Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1804518046180471804818049 ... 18089>
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:07

Україна почала операцію із примусу Росії до миру, - TheTeleg

ЛАД

ви 5 років оминаєте увагою успіхи ЗСУ (і не тільки не фронті)?

У ці дні Україна реалізує масштабний план із примусу Росії до миру, намагаючись втілити той самий задум з перерізання "сухопутного коридору в Крим", який провалився під час масштабного контрнаступу 2023 року. Тільки тепер Україна діє іншими методами і, схоже, досягає успіху. Про це йдеться в публікації британського видання The Telegraph.

У публікації зазначається, що ще пів року тому позиції Москви виглядали значно сильнішими: російські війська просувалися вперед, а Україна відчувала гострий дефіцит ресурсів. Однак нині ситуація змінюється: українські дрони дедалі частіше завдають ударів по важливих об’єктах на території РФ та окупованих територіях, а темпи російського наступу суттєво сповільнилися.

Видання звертає увагу на трасу Р-280, яка з’єднує Ростов-на-Дону з окупованими Маріуполем, Бердянськом, Мелітополем і Кримом. Саме ця магістраль стала однією з головних цілей українських ударів. Протягом останніх тижнів на маршруті регулярно знищуються вантажівки, паливозаправники та інша техніка, що забезпечує постачання російських військ.
prodigy

Подякував: 3416 раз.
Подякували: 3371 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Были "28 пунктов" Трампа после Анкориджа, которые Путин был готов "принять за основу"
Написаны они были, вероятно, на основе бесед Трампа с Путиным.
Я не зрозумів
Путін-Трамп домовились
а Україна має виконати...

Якщо я домовлюсь з Шаманом - що ти даремно жуєш хліб і ми вирішимо що тобі пора помирати - ти будеш виконувати нашу домовленість?
budivelnik

Подякував: 306 раз.
Подякували: 3063 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:09

ЛАД написав:
  Shaman написав:............
ми вся обговорюємо перемовини, але навіть умов не можемо обговорити - бо наші умови або американські є, а руських окрім їх вимог з самого початку - немає...
.........
Были "28 пунктов" Трампа после Анкориджа, которые Путин был готов "принять за основу"
Мы их дружно осудили и похерили.
И разработали вместе с Европой свои, которые не принял уже Путин.
После этого Трамп сильно остыл в своих попытках примирения. И сказал: "Пусть воюют, пока не поумнеют".
И американских предложений сегодня нет. Или мы о них не знаем.

взяти за основу - дуже сильна позиція. але то таке - але це американські пункти - від руських ніяких 28 пунктів не було - лише їх незмінні вимоги.

й друге - не подобаються наші пункти (хоча вони не сильно відрізняються від американських) - нехай свої озвучать. руські ДОСІ не озвучили жодних вимог, за всі чотири роки. єдине, що озвучене - вивести війська з російських територій...

й головне - перемовин немає. в Ірані є, а в нас - немає...

причина набагато простіше - руські не хочуть зараз домовлятися. важко визнати очевидно? чому не хочуть - це вже інше питання..
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 07 чер, 2026 15:11, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 841 раз.
Подякували: 1784 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:10

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Были "28 пунктов" Трампа после Анкориджа, которые Путин был готов "принять за основу"
Я не зрозумів
Путін-Трамп домовились

Якщо я домовлюсь з Шаманом - що ти даремно жуєш хліб і ми вирішимо що тобі пора помирати - ти будеш виконувати нашу домовленість?

щось почнуться розмови, як два бендерівця мордують бідного ЛАДа :lol:
Shaman

Подякував: 841 раз.
Подякували: 1784 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:11

budivelnik написав:
  ЛАД написав:И уменьшение населения за 30 лет на 10 млн. с 52 до 42 млн. это не "дикое" уменьшение, которое "легко" объясняется выездом 0,3 млн евреев
Ти ж прочитав що я написав
Знову взявся за старе.. за 0,3 млн Євреїв?
А чому пропустив виїзд москалів ?
Памятаєш мої таблички...
_________________1991 рік________________2020 рік
Всього населення - 51 млн_________________40 млн
______Українців - 35 млн__________________35 млн
______росіян ___ -16 млн___________________5 млн

Тобто те що при розвалі імперії , імперці з російським корінням здриснули з окупованих територій на материнську для них території - тебе це не дивує?
Будеш мати час- подивишся як змінилась кількість Сербів в Хорватії, Косово, Боснії -- в порівнянні з часами Югославії.

ПС
от так пропоГАНДОНИ і заробляють гроші, просто витягуючи 3% і забуваючи про 97%...
Можете подтвердить ваши домыслы какими-нибудь реальными данными о выезде в РФ?
Уже когда-то отвечал - при записи национальности со слов национальность меняется очень легко. Особенно в смешанных семьях, которых у нас было достаточно много.
Уже приводил пример знакомой, у которой отец был украинец, а мать еврейкой. В советские времена она была украинкой, потом, когда стало нужно, стала еврейкой. И дети, соответственно, тоже.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:13

Shaman написав:руські не хочуть зараз домовлятися.

А чому вони, поки вважають, що перемагають, мають хотіти змінювати свої умови?
Дюрі-бачі

Подякував: 961 раз.
Подякували: 669 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:15

budivelnik написав:
Я не зрозумів
Путін-Трамп домовились

Не буду.
Но и не буду писать о ваших предложениях. Просто не буду обращать внимания на чушь.
А шаман пишет об американских и отсутствии российских.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:23

ЛАД написав:После этого Трамп сильно остыл в своих попытках примирения. И сказал: "Пусть воюют, пока не поумнеют".

Tramp зробив для путіна багато цікавих пропозицій на випадок припипеня БД(навіть не миру), а той сказав, що зупинка буде вигідна для України(не для рф), тому що ми наступаємо і просуваємось

Тоді Трамп психанув і "погрожував через 2 тижні"(потім тиждень, потім пару днів) запровадити пекельні санкції проти рф (тобто намагався працювати "кнутом і пряником")
ви багато чого вже не памятаєте
нагадаю вам план Трампа(тобто Кіріла Дмитрієва/Путіна)

https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/mir ... 62870.html

МИРНИЙ ПЛАН із 28 пунктів, із яким президент США Дональд Трамп вимагає погодитися президента України Володимира Зеленського до 27 листопада, розробили спецпредставник Трампа Стів Віткофф і російський переговірник Кирило Дмитрієв під час їхньої зустрічі у Маямі у жовтні. Сам президент США дізнався про нього в останній момент, повідомило агентство Bloomberg

гадаю, що Трамп не прочитав план а подивися по діагоналі, головне план є, нехай Зеленський підпишить до Дня Подяки(27 листопада)

один з пунктів плану: обі сторони отримають амністію і не висуватимуть претензії в майбутньому(тобто понять і пробачити)

ви би точно все підписали не читавши?
як пяний Єльцин спочатку підписав у Беловежський пущі угоду , а потім через місяць намагався захапати ВЕСЬ чорноморський флот.
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 07 чер, 2026 15:30, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:26

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:И уменьшение населения за 30 лет на 10 млн. с 52 до 42 млн. это не "дикое" уменьшение, которое "легко" объясняется выездом 0,3 млн евреев
Ти ж прочитав що я написав
Знову взявся за старе.. за 0,3 млн Євреїв?
А чому пропустив виїзд москалів ?
Памятаєш мої таблички...
_________________1991 рік________________2020 рік
Всього населення - 51 млн_________________40 млн
______Українців - 35 млн__________________35 млн
______росіян ___ -16 млн___________________5 млн

Тобто те що при розвалі імперії , імперці з російським корінням здриснули з окупованих територій на материнську для них території - тебе це не дивує?
Будеш мати час- подивишся як змінилась кількість Сербів в Хорватії, Косово, Боснії -- в порівнянні з часами Югославії.

ПС
от так пропоГАНДОНИ і заробляють гроші, просто витягуючи 3% і забуваючи про 97%...
Можете подтвердить ваши домыслы какими-нибудь реальными данными о выезде в РФ?
Уже когда-то отвечал - при записи национальности [b]со слов национальность меняется очень легко.[/b] Особенно в смешанных семьях, которых у нас было достаточно много.
Уже приводил пример знакомой, у которой отец был украинец, а мать еврейкой. В советские времена она была украинкой, потом, когда стало нужно, стала еврейкой. И дети, соответственно, тоже.
кАкІє вАшІ дАкАзАтЕльствА..... ?
Давай по порядку
1 Якщо тобі потрібні паспортні данні 10 млн зникнувших з України в 1991-2001 роках - то я відразу скажу що в мен їх немає
Але при цьому зауважу
В тебе також таких данних не має, тобто по цьому пункту
ти маєш право не приймати ці дання
я маю право бачити в пятій точці твоє право.
2 Поясни мені
чи працювала твоє теза яку ти і я виділили в часи совка?
Якщо працювала
Тоді все просто
Ті кого в часи совка ЗМУСИЛИ назвати себе роССіянином, як тільки зник цей тиск-відразу назвали себе тим ким і були.
Додам
Тиск в Україні по питанню національності НА ПОРЯДОК нижчий ніж в педерації.
Просто глянь - ти ТУТ пишеш педераційною
А тепер зайди на російський форум і напиши щось УКРАЇНСЬКОЮ
різниця в часі між тим що тебе тут за 12 років агресії не заблокували по мовній ознаці і тими годинами-днями коли тебе заблокують педераційні форуми - і є співвідношеннями тиску
3 Поясни мені
Україна ПЕРЕСТАЛА задовільняти РОСІЯН як Батьківщина, але в них РАДЯНСЬКИЙ паспорт і на них тисне мовне питання(тай бандерівці потихеньку приходять до влади , особливо діти тих кого в Сибір/Далекий Схід) імперія відправляла... У нас 2/3 уряду 1991-2005 років - народилися(форум не хоче пропускати уро.дженці) РоССії... правда місця народження в них Магадан/карлаг.....
В яку республіку вони поїдуть ?
Даш відповідь -ЛОГІЧНО без виписок з паспортів- тоді й продовжимо.

ПС
нагадаю ще раз
Відразу виїхало пару мільйонів(педерація за рахунок нафти краще стала жити ніж Україна, тому всі хто мав звязки в россії туди чухнув в перші роки)
За 30 років за рахунок народжуваності впало на 3 млн осіб мінімум
Після анексії ОРЛО і Криму ще впало на 4-5 млн
Після 2022 року виїхало ще 5-8 млн...
Тому так
Сьогодні на теренах України , якщо є 25-30 млн - то це добре..
Але це не тому що МИРНА УКРАЇНА погана
це тому що в України є дебільний сусід.
budivelnik

Подякував: 306 раз.
Подякували: 3063 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 чер, 2026 15:29

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:руські не хочуть зараз домовлятися.

А чому вони, поки вважають, що перемагають, мають хотіти змінювати свої умови?

Гітлер навіть у грудні 1944(контр наступ в Арденах) вважав що перемагає :mrgreen:

Розпочавши наступ 16 грудня 1944, німецькі війська за 8 днів прорвали оборону союзників і вклинилися на глибину 90—100 км. Виникла небезпека повторення Дюнкерка.
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1804518046180471804818049 ... 18089>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти