Так, є Тільки з маленькою відмінністю Одні Державі дають більше ніж з неї вимагають і таким чино ТВОРЯТЬ НОВУ і кращу УКРАЇНУ Другі не давши нічого і зжерши те що змогли відкусити -вимагають собі ще... і ясно що вони ПОГІРШУЮТЬ майбутнє України Ти до яких відносишся?
А коли від вас «откритий враг» почує, що він неправий? Бо неправий у вас лише Шаман .
А вот вы, похоже, приближаетесь к шаману и считаете, что он прав. Героя Украины ему скоро дадут? И интересно, кого вы здесь считаете "открытым врагом"?
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 09 тра, 2026 15:13, всього редагувалось 1 раз.
И интересно, кого вы здесь считаете "открытым врагом"?
Ну от дивіться, в Кишиневі сказали «треба вас скоріше брати в ЕС», і притягає сюди персонаж коментар «дивіться, бачте?» І починає натякати типу «ха-ха, а вас не беруть». Хоча цього ніхто не казав, бо розмова в Кишиневі. Хто він?
BIGor написав:budivelnik тобто ти гордишся, що відкриття твого власного алкомаркету якось покращило Україну? Оце в тебе комплекси наполеона.
Ти зараз про себе розповів - вважаєш себе офігенним вумним, а по факту, ніде затриматись не можеш, бо роботодавці розуміють, що ти тупеньке )
1 Я гордий тим що плачу ПОДАТКИ в Україні, на відміну від перекоти-поля а-ля ти 2 В ціні цигарок і алкоголя-податки становлять більше 50%.... Тому коли я ОФІЦІЙНО продаю цигарки і алкоголь , то на кожну 1 грн яку отримую я - ще 10 гривень йде в Бюджет України. А тепер якщо ти такий поборник справедливості-просто розберись з своїми доходами/податками і спробуй довести що ти КОРИСНІШИЙ ніж я 3 Є такий лад, який як завжди піддає сумнівам вклад волонтерів в боротьбу України проти педерації Цифри відкриті Порошенко - 8 млрд грн ( з 16 000 млрд витрачений Україною) ....... Юра Швець () - 20 млн грн тільки на 540 тактичних повністю укомплектованих рюкзаки , простий хлопчина , яким я захоплююсь . який маючи заощаджень на 2 млн перед початком війни -віддав все що мав і віддає й далі з допомогою інших громадян України ....... Старший син Будівельника - мінімум 10 млн грн через фонд (використовуються донати від інших, товариш Юри) ..... Будівельник - 2 млн грн - виключно власні кошти , жодного донату від когось іншого .