vt313 написав:........... А так, я не бачу причин для капітуляції.
Я тоже. Но других вариантов не существует? Только либо война, либо капитуляция?
Офіційна позиція росії, - денацифікація (знищення нації), демілітаризація (знищення армії) України. Вони готові вести переговори виключно на цю тему. Більше нічого.
Що там робиться на неофіційному рівні я не знаю. От, зовсім, жодної інформації. Але обміни полоненими є.
budivelnik написав:Якого тобі полегшення ще треба?
Як мінімум скасування вимоги мати первинну документацію (бо зараз влетіти в штраф на 150% - раз плюнути), можливість вносити все в РРО протягом звітного періоду, а не одразу, доступ до держ. тендерів без геморою і наявність нормальних грантів як в ЄС. А ну ще або зняти ліміти на розрахунок у валюті готівкою, або на платежі за кордон зняти обмеження.
Ну і ще щоб податки за прибуток від цифрового активу рахувався у валюті активу, а не в гривнях.
budivelnik написав:Якого тобі полегшення ще треба?
Як мінімум скасування вимоги мати первинну документацію (бо зараз влетіти в штраф на 150% - раз плюнути), можливість вносити все в РРО протягом звітного періоду, а не одразу доступ до держ. тендерів без геморою і наявність нормальних грантів як в ЄС.
1 Яка така первинна документація на 3-тій групі? Там єдина вимога-скільки грошей пройшло по рахунку і з тої суми 5% ПДФО+1% Військовий.. Про РРО - ти скільки маєш операцій в місяць? Три-пять-десять? і важко РРО привязати до рахунку+провести інкасацію раз в квартал готівки? В мене Загальна система і 200-600 операцій по РРО в день , я можу щось виступати , тим більше що треба ще й ПДВ.. А ти про що? 2 А при чому тут комерційні гранти до Держави? Якщо ти ЦІКАВИЙ іноземцям - то грант отримаєш Не цікавий - ніяка Держава тобі не допоможе. 3 Яка фіг різниця в якій валюті що рахується якщо в тебе оборот менше 1,5 млн рік.. Ну втратиш ти 1000 грн в місяць і отримаєш не 75 000 а 74 000... Ти точно нормальний? Справки про те що зануда або ботанік -ще не отримував?
Хтось з реальних тутешніх бізнесменів вже РЖЕ з тих труднощей які створила влада аспіранту?
ПС Зверніть увагу, людина не в стані зберегти три замовлення, десять оплат ... і при цьому може отримати до 350 000 в квартал ... і ще вважає що ВЛАДА погана.
budivelnik я зараз не займаюсь бізнесом яким би хотів (ввозом б/у техніки) саме тому, що влада створила такі умови, що можливості займатись ним легально не існує. А зараз мій основний дохід - іноземні наукові гранти, бо в Україні на цьому можна заробити копійки.
Дюрі-бачі написав:budivelnik я зараз не займаюсь бізнесом яким би хотів (ввозом б/у техніки) саме тому, що нема можливості займатись ним легально.
Мене ж не хвилює галузь бізнесу. Ви заявили що ВЛАДА не дає Поспілкувались 3 хвилини і виявляється ВИ з ВЛАДОЮ не пересікались ЖОДНОГО РАЗУ, і пересікатись поки не досягнете рівня хоча б 3-5 млн грн/рік обороту - не будете А якщо не влізите в акциз... то Ви взагалі нікому не цікаві.
Дюрі-бачі написав:А зараз мій основний дохід - іноземні наукові гранти, бо в Україні на цьому можна заробити копійки.
А хто Вас ЗМУШУЄ займатись тим що не дає прибутку? ЕГО ? так не ведіться, зробіть фінт вухами , зайдіть в науку після того як вирішите побутові питання. Я в будівництво ( яке мені подобалось і де я чогось вартий) заходив два рази через торгівлю( яку я як справжній совок вважав спекуляцією), але треба було заробляти первинний капітал. ПС так, імпорт/експорт це вже складніше, але знову ж Про які суми і групи товарів говоримо? Якщо це не акциз чи не потребує ліцензування - то імпортуйте/експортуйте все що хочете... тільки податки платіть...
budivelnik написав:Поспілкувались 3 хвилини і виявляється ВИ з ВЛАДОЮ не пересікались ЖОДНОГО РАЗУ, і пересікатись поки не досягнете рівня хоча б 3-5 млн грн/рік обороту - не будете
я вчусь на чужих помилках і не хочу платити мільйони штрафу як інші. Яскравий приклад того як влада не дає ФОП вести бізнес:
budivelnik написав:зайдіть в науку після того як вирішите побутові питання.
А мені подобається в цій галузі: заробляти достатньо для мене при мінімальних зусиллях. Тільки ці можливості надає не Україн
Пашинян також зазначив, що деякі сили у Вірменії намагаються створити напруженість у відносинах із РФ, проте ці спроби марні.
За словами прем'єр-міністра Вірменії, «ця напруженість не створюється з тієї простої причини», що у нього з російським диктатором Володимиром Путіним «тісні відносини».
Пашинян також заявив, що зробить те, що вирішить народ Вірменії, пише агентство Новости-Армения.
«Що вирішить народ, те я і зроблю. Очікування від виборів — вільне волевиявлення громадян Вірменії. Упевнений, що громадяни Вірменії переможуть. Демократія завжди працює на користь регіонального та міжнародного співробітництва і демократія є інструментарієм для миру в регіоні», — зазначив він.
Сьогодні у Вірменії проходять парламентські вибори, за результатами яких владу в країні сподівається утримати прем'єр-міністр Нікол Пашинян. Він керує Вірменією з 2018 року і дедалі активніше намагається протистояти спробам Росії утримати країну в орбіті Кремля.
ЛАД написав:И американских предложений сегодня нет. Или мы о них не знаем.
Президент України Володимир Зеленський минулого місяця запросив Романа Абрамовича до Києва, аби через нього передати Путіну пропозицію про прямі переговори. Про це повідомляє Financial Times з посиланням на чотирьох людей, обізнаних із ситуацією.
За даними видання, Зеленський звернувся до російського олігарха з проханням поінформувати Путіна про його згоду на зустріч – уперше за час повномасштабної агресії РФ.
Як зазначає джерело, таким чином Київ хотів показати серйозність своїх намірів щодо миру. Україна також розраховувала, що успішні удари по нафтопереробних об'єктах Росії та зупинка російського наступу силами ЗСУ підсилять, за наявними даними, "стимул для негайного припинення вогню".
"Він потрібен, бо він єдиний росіянин, який ладнає з усіма".
Проте Путін на пропозицію не відреагував. Очевидно, Москва досі робить ставку на перевагу у ресурсах, зазначає FT. На Петербурзькому економічному форумі 5 червня Путін сам підтвердив зустріч із якимось "неофіційним" російським бізнесменом, не назвавши імені.
Уже наступного дня депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко публічно написав у Telegram, що йшлося саме про Абрамовича.
budivelnik написав:Поспілкувались 3 хвилини і виявляється ВИ з ВЛАДОЮ не пересікались ЖОДНОГО РАЗУ, і пересікатись поки не досягнете рівня хоча б 3-5 млн грн/рік обороту - не будете
я вчусь на чужих помилках і не хочу платити мільйони штрафу як інші. Яскравий приклад того як влада не дає ФОП вести бізнес:
Достатньо дочитати до третього абзаца постанови , щоб побачити що це продаж айфона...... Тут ШАХРАЙСТВО з боку ФОПА а не наїзд з боку податкової. Підприємець а - не видав чек при контрольній закупці б - мав в магазині 10 позицій продукції без ЖОДНИХ документів звідки вони взялись ( при бажанні можна було заявити що ці товари крадені і підводити не під економіку а під перепродаж краденого 1. Iphone 14 Pro Max 128 Gb чорно-сірий IMEI:НОМЕР_1 вартістю 44 885,00грн; 2. Iphone 14 Pro Max 265 Gb фіолетовий IMEI:НОМЕР_2 вартістю 52 699,00 грн; 3. Iphone 14 Pro 128 Gb сірий IMEI:НОМЕР_3 вартістю 26 699,00 грн; 4. Iphone 12 265 Gb червоний IMEI:НОМЕР_4 вартістю 35 014,00 грн; 5. Iphone 14 Pro Max 128 Gb фіолетовий IMEI:НОМЕР_5 вартістю 50 799,00 грн; 6. Iphone 14 Pro 265Gb сірий IMEI:НОМЕР_6 вартістю 48 399,00 грн; 7. Iphone 13 128 Gb синій IMEI:НОМЕР_7 вартістю 25 499,00 грн; 8. Iphone 13 128 Gb білий IMEI:НОМЕР_8 вартістю 25 499,00 грн; 9. Apple Ipad Air 64 Gb Blue (MM9E3) 2022 used IMEI:GJXQP73DVO вартістю 23 799,00 грн; 10. Ipad Pro 265 Gb ІSpace Gray IMEI:SDMPYD7N4KD8C вартістю 31 113,00 грн.
Висновок Це гарний приклад для тих операцій про які Ви мрієте людині було западло офіційно отримати десять позицій товару і задокументувати - тому за свою хитровимаханість він отримав позов на суму товару в 364 000+
Дюрі-бачі написав:
budivelnik написав:зайдіть в науку після того як вирішите побутові питання.
А мені подобається в цій галузі: заробляти достатньо для мене при мінімальних зусиллях. Тільки ці можливості надає не Україн
Ніякі постанови влади не можуть змінити ведення бізнесу Тому вибирайте або ХОЧЕТЕ заробляти Або хочете займатись ХОББІ....Труси-Хрестик
Заробляти -важко ,якщо це більше середньої по країні Вимагати від влади щоб за ХОББІ хтось платив ДЕСЯТЬ середніх по країні - це фантазія про розового понні.