budivelnik написав:Для людини яка не витратила 100+ годин на стрільбищі -цю вправу не виконати.... Так для довідки
Про що й мова. Але Faceless стрверджує шо замість підготовленої жінки у посадці повинен сидіть непідготовлений чоловік, бо він чоловік. Свого часу в Ойропі я бачив дівчат, які працювали водіями бетонозмішувальних машин, виконували монтаж металевих труб та були механіками по обслуговуванню верстатів. В нас я ніколи не бачив жінку-механіка. Чому? Наші якісь не такі, чи це суто чоловіча справа?
Нет пан Семинарист, это нужно и непременно побыстрее Ведь от пиксельных и спортивных неизвестных(без шевронов и погон)!!! людей в масках надо отбиваться и решительно, иначе можно как тот мент 70г.р. у нас на Победе 2 мес назад, получить табельным кастетом раз 10 по темечку, и потом если не ЧМТ, то в морг Мечки, а оттуда не на аллею героев Майдана. Поспорите со мной?
Нет пан Семинарист, это нужно и непременно побыстрее Ведь от пиксельных и спортивных неизвестных(без шевронов и погон)!!! людей в масках надо отбиваться и решительно, иначе можно как тот мент 70г.р. у нас на Победе 2 мес назад, получить табельным кастетом раз 10 по темечку, и потом если не ЧМТ, то в морг Мечки, а оттуда не на аллею героев Майдана. Поспорите со мной?
Напевне ….ви коли останній раз були у анатомічних катакомбах ?
…як буде досвідчений патологоанатом , довести що хочь можна . )
Напевне ….ви коли останній раз були у анатомічних катакомбах ?
…як буде досвідчений патологоанатом , довести що хочь можна . )
череп тому менту не трубой и не кирпичами пробивали. Что за катакомбы? В Мечке и второй Рабочей холодильники не под землёй, в "четвёрке" не был(в морге)
Прохожий написав:"Перший транш кредиту від ЄС становитиме 45 млрд євро, його можуть надати цього кварталу"
45 ярдов ойро Карл!
Там ще і зброї Зеленський наколядував.
Ударных бронированных вертолётрв пришлют? Ну шоб кто то не сильно отдыхал в такие трудные минуты ожидания кофе хотя бы в Кирилловке и Геническе
Вертольоти планують спільно виробляти. Якісь є попередні домовленості. А як бути з вусом космонавта дніпропетровського офіцера запасу? Там ракету для нього не побудували, щоб рідний Дніпро захистив?