budivelnik написав:про дикий виїзд населення з України
Пишуть, що За даними Міністерства соціальної політики, в 2019 році налічувалося 3,2 млн трудових мігрантів. В окремі періоди було 7-9 млн мігрантів.
И уменьшение населения за 30 лет на 10 млн. с 52 до 42 млн. это не "дикое" уменьшение, которое "легко" объясняется выездом 0,3 млн евреев. Хотя в цифре 42 млн. перед войной у многих специалистов большие сомнения. Так что, скорее, уменьшение не на 10 млн., а миллионов на 15.
Banderlog написав:Ну понятно, в армії нікому ні чітких сроків демобілізації не потрібно ні грошей. це все російське іпсо. Тут всі за майдан європейської гідності, за эпіфанія, за мову та довічне правління потужного преЗе!дента і в сзч ніхто не іде, а хто ідуть ті вертаються прям в 3тю штурмову бо там ставлення людяне
ти знаєш, що над цим працюють, й ніхто від цього не відмовлявся - а чого ти кожен день про це накидаєш? ще й пишеш, наче ВЖЕ відмовилися..
накидаю? що нема сроків 4,5р ? Не начасі? Помоєму ніхто нічим не займається. Нас тримають за лохів
ключове - по-твоєму. це твоя думка, можеш так думати. але це не реалії
й ти уникаєш питання - що ж тебе утримало? хоча так, це особисте - але хоча б визнай - так залишився, але чому не скажу але тоді твої дописи будуть втглядати трохи по-іншому...
Дюрі-бачі написав:В Закарпатті щороку мінімум половина працездатного населення їхала на заробітки.
Тому що за ті гроші, які вони заробляли там, в Україні їм чудово жилося у власних (часто шикарних) маєтках. Вони б і зараз так хотіли, правда? Чи ви гадаєте, що якщо війна закінчиться, наприклад, у 2027, то закарпатські біженці не повернуться з ЄС, а залишаться там мешкати в орендованих оселях, працюючи за ті самі гроші, які заробляли до війни?
Ну понятно, в армії нікому ні чітких сроків демобілізації не потрібно ні грошей. це все російське іпсо. Тут всі за майдан європейської гідності, за эпіфанія, за мову та довічне правління потужного преЗе!дента і в сзч ніхто не іде, а хто ідуть ті вертаються прям в 3тю штурмову бо там ставлення людяне
мені по барабану церква, не хожу до жодної, але могу працювати військовим капеланом(типу помполітом) по методічке
Колишнє командування 60-ої окремої механізованої бригади на паперах укладало договори на закупівлю FPV-дронів та коліматорних прицілів, а в реальності виводило державні гроші в кеш. Про це повідомив командир Третього армійського корпусу Андрій Білецький .
Після того, як 60-та ОМБр увійшла до складу корпусу, Білецький змінив командування бригади: колишній командир та його спільники були притягнуті до відповідальності, а корупційна схема – ліквідована. Нинішню реформовану 60-ту ОМБр Білецький назвав однією з найсильніших у складі свого корпусу.
За його словами, у усіх бригадах, які підпорядкували Третьому корпусу, виявили величезні проблеми з логістикою і складами. В одному погано захищеному місці могли одночасно зберігати продукти, дрони і боєприпаси. Солдати роками не отримували мʼяса, бо в підрозділі не було холодильника, але "собі командири нормальне харчування налагодили".
Одна з бригад возила деревину для бліндажів з місця своєї прописки за тисячу кілометрів. Десь не ремонтували транспорт, бо комбриги боялися доповісти про проблему.
"Подекуди зміни доводилося впроваджувати буквально вручну. Спроможності бригад місяцями не зрушували з мертвої точки, попри поліпшення забезпечення і налагодження внутрішніх процесів. Ми засилали буквально таємних ревізорів для розуміння, що не так", – написав Білецький у колонці для УП.
Коли прибрали фактори деморалізації і зміни стали очевидними, у бригади почали повертатися з СЗЧ. Білецький розказав про випадок у 63-їй ОМБр: на службу повернувся втікач, який провів понад півтора року в Фінляндії.
fler написав:то закарпатські біженці не повернуться з ЄС, а залишаться там мешкати в орендованих оселях, працюючи за ті самі гроші, які заробляли до війни?
переважна більшість не повернеться. Починаючи з 2024 року Закарпатські мігранти масово розпродали нерухомість.
ЛАД написав:И уменьшение населения за 30 лет на 10 млн. с 52 до 42 млн. это не "дикое" уменьшение, которое "легко" объясняется выездом 0,3 млн евреев
Ти ж прочитав що я написав Знову взявся за старе.. за 0,3 млн Євреїв? А чому пропустив виїзд москалів ? Памятаєш мої таблички... _________________1991 рік________________2020 рік Всього населення - 51 млн_________________40 млн ______Українців - 35 млн__________________35 млн ______росіян ___ -16 млн___________________5 млн
Тобто те що при розвалі імперії , імперці з російським корінням здриснули з окупованих територій на материнську для них території - тебе це не дивує? Будеш мати час- подивишся як змінилась кількість Сербів в Хорватії, Косово, Боснії -- в порівнянні з часами Югославії.
ПС от так пропоГАНДОНИ і заробляють гроші, просто витягуючи 3% і забуваючи про 97%...
Shaman написав:............ ми вся обговорюємо перемовини, але навіть умов не можемо обговорити - бо наші умови або американські є, а руських окрім їх вимог з самого початку - немає... .........
Были "28 пунктов" Трампа после Анкориджа, которые Путин был готов "принять за основу" Написаны они были, вероятно, на основе бесед Трампа с Путиным. Мы их дружно осудили и похерили. И разработали вместе с Европой свои, которые не принял уже Путин. После этого Трамп сильно остыл в своих попытках примирения. И сказал: "Пусть воюют, пока не поумнеют". И американских предложений сегодня нет. Или мы о них не знаем.
ЛАД написав:А ваше осуждение ухилянтов (вполне заслуженное) это не отправление на фронт?
Якщо я вимагаю від них ДОПОМОГТИ фронту - це не тотожно - йти на фронт.. Чи для тебе - те саме?
А воевать-то кто будет? Или должны только "ДОПОМОГТИ"?
Ти береш на себе відповідальність ВІДПРАВЛЯТИ когось на фронт? Якийсь ти дивний... Шаману який ДОПОМАГАЄ - ти в цій опції відмовляєш А за совком який ЗАВАЖАЄ - опцію відправляти - залишаєш. Давай Труси-Хрестик Ти або человеколю або заткнись.
ПС Якщо людина почне СЬОГОДНІ допомагати , то ймовірність того що завтра вона сама вирішить піти на фронт -на порядок вища ніж коли людина веде себе як лад ви мені винні, але я старий і з мене пісок сипеться-тому слухайте мене, а я вас в пятій точці все одно бачу.