особисто я вірив в перемогу України до того як Трамп так бездарно напав на Іран. А враховуючи нафту по 120+$ і зняття санкцій моя віра суттєво похитнулась/
Ну а для пересічних, звісно, ще Міндіч став дуже неприємною новиною.
|
|
Re: Напад росії і білорусі на Українуособисто я вірив в перемогу України до того як Трамп так бездарно напав на Іран. А враховуючи нафту по 120+$ і зняття санкцій моя віра суттєво похитнулась/ Ну а для пересічних, звісно, ще Міндіч став дуже неприємною новиною. Мудрило)) Вкладається в 1 куб води на місяць - ну ще якось можна зрозуміти. Важко, але можна. Але «у мене нема фетиша двічі на день здирати зубну емаль» - мене реально розірвало. Каштани на сраці теж хай колосяться? Гидлан, яких мало. І оце непорозуміння пустили у викладацьку навчати доброму і світлому. кімната з холодильніком та дочкою хазяйки у Киеві...
а мєні більше вставило "кульок замість занавески" у з"йомному напівпідвалу у Щецині цє ще доковідні часи... алє... у той час на Тиндєрі був "гарячій" та в "капитанському капєлюси" Вірю. Емаль може витримати відсутність чищення. (Хоча не з тим харчуванням) З запашком що будемо робити? Тільки не треба казати, що купляє ополіскувач за 300+ гривень. Нема в щомісячному звіті нічого крім їжі і впʼяте поремонтованих 10-річних туфель . Ну і комуналь)) Воняє з пащі як у моржа, стопудов. Але якщо з дому не виходити.. бо на вулиці ж ТЦК яке не вірить в сітківку на слово, хоче кігтиком перевірити
Ого, такого я не бачив. Пздц коротше.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||