detroytred написав:Стосовно вдома зловлять - факт: сзч-к, якого часто бачу, спокійнісінько ходить... ніхто його не ловить. Взагалі з сзч-ми якесь дивне відбувається, бо теоретично повинні бути в змі регулярно статті про затримання. Для профілактики. Але їх нема. Дивно.
Не буду тут нікому(ні Холявам) нічого доводити. Але наш сзчшник, як і купа з інших підрозділів(чую від побратимів) - переважно живуть вдома і в куй не дують!
detroytred написав:Тарифи дико зросли))) Вже навіть 9 тис. за те, щоб сам вплавь: ""Знайденим через соцмережі переправникам, які обіцяли допомогти перейти на румунський берег, кожен із затриманих заплатив по 9 тисяч доларів США. З настанням темряви відчайдухи висунулися на подолання невідомої їм річки, з якої від початку 2024 року по обидва боки кордону дістали тіла 21 потопельника", - йдеться у повідомленні." https://varta1.com.ua/news/prykordonnyk ... 85652.html
Стосовно вдома зловлять - факт: сзч-к, якого часто бачу, спокійнісінько ходить... ніхто його не ловить. Взагалі з сзч-ми якесь дивне відбувається, бо теоретично повинні бути в змі регулярно статті про затримання. Для профілактики. Але їх нема. Дивно.
ничего странного: если хватило мозгов оставить оружие - с точки зрения властей это просто еще один вид "ухылянтов" - камуфляжные. И если бусики со своей задачей справляются - властям можно (пока) не париться.
зе ведёт себя как артист для которого важна сцена, собрались, высказались, аплодисменты, интервью, банкет. То что формула мира всем известна и саммиты бесполезны остаётся за скобками.
Але і в партнерів відбувся якісний зсув. Подивіться: якщо раніше постійно звучало про побоювання ескалації та ядрьону зброю, то! --- зара британці прямим текстом сміються та тролять путла-оркостан стосовно червоних ліній та ядрьонки. Американці трошки не так прямо, але теж підключилися. Британець всіх інших вже об'їжджає, схиляє (Мелоні, французів і т.д.). Шольц вперся, але вже мовчки -- просто категорично відмовив і крапка.
Тому може дійсно .... план Зе є лише частиною плану демократів та британців. Слабке місце лише одне --- це слова, піар... І навіть дозвіл на дальнобій є виставою. Бо до 300, 500 і навіть 700 км. це не дальнобій. І для ефективності удару його треба було спочатку надати, а не чекати поки рашики підготуються.
Так як роздали автомати кожному, так роздати всім по ефпівішці(перед тим всім пройти на місцях місячний курс оператора бпла) і державі виготовляти/закупляти дрони у великих масштабах(як снаряди) - але дрони в 4-5раз дешевші снарядів!!!(а ефективніст дрона проти старяду - в нанадцять разів вища!)
То в Криму каву можна пити вже реально наступного літа!!!
напиши письмо сырскому что после курсов дронщика ты прозрел и знаешь как выиграть войну может именно после этого письма тебя отправят домой.
А з іншого боку -- якщо роздати кожному по АК закритикували і прикладом була загибель добровольчого отряду в Херсоні.
То наявність в умовно кожного дрона - це дійсно удар по ворогу, який вторгнеться.
Хоча згоден, що не все так просто. Отже потрібна ще апаратура для визначення частот, на яких можливо буде його використати. Умовно кожному не дасиш. Да і головне -- координація з силами Оборони. Це буде отвєю ложкою дьогтю. Яка перекреслює все.
detroytred написав:Да і головне -- координація з силами Оборони. Це буде отвєю ложкою дьогтю. Яка перекреслює все.
добавлю что у каждого разный уровень мастерства и если один виртуоз это не означает что виртуозы все. Самые хорошие идеи разбивались именно на этапе их реализации. Одна крупная организация (которую я знаю изнутри) 10 лет подбирала персонал прежде чем стала лидером рынка и монополистом. Конкурентам банально не хватало профессионализма, дилетанство вымывало ресурсы (продукт ресурсоёмкий) и они закрывались.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 16 вер, 2024 09:35, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Да і головне -- координація з силами Оборони. Це буде отвєю ложкою дьогтю. Яка перекреслює все.
добавлю что у каждого разный уровень мастерства и если один виртуоз это не означает что виртуозы все. Самые хорошие идеи разбивались именно на этапе их реализации. Одна крупная организация которую я знаю изнутри 10 лет подбирала персонал прежде чем стала лидером рынка и монополистом.
Wirująświatła написав:напиши письмо сырскому что после курсов дронщика ты прозрел и знаешь как выиграть войну может именно после этого письма тебя отправят домой.
Під йоп - зараховано!😁😁😁
п.с. Підчіпати бомбочку/скид дронові, навіть 59річний "дідуган" зможе!!! І ефективності буде ціла купа!!!
Wirująświatła написав:напиши письмо сырскому что после курсов дронщика ты прозрел и знаешь как выиграть войну может именно после этого письма тебя отправят домой.
Під йоп - зараховано!😁😁😁
п.с. Підчіпати бомбочку/скид дронові, навіть 59річний "дідуган" зможе!!! І ефективності буде ціла купа!!!
есть причины почему этого не происходит (я их не знаю), покопайся в них и нам расскажешь. Это ценная информация. А видео работы дронщиков здесь все видели. Есть целые тг каналы с такими видео.
Під йоп - зараховано!😁😁😁