|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 10 чер, 2026 12:07
Бахмутський демонВиношу свою пропозицію на обговорення. Бачу дискусію, яка тільки набирає оберти від військових з питанням «де збільшення зарплат?» і про терміни, на ютуб в «Є питаннях» теж випуск і купа коментів навалили про зарплати. І дійсно, коли заходить мова про збільшення з 20 до 30 і бюджет на це виникає в мене особисто пропозиція: якщо з грошима туго може бути, бо багато людей в армії, яким треба таке збільшення, чимало на офіцерських посадах, то може частину з цих людей можна звільнити? Ну реально, там є люди з пораненнями, які змушені служити в тилу за ці копійки. На тилових посадах часто людей займають різною хуєтою, типу підмітати плац, бо в армії якщо є людина, то її варто заїбати, від цієї логіки ніхто не пішов остаточно. Так може і правда частину звільнити, перевести там в резерв, з добою на прибуття в частину за викликом і санкціями у випадку неприбуття, розвантажити бюджет і підняти вже ту 30-ку швидше? Толку, що купа людей, які не зможуть бути на передку навіть при бажанні, змушені сидіти в тилових, бо в нас з армії не звільняють. Може такий механізм запустити?
Шо думаєте?
питання до Бандерлога, які думки з приводу цього, пане майор?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3416 раз.
- Подякували: 3371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 10 чер, 2026 12:11
Цієї ночі була проведена операція з атак на низку російських обʼєктів з використанням ракет та БПЛА.
Під атакою були:
- ВНІІР-Прогрес, що виробляють системи навігації «Комета»;
- Куйбишевський НПЗ у Самарській області;
- Нафтоперекачка «Второво» у Володимирській області;
- Нафтовий об’єкт у Володимирській області;
- Нафтовий об’єкт у Ростовській області.
Всюди були влучання.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 10 чер, 2026 12:13
Чонгарського мосту не існує, пишуть пілоти deepstrikesУ знищенні чонгарського мосту брали участь ударні дрони Бегемот.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 10 чер, 2026 13:02
prodigy написав:Бахмутський демонпитання до Бандерлога, які думки з приводу цього, пане майор?
не знаю. Не готовий дати відповідь, давно не бачив що там. По враженням початку війни не помітив що б там дурью мались. Людей не вистачало. Я в основном був по арсеналам то люди явно там не гребуть гроші лопатою. Коробкою конхфет з дешевим коньяком чи горілкою з тушонкою втішні як діти) плодив там корупцію на низовому рівні  попахує там совком і безнадьогою Толкові інструктора в тил не хотять. Та і загалом думаю вчити треба при частинах, понятно там вузькоспеціалізовані базовий курс мусять проходити в тилу але докручувати його треба на місці. Є якісь резервні роти куди сплавляють по здоровью і алкоголізму, но лічно того не бачив. Короч не готов робити реформи. Малодотичний. мисль в мене що військовий тил треба через прифронтове проганяти, як і поліцаїв пожежників та сбу. Це не діло що тут цивільні державою кинуті. Буває що нашим доводиться возитись з раненими цивільними.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 10 чер, 2026 13:23
Banderlog написав:мисль в мене що військовий тил треба через прифронтове проганяти
Тот тыл, что вижу я, почти весь прогнан до такой степени, что здоровья совсем не осталось. Плюс немного стариков и нездоровых изначально. Людей у нас тоже не хватает. Ну и есть ещё один неприятный нюанс: многие люди, прошедшие 0, тыловые задачи серьезно не воспринимают.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6535 раз.
- Подякували: 21808 раз.
-
-
Профіль
-
-