ще є інший мій опонент - Бандерлог й ще дехто. але всі вони відштовхуються від брехні ЛАДа - що я пропагую війну до останнього. хоча я вже півтора роки обговорюю саме можливі умови перемир'я. жодного підтвердження, що я писав про війну до...
це вони так викручують мою (й не лише мою) позицію - що перемовини - це перемовини, а не погодження на умови Раші тут й зараз (тобто фактична капітуляція)... вони навіть сформулювати умови, на яких можна домовлятися, окрім того, що я вже перерахував - не можуть. тому єдиний аргумент, яким вони користуються - це особисті накиди на мене
Hotab написав:prodigy Відносно бульбафюрера найгірше (і найбільш ймовірне) що можуть почати з бульбастану пускати весь спектр БПЛА , включно з керованими , щоб бити артерії захід - схід.
й як вони захистять свої НПЗ у відповідь? тому вірогідність є, але нижче 50%...
Shaman Історія коцабів показує, що коли їм треба , вони русофобію придумують там де її нема. А як треба то створять з нічого підконтрольними структурами всередині чужої країни. Тут я з ЛАДом (про «не треба дьоргати ведмедя за яйця, щоб не дратувати») категорично не згоден
Shaman написав:тут так переймаються, що не дай Боже зачепимо бульбофюрера. а як путін бикує на Європу - почуємо оцінку?
За даними видання, кілька європейських чиновників з питань національної безпеки попередили, що Росія може спробувати перевірити згуртованість НАТО, завдавши удару по одній із країн Балтії, шведських та данських островах у Балтійському морі або території альянсу в Арктиці.
Побоювання у ЄС посилилися на тлі погроз Росії вдарити по «центрах прийняття рішень» у Латвії, яку Москва брехливо звинуватила у розміщенні українських операторів БпЛА.
скоріше б вже. Пора і прибалтам з поляками побути трохи "щитом та фортецею", а то найшли дурнів забезкоштовно, для вічної війни. А ми вийдемо з плакатами "До останньої естонської сосни" та "Ні капітуляції по руслу Вісли"
ми це хто? дехто хіба по підвалу з такими плакатами походить
а ти в черговий раз підтверджуєш, що бовдур. бо один з варіантів розвитку подій такий. країни Балтії вони все одно не окупують. але можуть спробувати обміняти їх на припинення допомоги Україні. оце вірогідно. хоча Закарпаття все одно не віддадуть - тому ти так радієш поширенню війни на інших? так, зверніть увагу на позицію цих псевдоагитаторів за мир - насправді вони за розширення війни, головне щоб їх дупи були в безпеці - оце головна ідея більшості ухилянтів...
Hotab написав:Shaman Історія коцабів показує, що коли їм треба , вони русофобію придумують там де її нема. А як треба то створять з нічого підконтрольними структурами всередині чужої країни. Тут я з ЛАДом (про «не треба дьоргати ведмедя за яйця, щоб не дратувати») категорично не згоден
смикати - не сама розумна ідея. але якщо оскаженілий ведмідь нападає на оточуючих, то залишається лише пристреліти його - а потім можна й посмикати або просто відрізати
Ладно Трамп вам не подобається, Макрон спілкуеться с Лукашенко а не Тихановською Зеленський знецінює посаду президента України офіційно ставлячи себе на один рівень з халамидникаи та хунхузами Я підтримував його коли они реджектнули за протоколом сусідство з вдовою Навльного але після того спустили здобуток міліон разів
Shaman написав:тому ти так радієш поширенню війни на інших?
коли кожен третій ТОП-чиновник ЄС (з квадратними від жаху очима) вже висловився в дусі "не дай бог щоб війна в Україні закінчилась раніше ніж 20ХХ, бо нам торба" то тільки ідіот може переживати про безпеку поляко-прибалтів
Shaman написав:зверніть увагу на позицію цих псевдоагитаторів за мир - насправді вони за розширення війни, головне щоб їх дупи були в безпеці - оце головна ідея більшості ухилянтів.
перефразую : зверніть увагу на позицію цих псевдопатріотів, насправді вони за продовження війни, бо тільки так їх дупи у Львові будуть у безпеці - головна ідея, жодних пауз / перемир'їв, щоб холопи з фронту (та з країни) не розбіглись
тільки так їх дупи у Львові будуть у безпеці - головна ідея, жодних пауз / перемир'їв, щоб холопи з фронту (та з країни) не розбіглись
Де логіка цього твердження. Навіщо «патріотам у Львові» вічна війна?
Логіка проста як двері. "Патріоти" підсвідомо розуміють що війну розгромом рф закінчити не вдасться, вірять що пауза просто відтягне повторний напад. І розуміють що вдруге черг в тцк небуде, "трактористи" виїдуть/розбіжуться/поховаються і доведеться особисто "не словом а ділом". Що є для них неприйнятно
тільки так їх дупи у Львові будуть у безпеці - головна ідея, жодних пауз / перемир'їв, щоб холопи з фронту (та з країни) не розбіглись
Де логіка цього твердження. Навіщо «патріотам у Львові» вічна війна?
Логіка проста як двері. "Патріоти" підсвідомо розуміють що війну розгромом рф закінчити не вдасться, вірять що пауза просто відтягне повторний напад. І розуміють що вдруге черг в тцк небуде, "трактористи" виїдуть/розбіжуться/поховаються і доведеться особисто "не словом а ділом". Що є для них неприйнятно
А у «патріотів» нема опції «виїхати»? Лише у «трактористів»?
Доречі, а чому «трактористи» будуть виїзджати? Вони теж не дуже вірять що мир від Пітуна буде виконуватись?
То що виходить, трактористи знають що мир лише зашкодить (бо він тимчасовий) , але все одно хочуть тимчасовий мир , щоб вискочити і далі хай країна зникає? Саме це є ходом ваших думок, коли ви хочете мир ще вчора виконуючи будь які умови пітуна?