|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:15
stm написав: Banderlog написав:Поки вимоги виводу військ лише з донбасу.
Але ж в конституції оркостану Запорізька і Херсонська... Вас нічого не тривожить, я ж блондинка яка навіть демографічний фронт не підтримує. Що світить вашим дівчатам? ) ви знаєте що я конституції не читаю?) Це декларативні елементи. Збір хотєлок. Блондиність чи брюнетість, ані шерсті ні підшорстка, на демографічний фронт не впливає. Вам мішає вища освіта, ще й напевно не в першому поколінні.. та "комфортне" життя в великому місті. В києві люди бояться навіть в очі одне одному дивитись не те що дітей заводити. ) Своїх я вивезу.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:23
wild.tomcat написав: ЛАД написав: Стараться поддерживать нормальные отношения надо со всеми государствами. Независимо от их идеологии и правительств. А не ждать, когда там будет режим, устраивающий вас. Их идеология - их внутреннее дело, пока это не затрагивает ваши интересы. А там, хотят они жить по законам шариата или молиться на царя - их проблемы. Требовать от них устраивающее вас правительство или образ жизни нет никакого права.
нас, значить бомбами, а ми " Стараться поддерживать нормальные отношения"? ви ж в курсі, що це мало б в обидва боки працювати? можливо також в курсі, що саме русня не хоче з нами " Стараться поддерживать нормальные отношения"? напевно знову, як завжди, будете стверджувати, що це саме ми в цьому винні?
русня яка була 30 років тому така і є. Політичний курс змінила Україна. Не хочеться враховувати такого сусіда? Переїхайте в гренландію. Там трамп скоро по мільйону доляриків всім дасть. Ви переводите розмову в категорії моралі та справедливості. Но нажаль це не абсолютні категорії. Для вас справедливо одне для росіянина інше.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:25
ЛАД написав:Курс тогда был 5,05, т.е. ср. зарплата в Киеве была 367 долл.
я не про бюджетників, хоч у ментів і таможні суми було за 10к доларів, я про бізнес і про тих, хто працював своїми руками (строїли будинки заможним киянам, ті ж курені), у мого батька була бригада 15-25 чоловік (менше 1000 дол ніхто не заробляв, зварник 1500-2000 дол на місяць), всі тоді знайомі "моряки" покинули моря і почали працювати брокерам на берегу (доход 2к+ на місяць, інколи 3к), може цих "талановитих" було 15%- серед населення, але саме вони купували квадратні метри з котловану і автівки від 35-40К в доларах, а не ті, по 350 дол на місяць до речі у мого батька в 2000р пенсія була 4500грн (по 5,10) більше 800 доларів, сьогодні 280
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3379 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:32
ЛАД написав:Единственное, что интересно - что за "столь надежных протоколов безопасности".
Сибіга: місто путіна не за столом переговорів, а у суді в Гаазі на початку про атаку на Харків і Київ з 11 хвилини Сибіга про переговори і путіна
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:35
ЛАД колись ви писали про значний внесок кернеса в те, що Харків не став ХНР (21хв) ця п***ль грала тільки на свій гаманець, з залежності від вітру він міняв сторону
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:39
Banderlog написав: wild.tomcat написав: ЛАД написав: Стараться поддерживать нормальные отношения надо со всеми государствами. Независимо от их идеологии и правительств. А не ждать, когда там будет режим, устраивающий вас. Их идеология - их внутреннее дело, пока это не затрагивает ваши интересы. А там, хотят они жить по законам шариата или молиться на царя - их проблемы. Требовать от них устраивающее вас правительство или образ жизни нет никакого права.
нас, значить бомбами, а ми " Стараться поддерживать нормальные отношения"? ви ж в курсі, що це мало б в обидва боки працювати? можливо також в курсі, що саме русня не хоче з нами " Стараться поддерживать нормальные отношения"? напевно знову, як завжди, будете стверджувати, що це саме ми в цьому винні?
русня яка була 30 років тому така і є. Політичний курс змінила Україна. Не хочеться враховувати такого сусіда? Переїхайте в гренландію. Там трамп скоро по мільйону доляриків всім дасть. Ви переводите розмову в категорії моралі та справедливості. Но нажаль це не абсолютні категорії. Для вас справедливо одне для росіянина інше.
так все це ж і про русню сказати можна. не подобається сусід - русня, гоу ту зе мун, на ... але поки що запишемо - це чомусь саме ми не хочемо " Стараться поддерживать нормальные отношения".... так, щоб не забути.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:52
stm написав:Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини.
Нажаль це так не працює, і Ви самі це знаєте. Там де чоловік візьме відпустку в декрет замість жінки і дасть їй відпочити буде не 2га дитина а розвод)) а куча дітей там де жінку ні в що не ставлять, і там де рівень життя нижче плінтуса. Але це вже Вам написали))
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 266 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 13:53
wild.tomcat написав: Banderlog написав: wild.tomcat написав:нас, значить бомбами, а ми " Стараться поддерживать нормальные отношения"? ви ж в курсі, що це мало б в обидва боки працювати? можливо також в курсі, що саме русня не хоче з нами " Стараться поддерживать нормальные отношения"? напевно знову, як завжди, будете стверджувати, що це саме ми в цьому винні?
так все це ж і про русню сказати можна. не подобається сусід - русня, гоу ту зе мун, на ...
Та говорить можно что угодно, но на DeepState-карту оно "почему-то" не влияет 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 14:10
fler написав: Banderlog написав: stm написав:Я не така смілива, не згодна навіть на 1. ) Це світова тенденція. Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини. Там де чоловіки живуть для себе, жінки теж мають тенденцію жити для себе.
та ні 2/3 це там де жінки ходять в паранджі а де надають жінкам час для себе там вимирання)
І шо, ваша жінка, яка скоро народить третю дитину, вже у паранджі?)))
схоже, що так - у хустці. релігійні фанатики бувають не лише серед мусульман. й ставлення до жінок - схоже. таке враження, що Домострой їм в одному місці викладали 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 810 раз.
- Подякували: 1716 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 14:14
Banderlog написав: stm написав: Banderlog написав:Поки вимоги виводу військ лише з донбасу.
Але ж в конституції оркостану Запорізька і Херсонська... Вас нічого не тривожить, я ж блондинка яка навіть демографічний фронт не підтримує. Що світить вашим дівчатам? ) ви знаєте що я конституції не читаю?) Це декларативні елементи. Збір хотєлок. Блондиність чи брюнетість, ані шерсті ні підшорстка, на демографічний фронт не впливає. Вам мішає вища освіта, ще й напевно не в першому поколінні.. та "комфортне" життя в великому місті. В києві люди бояться навіть в очі одне одному дивитись не те що дітей заводити. ) Своїх я вивезу.
в Європу звісно... отак пропагуємо одне, а живемо там де краще. а там де жінки в паранджі, без освіти й заміж в 12 років (Афганістан той же) - чомусь ніхто не хоче туди їхати... але й виїхати не можуть...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 810 раз.
- Подякували: 1716 раз.
-
-
Профіль
-
-
2