протестаньска помяркованість без варіантів, інакше потонемо у червоному джихаді І так вище голови пригнули Навіть Сталін у 1945 пив за довготерплячий радянський народ, бо трішки інакше і вибухнуло б як 1917
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 25 лис, 2025 10:45, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 10:44
andrijk777 написав: budivelnik написав:Що ти тоді обговорюєш?
Де конкретно? Я обговорюю різні речі. budivelnik написав:2 Хто зустрічався з нашою делегацією в Стамбулі в березні 2022 року? Марсіани? З ким зустрічався Трамп в Анкоріджі? з інопланетянами?
Хіба я заперечую факт зустрічі? Зустріч була, вимог/пропозицій РФ(саме РФ!!) немає. Ні разу не озвучувалось/не публікувалось на яких умовах РФ готова закінчити війну. Хоча може ти це знаєш. Поділись з нами.
Ну значить, Росія не готова завершувати війну. Ні на яких умомах, крім повної окупації україни.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2025 10:53
Letusrock написав:Ти знову лісу не бачиш поміж дерев. Так є у нас суверенітет чи ні? (Підказка - суверенітет визначається не лише відносно росії а в цілому) І це не допомога, я вже писав сто разів - це глюкозу капають смертельно хворому, щоб він залишався в своїй палаті і сусідні палати були в безпеці
Враховуючи, що Трампу не вдалося черговий раз нагнути нашого клоуна, припускаю, що на даний момент сувернітет таки є.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|