|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:04
flyman написав:"це вже було" (с)(тм): нові римські римляни переважно були із пн.Африки та Бл.Сходу а потім прийшли англи, сакси та інші вікінки і все завєртє...
Я саме про германців Десь кожен десятий з них інтегрувався\асимілювався інші почали бузити і пилити храми на дачі Африканці тоді якраз були паїньками, ну трохи гундяйствували на релігійном грунті (див х\ф "Агора" 2009, "аріанє", "агоністики")
-
fox767676
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:14
flyman написав:"це вже було" (с)(тм): нові римські римляни переважно були із пн.Африки та Бл.Сходу а потім прийшли англи, сакси та інші вікінки і все завєртє...
У США пройшло все трохи інакше. Та є й інші приклади. Проблема Римської імперії була в тому, що їхня економічна модель себе вичерпала. Все інше - наслідки.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:18
sashaqbl написав:Проблема Римської імперії була в тому, що їхня економічна модель себе вичерпала. Все інше - наслідки.
Економічна модель Європи - парасолька безпеки від США + дешеві енергоносії від рф + дешевий ширпотреб від КНР в обмін на інвестиції та ноухау + сировина та капітали від періферійних в обмін на міфи про демократію теж себе вичерпує
-
fox767676
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:21
Shaman написав: Hotab написав:prodigy Відносно бульбафюрера найгірше (і найбільш ймовірне) що можуть почати з бульбастану пускати весь спектр БПЛА , включно з керованими , щоб бити артерії захід - схід.
й як вони захистять свої НПЗ у відповідь? тому вірогідність є, але нижче 50%...
у бульбофюрера 2 НПЗ (Мозирь і Новополоцк 450км на північ від Мозирьского) Мозирській НПЗ на відстані 50км від кордону з Україною (це дістанція для хаймерсів) Базові ракети GMLRS: точні удари на дистанцію від 70 до 92 км. ER GMLRS: модернізовані ракети підвищеної дальності, здатні вражати цілі на відстані до 150 км.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3410 раз.
- Подякували: 3371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:24
budivelnik написав: prodigy написав:а теплиця працює автономно? там теж треба працювати, чи наймати працівників (мінімум двох)
Зрозумійте наступне 1 Ви потрапили в маніпуляцію лада. Пояснюю Коли я написав що з Україною нічого не станеться він в черговий раз затягнув пісеньку що я ЗАЛЕЖУ ВІД КІЛЬКОСТІ населення 2 Я Відповів що мені по цимбалам кількість населення, бо я свої витрати зможу перекрити працею 3 години в день... Тут наш совок виліз і перекинув на фермерство , типу що я тоді буду сам вирощувати картоплю.. Ви на це повелися... Тому ще раз 1 Я можу СВОЄЮ працею на протязі ТРЬОХ годин в день забезпечити себе навіть працюючи в сільському господарстві 2 Моя праця на себе в сільському господарстві (якщо не дай Бог це відбудеться) буде кардинально відрізнятись від того що Ви бачили Я не буду лопатою підгортати і викопувати/закопувати картоплю Я просто знайду щось ефективне, вкладу туди море грошей для автоматизацію і все. Тому висновок Я тому й показую , що кількість населення в сьогоднішніх умовах, поки воно рівні 15-30 млн осіб - для України проблем не несе. А з цього діапазону, ( менше 15 млн ) Україна може вивалитись тільки в тому випадку якщо наступних 70 років у нас ковід буде замінятись війною і навпаки.
ясно, але уточнюю-картоплю ніколи не саджав і не планую (малину, полуницю, фруктові дерева і віноград), взагалі картоплю не їм (1кг на місяць для борщу) кількість населеня не турбує взагалі, менше народу більше кисню (це за містом) в місті стільки автівок на 1км2, що якщо населення зменшиться у 3 рази, автівок не стане менше
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 28 тра, 2026 13:36, всього редагувалось 2 разів.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:26
Letusrock написав: stm написав:А у простого тракториста за якого ви переживали, до повномаштабки дарував золоті цепи дівчині (сестра моєї знайомої), керував джондіром (не своїм, найманий), потім мобілізувався, досі служить, оженилися. Його чекають живим і здоровим.
невигадані історії про які неможна мовчати. На відміну від вас я можу зрозуміти вибір і вашого "тракториста" і тих які перепливли Тису, не намагаюсь переконувати що "шлях самурая" єдино правильна річ. Відчуття що ваша партія війни відкидає реальність і жиє у світі книг про мушкетерів чи Захара Беркута. Homo Sapiens 21-го сторічча це не колонія мурашок, здатність до самопожертви заради високої/абстрактної мети притаманна лише кільком відсоткам. Це як жалітись що вода мокра
Та всі злидні лише. А є ще історії для Олександра. Якщо він уважно подивиться хто першим біжіть при обстрілах на допомогу, то там чоловіки (ухилянти з відстрочкою) або ті хто з турнікетами, це окрім дснс. Летусроки можуть лише вербальні на форумах, така імпотенція грошви і можливостей... на моє щастя, ані Летусрок ані Хантер теж мало кому потрібні )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:27
Hotab написав:Letusrock здатність до самопожертви заради високої/абстрактної мети притаманна лише кільком відсоткам.
«я подивлюсь і може повернусь»
Ну да. Но могу и не возвращаться - "если что" - вот это "некоторые" похоже никак осознать не могут...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:31
sashaqbl написав:штовхають Захід до погіршення ситуації.
з 1987р регулярно працював в Європі, навіщо їм в Антверпені(Амстердамі) пакистанці, чи в Британії індуси, або во Франції алжирці, в Іспанії марокканці, Італія-лівійці, в Греції сірійці не зрозуміло, бо 75% не працює, а пристає до криміналітету
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:35
sashaqbl написав:Погоджуюсь, тих хто погано асимілюєтсья - треба вертати додому. І європейці потроху до цього приходять.
що річно надають накази на депортації близько 500 тисяч, а по факту виходить в тричі менше Головна статистика та деталі: Фактичні депортації: Щороку з ЄС примусово видворяють близько 135–155 тисяч осіб (наприклад, у 2025 році показник сягнув рекордних 155 тисяч фактичних вислань, що склало 28% від усіх, хто підлягав поверненню).
Хто лідирує у висилках (дані за 2025 рік):Німеччина: лідер серед країн ЄС, яка провела майже 30 тисяч фактичних депортацій. Франція: депортувала близько 15 тисяч осіб. Швеція: здійснила понад 11 тисяч висилок.
Громадянство мігрантів: Найчастіше депортують громадян Туреччини (понад 13 тисяч за останній рік), Грузії, Сирії та Албанії
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 13:36
Hotab написав:Отак і твої «дайте нам пожити як ми не жили ще» А коли «поживем», то поїдемо додому
не так, в тій цитаті авторка боїться як смерті того самого "поїдемо додому" Hotab написав:Питання не в самопожертві , а в хитрозробленості.
Хитрозроблені де факто тут 98% форума
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-