Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1750717508175091751017511 ... 17514>
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 15:10

Alla77777 написав:Letusrock так, бачила. Знаю, що він (Успіх) служив в ЗСУ, часто нам писав. І Холяву давно не бачила (з цікавістю завжди його читала, відгукніться))

Успіх давно звільнився з ЗСУ, останні місці перед зникненням писав вже як цивільний.
А пан Холява періодично заходить, правда без конструктиву)
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 15:11

ЛАД написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:А где вы увидели, что я "розповідаю як там"?

Ну якщо ви кажете форумчанину шо він влаштується дуже бистро, то можливо припустить шо особисто ви знаєте як він там влаштується. Чи ви знаєте з чиїхсь розповідей?

Я вижу как прилаштувався Соловьёв

Це хтось з окупованих територій?
Water

Подякував: 70 раз.
Подякували: 273 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 15:19

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:......
й взагалі мова йшла про те, як всі поїдуть, коли відкриють кордони. от я й питаю - куди поїдуть?.. щось ніхто відповісти не може...

Казалось бы - "ехать народу некуда" - значит кордоны можно спокойно открывать. А почему не открывают? - щось ніхто відповісти не може...

питання - куди поїдуть, коли цей режим захисту буде скасовано?..

Как кордоны откроют - поедут куда глаза глядят - по безвизу. так зрозуміло?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 15:19

Letusrock написав:
  Alla77777 написав:Letusrock так, бачила. Знаю, що він (Успіх) служив в ЗСУ, часто нам писав. І Холяву давно не бачила (з цікавістю завжди його читала, відгукніться))

Успіх давно звільнився з ЗСУ, останні місці перед зникненням писав вже як цивільний.
А пан Холява періодично заходить, правда без конструктиву)

Рада, що всі живі й здорові!
Alla77777

Подякував: 39 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 15:24

Цюю

барабашов написав:
  холява написав:Нажаль стерли .....

ДЛЯ БЕТОНА

Всім добрий день всіи здоров'я .
Ви кажіть тільки за себе - я ухилянт ,я не здатен захищати те що є у мене , я БРЕХЛО у якого 2 сини у Полщі ,разом з мамою ...страшно мучаться ....можу ще

Тов.Семинарист здраствуйте.
Вы выехали с этой территории? Или в Запоре?
Как там с дронами по жилым домам и линиям электроснабжения обстановка? Лучше чем в Никополе и Марганце?

Бажаю здоровʼя.

Я багато раз писав що находжусь у Запоріжжі .Працюю .
Їздив у відпустку до дочки у Польщу.
Ми тут гарно живемо. Ціни у нас на ринку дешевші а про смак і казати дарма .
Колись (років 15—20) пив там пиво «Варка стронг»спробував і зараз —велика різниця у худшу сторону.Але як там спокійно.

У Запоріжжі іде війна дронів . Гучно постійно. Людей дуже мало а прилітає постійно
По жилих домах прилітає.
Є загиблі….
Що вам ще сказати….ми НЕ ЗДАЄМСЯ …

Добавили пенсію , виплати незначні (1500).

)))….. поїхав на станцію масло міняти сказали 700 , приїхав взяли 1200 —Поддон знімали …
Заробляють як можуть —жулики….)))
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4146 раз.
Подякували: 4563 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 15:52

Холява, дякую, що відгукнулися!)
Alla77777

Подякував: 39 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 16:03

И немного Евро-политики: тут на удивление много писали про Орбана, но почему-то вообще ни слова про Румена Радева...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 16:15

PR

_hunter написав:И немного Евро-политики: тут на удивление много писали про Орбана, но почему-то вообще ни слова про Румена Радева...

знацця, PR не проплачено
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 16:20

щодо "первих ліц" та інші "міжнродні правила"

ЛАД написав:
  Shaman написав:..........
це ви мені розповідали про реальний світ без правил та рожевих окулярів. тримайте в обидві руки. що тепер за питання - а Іран за що? в цьому випадку всі притомні люди розуміють, за що Іран. й моє припущення, пересічні іранці легко поміняли б можливість бомбити Ізраіль на нормальну економіку - але хто ж їх питає.

тому так США в ПОРУШЕННЯ міжнародних законів приводить Іран до тями. як на Дикому Заході. всі досягнення в міжнародних відносинах останніх 80 років після 2СВ спустили в унітаз. маю надію відбудують нові правила - але для цього треба ще й Рашу привести до тями. й якщо Китай не нападе на Тайвань...

що ЛАД, не подобається жити в "реальному" світі? може краще за правилами, існування яких ви так вперто заперечували?..
Вы уж как-то определитесь - вы признаёте, что я правильно писал "про реальний світ без правил та рожевих окулярів" или будете продолжать смотреть на США, как на "сияющий град на холме", который борется против "мирового зла" за всё хорошее и доброе?
Какие "досягнення в міжнародних відносинах останніх 80 років після 2СВ" Ирае "спустил в унітаз"? Или это вы так о США? :shock:
А "за правилами" жити, може, й краще, вот только надо помнить, что все эти правила легко нарушаются, когда нужно и когда для этого есть сила.
"Рашу до тями" приводить будете ядерной войной?

А подобається - не подобається жити в "реальному" світі...
Мы все в нём живём.
Только можно жить с открытыми глазами, понимая, где живёшь, а можно одеть розовые очки и представлять, что живёшь в Царстве Божием.

щодо "торсіонного слєда поля первих ліц" та інші "міжнародні правила переговоров Спарти" з отключєнієм інета
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 17:05

Shaman написав:це ви мені розповідали про реальний світ без правил та рожевих окулярів. тримайте в обидві руки. що тепер за питання - а Іран за що? в цьому випадку всі притомні люди розуміють, за що Іран. й моє припущення, пересічні іранці легко поміняли б можливість бомбити Ізраіль на нормальну економіку - але хто ж їх питає.

тому так США в ПОРУШЕННЯ міжнародних законів приводить Іран до тями. як на Дикому Заході. всі досягнення в міжнародних відносинах останніх 80 років після 2СВ спустили в унітаз. маю надію відбудують нові правила - але для цього треба ще й Рашу привести до тями. й якщо Китай не нападе на Тайвань...

що ЛАД, не подобається жити в "реальному" світі? може краще за правилами, існування яких ви так вперто заперечували?..

Це твоя ключова логічна помилка.
Немає ніяких "міжнародних законів" чи "міжнародних правил", а є фантізії придумані США, які самі США не виконують.
Якби цих фантазій не було то Україна не відмовилась від ЯЗ в 90-х. і не було б ніякої війни зараз.

Але США придумали казку що правила є і вони працюють і Україна(і інші) повелись. Саме тому США в великій мірі винувата у війні. Зрозуміло що винувата РФ, але ми ж не будемо звинувачувати вовка що він з'їв вівцю, ми будемо звинувачувати пастуха.
А в 2014 виявилось(наяву) що Україна ЛОХ.
А деякі, як ти, і досі вірить в якісь там "міжнародні правила".
І помагають нам зовсім не через "міжнародні правила" а тому що їм вигідно це робити, їм вигідно щоб Україна трималась і "сточувала" РФ. На сьогодні це вже очевидно.

І по Ірану. Я не на стороні Ірану, але з точки зору справедливості Іран все робить правильно. На нього несправедливо напали, і він знайшов слабке місце - Ормузьку протоку і б'є туди.
А США б'ють по Ірану не тому що він щось там порушив(РФ багато що порушила і нічого) а тому що можуть. А проти РФ - не можуть.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

#<1 ... 1750717508175091751017511 ... 17514>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор