|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:08
Тобто насправді ти поділив людей на 2 групи: 1. Чогось досягли, щось мають в цій країні. Тому вони і хочуть щоб вона була . 2. Халамидники в злиднях, бездарі, які думають що якщо вони кинуть свою воюючу країну на погибель, то ух як заживуть за кордоном!! Ти віриш в це? Що «ух заживуть»?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 28 тра, 2026 09:18, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2610 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:16
Hotab написав:трактористи знають що мир лише зашкодить (бо він тимчасовий) , але все одно хочуть тимчасовий мир , щоб вискочити і далі хай країна зникає?
ще хотів спитати ти на повному серйозі вимагаєш від "тракториста" мати мислення державника, та принести себе / свою родину в самопожертву? Ми ж говоримо про суспільство 21-століття, а не про колонію мурашок. Те ж саме будуть робити (і вже роблять, скуповуючи квартири в Іспанії) громадяни Польщі, потім Чехії та решти
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:23
Это к вопросу "а зачем вы все это пишите?": ТЦК все частіше перетворюються на місця несвободи громадян, а влада реагує на це лише після публічного резонансу, —Лубінець
Уповноважений з прав людини розповів про один із таких прикладів — Білоцерківський ТЦК та СП. Наприкінці минулого року були надані офіційні рекомендації щодо умов утримання військовозобов'язаних та організації роботи. Однак, попри минулі зауваження, протягом кількох місяців вони їх так і не усунули. Ситуація набула розголосу після того, як один із громадян, який перебував у ТЦК, оприлюднив відео з умовами перебування.
За словами Лубінця, лише після публічного резонансу на об’єкті почалися зміни: були направлені ремонтні бригади та розпочато оновлення матеріально-технічної бази й умов утримання.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:35
Вадік може називати себе я хоче. Я вкладаю в термін "тракторист" наступне: це людина - якісь життя якої не постраждає, або мало постраждає при зміні країни. Це людина яка може безболісно переїхати, не обтяжена зайвим майном чи локальним бізнесом, для якої з прагматичної точки зору нема сенсу жити/воювати десятиліттями до останньої верби.
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:41
Hotab написав:Халамидники в злиднях, бездарі, які думають що якщо вони кинуть свою воюючу країну на погибель, то ух як заживуть за кордоном!! Ти віриш в це? Що «ух заживуть»?
в 90-х Закарпаття це була фактично заробітчанська область. Тому я маю безліч прикладів що, так заживуть. Як вже написав Хантер, для пересічного в Україні планка на підлозі. Якщо в умовній Чехії він зможе працювати і ніхто його по дорозі в буса не закине, а ввечері від в корчмі випє чеського пива, то що ще потрібно цьому "трактористу" для щастя?
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:43
prodigy написав:а теплиця працює автономно? там теж треба працювати, чи наймати працівників (мінімум двох)
Зрозумійте наступне 1 Ви потрапили в маніпуляцію лада. Пояснюю Коли я написав що з Україною нічого не станеться він в черговий раз затягнув пісеньку що я ЗАЛЕЖУ ВІД КІЛЬКОСТІ населення 2 Я Відповів що мені по цимбалам кількість населення, бо я свої витрати зможу перекрити працею 3 години в день... Тут наш совок виліз і перекинув на фермерство , типу що я тоді буду сам вирощувати картоплю.. Ви на це повелися... Тому ще раз 1 Я можу СВОЄЮ працею на протязі ТРЬОХ годин в день забезпечити себе навіть працюючи в сільському господарстві 2 Моя праця на себе в сільському господарстві (якщо не дай Бог це відбудеться) буде кардинально відрізнятись від того що Ви бачили Я не буду лопатою підгортати і викопувати/закопувати картоплю Я просто знайду щось ефективне, вкладу туди море грошей для автоматизацію і все. Тому висновок Я тому й показую , що кількість населення в сьогоднішніх умовах, поки воно рівні 15-30 млн осіб - для України проблем не несе. А з цього діапазону, ( менше 15 млн ) Україна може вивалитись тільки в тому випадку якщо наступних 70 років у нас ковід буде замінятись війною і навпаки.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 303 раз.
- Подякували: 3047 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:45
Letusrock написав: Hotab написав:Мені здається ти хворий, коли несеш якусь дурь про «трактористів». Теорія сиплеться вмить.
Вадік може називати себе я хоче. Я вкладаю в термін "тракторист" наступне: це людина - якісь життя якої не постраждає, або мало постраждає при зміні країни. Це людина яка може безболісно переїхати, не обтяжена зайвим майном чи локальним бізнесом, для якої з прагматичної точки зору нема сенсу жити/воювати десятиліттями до останньої верби.
понятно "тракторист" это алканавт или бомж
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1466 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 тра, 2026 09:47
Ой+ написав: budivelnik написав:Простий приклад В мене електромобіль , який можна заряжати по нічному тарифу і який при повному заряді батареї пройде 400+ км а вартість цього заряду буде менше ніж 250 грн... Як думаєте , якщо я за три години натаксую на 1200-1500 грн і буду так таксувати 20 днів в місяць (по 3 години) і проїзжати 100 км( це якраз вистарчить для 1500 грн виручки) - то мені вистарчить грошей на себе
Ось і ввесь секрет користування електричками у бізнесових цілях - беремо електрику по 2,16 (ринковою ціною 17,00006 грн/кВт), за рахунок "Компенсація через механізм покладення спеціальних обов'язків для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії (ПСО)" економиться близько 15 грн на кВт/год і вуаля. Ось такий бізнес при наявності перехресного субсидіювання. Зовсім незрозуміло, чому приймаючим рішення це не зрозуміло. І тут або взагалі ліквідовувати це перехресне субсидіювання, або як мінімум багатоступеневу вартість в залежності від обсягів споживання.
Я тільки за те , щоб ДЛЯ ВСІХ була ОДНАКОВА РИНКОВА ціна на електроенергію, по тій простій причині, що заряжати електромобіль від приватної мережі я можу ОДИН , а від комерційної заряжаю СІМ.... Тому вирівнювання тарифів ЗРОБИТЬ мене БАГАТШИМ... а не біднішим... Пояснюю на магазині і на автопарку я витрачаю близько 10 000 квт по 15 грн/квт*год А в будинку для приватного використання 1 000 квт год по 4 грн/квт*год Зараз це 10 000 * 15 + 1000 * 4 = 154 000 грн Якщо ціна зрівняється до 10 грн/квт *год То мої витрати впадуть з 154 000 до 110 000 грн... Мене це влаштовує А Лад зійде з розуму... Тому може почнете з нього?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 303 раз.
- Подякували: 3047 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 28 тра, 2026 10:06
_hunter Достаточно - что бы было не хуже. А в условиях постоянной угрозы буссификации - эта планка буквально на полу лежит
Так ти так і кажи: не змінити країну проживання, про що каже Летусрок, а перечекати поки хтось її захистить , а потім повернутись. В таке - вірю! А то розказуєте казочки про попелюшку, як бездар в Україні раптом запанував у Чехії. Повернеться він все рівно у батьківську хату, яку поки що хтось інший хай позахищає. Так, Хантер? Вгадав же?) 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2610 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 10:12
Тобто реально, мої пацани сидять в бліндажах, які самі відрили, зі щурами, зміями та кротами. Я вже мовчу про піхоту... Але треба витрачати гроші, щоб зробити ремонт у приміщенні, де ухилянти сидітимуть максимум пару днів...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|