якби ти це збирав особисто, то зробив би висновок, що лікар потрібен негайно... але скоріш десь на смітнику цю підбірку зробили для корисних ідіотів.
так, для багатомільйоної країни за кілька років - це поодинокі випадки. в нас мобілізація - сотні тисяч людей. й до того ж багато що - якись плітки, невідомо хто, невідомо де, написали в телеграмі. випадки, коли люди стрибали з машини теж тут? на що вони розраховували, на премію Дарвіна?
якщо ти побачиш список людей, які загинули в дтп за ці роки - він набагато більший. одне влучання в будинок руської ракети - маємо відповідний список за один раз. а ти робиш вигляд, що не розумієш, чому відбувається мобілізація, й постиш тут маячню. будь-яка загибель людини в ТЦК - це розслідують. але тобі вже це не цікаво, ти йдеш далі хайп розганяти.
ДТП — це випадковість. А коли людину забирають живою, а повертають трупом — це вже не “щепки”, а чиясь робота. Не плутай аварію на дорозі з насильством у структурі, яка має діяти за законом. Це або тупість, або свідоме відбілювання.
а хтось каже, що це правильно? я пишу - кожен випадок розслідують (якщо це було, а не вигадка в телеграмі). але тебе це не цікавить - бо інакше не буде зради. стрибок з машини - це як?
багато часу - пошукай скільки на окупованих територіях людей зникло? різниця на порядки. чи це теж випадковість?
ЛАД написав:.......... Тоже интересно. Не буду говорить о Союзе, где Будівельників просто не было, Но в США, Великобритании и пр. капстранах во время 2МВ призывали только "трактористов"? К владельцев магазинов была бронь? Иканамист.
я що писав, кого призивати, кого ні? я лише написав про ефективність. Будівельник був би ефективний й в тилу, й в ЗСУ - а andrijk777 - ні там, ні там...
читайте уважніше... може окуляри поновити?
Може вам мізки поновити? Если вы не понимаете, что я написал. В США, Великобритании и пр. капстранах во время 2МВ тоже рассуждали так, что владелец магазина "эффективнее" в тылу, поэтому его призывать не надо, а только "трактористов"? И вы опять переводите разговор на личности (сейчас на andrijk777), против чего вы протестуете, когда это хоть в малейшей степени касается вас. И сами призываете обсуждать не личности, а идеи и ситуации (правильно призываете, но сами не придерживаетесь этого).
а де я писав, що не треба мобілізувати? знову щось вигадали та самі з собою дискутуєте? Будівельник не підлягає мобілізації з інших причин - але як це вас муляє
в США здається взагалі по даті народження мобілізували...
Українець виграв перший заїзд третьої тренувальної сесії, показавши найкращий час серед спортсменів, які вийшли на трасу. 27-річний Гераскевич пройшов трасу за 56,70, а найближчий переслідувач китаєць Лінь Ціньвей подолав дистанцію за 56,74 секунди.
Але шансів на виступ в такому шоломі явно не було, Хартія дуже жорстко все регламентує, а дискваліфікація може прилетіти за найменші відхилення. Томі Сміта олімпійського чемпіона нагнали за чорну рукавицю на нагородженні:
«Шолом пам’яті» Гераскевича, чорні рукавички, плащ: за що та як МОК карав олімпійців
якби ти це збирав особисто, то зробив би висновок, що лікар потрібен негайно... але скоріш десь на смітнику цю підбірку зробили для корисних ідіотів.
так, для багатомільйоної країни за кілька років - це поодинокі випадки. в нас мобілізація - сотні тисяч людей. й до того ж багато що - якись плітки, невідомо хто, невідомо де, написали в телеграмі. випадки, коли люди стрибали з машини теж тут? на що вони розраховували, на премію Дарвіна?
якщо ти побачиш список людей, які загинули в дтп за ці роки - він набагато більший. одне влучання в будинок руської ракети - маємо відповідний список за один раз. а ти робиш вигляд, що не розумієш, чому відбувається мобілізація, й постиш тут маячню. будь-яка загибель людини в ТЦК - це розслідують. але тобі вже це не цікаво, ти йдеш далі хайп розганяти. ДТП — це випадковість. А коли людину забирають живою, а повертають трупом — це вже не “щепки”, а чиясь робота. Не плутай аварію на дорозі з насильством у структурі, яка має діяти за законом. Це або тупість, або свідоме відбілювання.
а хтось каже, що це правильно? я пишу - кожен випадок розслідують (якщо це було, а не вигадка в телеграмі). але тебе це не цікавить - бо інакше не буде зради. стрибок з машини - це як?
багато часу - пошукай скільки на окупованих територіях людей зникло? різниця на порядки. чи це теж випадковість?
Ти підміняєш тему. Я пишу про конкретні смерті й насильство — ти переводиш розмову на “а на окупованих територіях ще гірше”. І що? Це тепер індульгенція? Якщо десь людей викрадають масово — це не робить нормою те, що відбувається тут. Зло не стає добром тільки тому, що десь його більше. І про “кожен випадок розслідують” — казки залиш для телемарафону. Результат де? Вироки де? Посадки де? Бо виглядає так: розслідують рівно до моменту, поки шум не стихне. Стрибок з машини — це взагалі окрема історія. Люди стрибають не від хорошого життя, а коли бояться того, куди їх везуть. Це не аргумент на користь системи, а її діагноз. І головне: фраза “десь ще гірше” — це не аргумент, а спроба заткнути рот тим, хто ставить незручні питання
Shaman написав:....... головна брехня вас та ваших соратників - ви приписуєте мені та іншим те, що самі вигадали/додумали - "требуют продолжать войну". жодної цитати, лише недолугі припущення. а дехто ведеться. якщо запитати воїнів, а чого вони на мене накидають, то почую банальні фрази про пропаганду (що вигадка) - ніякої конкретики. бо я намагаюсь описувати факти - а коли факти не на користь Раші, то в декого, й особисто у вас, починає палати нижче пояса
Вы не описываете, а подтасовываете факты, выбирая только то, что вам выгодно. Понятно, что война ослабляет экономику РФ. Это неизбежно в любой воюющей стране. Но вам уже писали, что прогнозы о том, что экономика РФ выдержит ещё не больше полгода, максимум, год, уже звучали неоднократно. Не надо преувеличивать силы врага, но преуменьшать их ещё опаснее. Такую ошибку допустил росс. Генштаб при планировании "СВО". Это им вышло боком. Не надо повторять их ошибки. Их экономика ещё достаточно далека от краха.
якщо я десь помиляюсь, то покажіть це. але ніт, просто мої факти заперечують вашу хибну реальність, тому ви лише кажете - неправильно, але довести не можете.
треба дивитися в комплексі - далеко, близько - це умовні терміни. є факти - в економіці там криза, емісія вже почалася - наслідки - ще не дуже відчутні. ще факт - кожен день війни погіршує стан Раші, ніякими здобутками це не компенсується - з цим ви згодні?
а обговорюю умови, на яких країна може припинити війну, й це рішення все одно буде приймати влада, а не особисто я. я ніде не агітував, "воюємо до кінця" - ще раз, це брехня, яку ви теж розносите. але здатися на умовах Раші - в масштабах країни це буде набагато більше жертв - й влада це розуміє. й в окоп ви її не загоните.
Вы любую уступку называете "сдачей" и "капитуляцией". В 22-м так говорили об ограничении численности армии. В 23-м об отказе от границ 2022 (а некоторые даже от границ 1991). Сегодня вы уже согласны на ЛБЗ. На что согласитесь ещё через год? Кого "в окоп ви її не загоните"?
отут чергова маніпуляція. давайте казати саме про мене, а не хтось щось сказав (а може й не сказав, а хтось збрехав про це).
ні в 22, ні в 23 нічого з того, що ви пишете я НЕ КАЗАВ. про ЛБЗ я писав з першого повідомлення, коли почав обговорювати умови перемир'я. забудьте ці демагогічні слова - "будь-яка","всі" ті інші. я конкретно пишу що я вважаю можливим, що поганим. тому давайте писати конкретно - а "будь-яку" чиста демагогія, яка маскує відсутність аргументів.
в окоп не загоните владу - бо у вас лише один аргумент - не в окопі, то не маєш право писати патріотичні речі - взагалі маячня.. всі, хто в тилу мають бути зрадофілами?
Shaman написав:якби ти це збирав особисто, то зробив би висновок, що лікар потрібен негайно... але скоріш десь на смітнику цю підбірку зробили для корисних ідіотів.
якщо ти побачиш список людей, які загинули в дтп за ці роки - він набагато більший. одне влучання в будинок руської ракети - маємо відповідний список за один раз. а ти робиш вигляд, що не розумієш, чому відбувається мобілізація, й постиш тут маячню. будь-яка загибель людини в ТЦК - це розслідують. але тобі вже це не цікаво, ти йдеш далі хайп розганяти. ДТП — це випадковість. А коли людину забирають живою, а повертають трупом — це вже не “щепки”, а чиясь робота. Не плутай аварію на дорозі з насильством у структурі, яка має діяти за законом. Це або тупість, або свідоме відбілювання.
Ти підміняєш тему. Я пишу про конкретні смерті й насильство — ти переводиш розмову на “а на окупованих територіях ще гірше”. І що? Це тепер індульгенція? Якщо десь людей викрадають масово — це не робить нормою те, що відбувається тут. Зло не стає добром тільки тому, що десь його більше. І про “кожен випадок розслідують” — казки залиш для телемарафону. Результат де? Вироки де? Посадки де? Бо виглядає так: розслідують рівно до моменту, поки шум не стихне. Стрибок з машини — це взагалі окрема історія. Люди стрибають не від хорошого життя, а коли бояться того, куди їх везуть. Це не аргумент на користь системи, а її діагноз. І головне: фраза “десь ще гірше” — це не аргумент, а спроба заткнути рот тим, хто ставить незручні питання
які ти незручні питання ставиш? чому країна проводить примусову мобілізацію в умовах війни. треба просто здатися?
так, люди не хочуть мобілізуватися, так бояться війни. й це виправдовує стрибки з машини? так, є діагноз - країна воює, люди гинуть - й на фронті, й в тилу. є причина в цьому - Раша. це очевидно?
ти особисто слідкуєш за всіма справами. звісно ні. це ж треба зусилля докладати, простіше брати те, що пишуть в руських ІПСО.
так, в країні примусова мобілізація, так люди не хочуть. проти тих, хто чинить спротив - маємо що маємо. гадаю випадків смертей менше, бо частина з того що ти написав - плітки з інету. статистику скільки людей загинуло на полігонах маєш? теж злочинні дії влади?
Shaman написав:якби ти це збирав особисто, то зробив би висновок, що лікар потрібен негайно... але скоріш десь на смітнику цю підбірку зробили для корисних ідіотів.
якщо ти побачиш список людей, які загинули в дтп за ці роки - він набагато більший. одне влучання в будинок руської ракети - маємо відповідний список за один раз. а ти робиш вигляд, що не розумієш, чому відбувається мобілізація, й постиш тут маячню. будь-яка загибель людини в ТЦК - це розслідують. але тобі вже це не цікаво, ти йдеш далі хайп розганяти. ДТП — це випадковість. А коли людину забирають живою, а повертають трупом — це вже не “щепки”, а чиясь робота. Не плутай аварію на дорозі з насильством у структурі, яка має діяти за законом. Це або тупість, або свідоме відбілювання. а хтось каже, що це правильно? я пишу - кожен випадок розслідують (якщо це було, а не вигадка в телеграмі). але тебе це не цікавить - бо інакше не буде зради. стрибок з машини - це як?
які ти незручні питання ставиш? чому країна проводить примусову мобілізацію в умовах війни. треба просто здатися?
так, люди не хочуть мобілізуватися, так бояться війни. й це виправдовує стрибки з машини? так, є діагноз - країна воює, люди гинуть - й на фронті, й в тилу. є причина в цьому - Раша. це очевидно?
ти особисто слідкуєш за всіма справами. звісно ні. це ж треба зусилля докладати, простіше брати те, що пишуть в руських ІПСО.
так, в країні примусова мобілізація, так люди не хочуть. проти тих, хто чинить спротив - маємо що маємо. гадаю випадків смертей менше, бо частина з того що ти написав - плітки з інету. статистику скільки людей загинуло на полігонах маєш? теж злочинні дії влади?
Ти знову підміняєш тему. Ніхто не питає чому мобілізація. Війна — очевидний факт. Питання інше: чи дає війна право бити, ламати й списувати смерть на маємо що маємо? люди бояться, тому стрибають — ти сам визнав проблему, але чомусь робиш вигляд, що це норма. І ні, аргумент а винна раша не скасовує відповідальність конкретних людей. Бо за цією логікою будь-який безлад можна виправдати Про іпсо теж зручно: якщо факт незручний — оголошуємо його російським фейком і можна не думати. І головне — ти так і не відповів на просте питання: де вироки і покарані? Бо "розслідують” без результату — це не аргумент, а відмазка.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 14 лют, 2026 11:50, всього редагувалось 1 раз.
про що мова? тут хіба про об'єктивність? все, що добре про Україну тут заперечується, а розповідається лише все погане про країну.
тут незрозуміло що в голові через особисті проблеми - вирішив, що все це саме через Україну. хоча якщо порівняти ЙОГО особисті проблеми з іншими людьми - то виявиться що з чого там взагалі перейматися під час війни.
де внутрішній стрижень? погнувся від ...? може замість оцінок іншим Бетону на себе варто подивитися?
Год Турнир Чемпионат мира Чемпионат Европы Место Результат Место Результат 2017 Кёнигсзе 24 - 2018 - Инсбрук 15 2019 Уистлер 14 Инсбрук 15 2020 Альтенберг 14 Сигулда 11 2021 Альтенберг 13 Винтерберг 11 2022 - Санкт-Мориц 10 2023 Санкт-Мориц 13 Альтенберг 10 2024 Винтерберг 10 Сигулда 11 2025 Лейк-Плэсид 4
людина роками крутиться в районі 10–15 місця. Це стабільний середняк, а не топ. Олімпійський відбір — мінімальний прохідний рівень у дисципліні, де конкуренція обмежена. Головний показник — не факт участі, а результат.
Наприклад, я був другим на ЧЄ. Мій рекорд серед юніорів в жимі лежачі досі діючий