|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 лют, 2026 20:41
Зеленський: Я молодший за Путіна, в нього не так багато часу Я тут, я вільна людина. І я молодший за Путіна. Повірте мені, це важливо. В нього не так багато часу. Дякувати Богу, не дуже багато часу.
Він що вже як людовик 14 вважає, що країна - це він? Він не в окопі, це зрозуміло, а якщо почнемо стрімко програвати, опиниться там де Міндич, і що країні з того, що переживе путлера? Вже і не соромиться говорити, що думає тільки за себе. Це якась епідемія комплексів величі і з'їздів дахів від безкарності влади, пороблено.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1679 раз.
- Подякували: 2385 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 лют, 2026 20:41
Shaman написав:а от умови перемир'я чомусь обговорення не викликали... ......
А что, Трамп какие-то новые условия выдал? - или что там еще обсуждать-то? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 15 лют, 2026 20:43
budivelnik написав:розшифруй 2025 і 2026...
проблеми з енергетикою і ріст тарифів не бачить тільки сліпий. Як і суттєвий ріст податків, як і закручування гайок з відстрочками і бронею працівників, як і відсутність хоча б індексації виплат військовим. І найгірше - урізання допомоги Україні партнерами...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 939 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 лют, 2026 20:51
Shaman написав:а якщо ПДВ ще оптимізувати... 
Не знаю, что значит оптимизувати, налогових ям лдля оптимизации как было при януковиче щас нет, разница между дебетом и кредитом ? она адекватная ~ не сильно больше налоговой нагрузки которую выставляет податкова.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Shaman
-
-
- Подякував: 819 раз.
- Подякували: 1736 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 лют, 2026 22:22
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:а от умови перемир'я чомусь обговорення не викликали... бо в методичках не пишуть, як пояснити позицію Раші? чи просто вихідні, а працювати за гроші почнуть вже з понеділка?
Чесно кажучи, мені здається, що з Китаєм буде простіше договоритись про умови перемир'я ніж з МАГівським США. Точніше про 1 головну умову: як карати москалів за його порушення (вони ж безпекові гарантії)
так, наразі Китай країна, яка може швидко зупинити війну - бо без допомоги Китаю Раша мало що зможе. але проблема, що Китай зараз - головний бенефіціар війни - навіщо йому це? навряд чи ми можемо йому щось запропонувати, ми більше розмінна фігура в протистоянні США та Китаю. але ми теж про це повинні пам'ятати - завдяки кому гинуть люди. й роль Ірану, КНДР й того ж Китаю...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 819 раз.
- Подякували: 1736 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 лют, 2026 22:37
Контракт замість примусу: нова модель мобілізації
Нардеп Федір Веніславський заявив, що Україна переходить від примусової до контрактної моделі мобілізації: громадянам запропонують добровільні контракти на 2–5 років із гарантією року відпочинку після двох років служби та суттєвими фінансовими виплатами. Очікується, що це мінімізує конфлікти з ТЦК, а зміни можуть представити вже в лютому–березні.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3520 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 15 лют, 2026 22:44
Сегодня увидел как 8 (восемь!!) здоровенных бугаёв военных с остервенением животных тащили в бус одного единственного мужика и понял, что это животный страх не попасть на войну им самим. Панический животный страх. Это борьба за вижывание, где воевать с мужиками у магазинов проще!!!, чем делать то, на что учились в армейке и получали деньги налогоплательщиков десятки лет. Они тащат, душат, бьют в истерике несчастных жертв, чтобы их кинуть вместо себя.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: Нед 15 лют, 2026 23:03
Бетон делать то, на что учились в армейке и получали деньги налогоплательщиков десятки лет.
Там що, полковники тягли? 😅 Ти помиляєшся і в спостереженнях, і в висновках. Натхнення (яке ти назвав остервененієм) можливо з різних причин. Як благородних (я повоював, а ти чому ще ні?) , так і наприклад розвести потім на гроші. Може? Не виключено. Але найвірогідніше ставлення як до звичайної буденної роботи, плану. Без емоцій. І да, там навряд чи є хоча б лейтенант. Які там ще «десятки років отримували гроші»))
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2571 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Пон 16 лют, 2026 02:46
Shaman написав:........ пограю в адвоката диявола. ..........тому все зводити до багатства таки некоректно. ......
Приятно удивлён. Всё очень верно. Можете, оказывается. Но так же удивляет, что объективное изложение, без пропаганды, вы рассматриваете как "адвокат диявола".  Может быть. вы чаще будете примерять на себя эту роль?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-