Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 35563557355835593560 ... 14690>
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 17:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Да ржачно просто. Я думаю сами авторы объявления в Одессе просто троллят
Тема повесток, действительно, сильно преувеличена
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 18:04

beee написав:Да ржачно просто. Я думаю сами авторы объявления в Одессе просто троллят
Тема повесток, действительно, сильно преувеличена

Поки сам її не отримаєш то "перебільшена", як тема яйєць по 17
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 18:07

Letusrock написав:
  pesikot написав:А може ти свій песімізм засунешь в качку, чи в гузочку

Річ про "цього року" і про "дуже важко"

А про россіян кажуть - "це неможливо"

Давай, я тобі не буду цитувати анек про нюанс. Ти його сам знайдешь
А не знайдешь, то я тобі його розкажу
Але це тобі не сподобається

взагалі не розумію вашу постійну агресію на цьому форумім

У меня нет агрессии
Я только говорю о том, откуда у вас столько пессимизма, живя на Закарпатье ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 18:09

freeze написав:........
По оплатам тоже важный вопрос.
Например, сейчас все бригады в Херсонской области на линии соприкосновения по Днепру не попали в зону боевых действий, и лишились соответствующих выплат.
То есть война артиллерии есть, обстрелы постоянно, война Дронов идёт ежедневно, скидывают постоянно на головы всякую срань, 200 и 300-е есть, а боевых действий нет. Я скажу мягко, это немного подрывает моральный дух, особенно солдат, которые сидят в блиндажах в зоне прямой видимости орков.
Тут приезжал какой-то финансист для разъяснения выплат. Представляете, сидят 40 мужчин, грязноватых, бородатых, которые скоро год как служат в непростых условиях, задают вопросы, а этот финансист заявляет, вы что за деньги здесь воююте, типа как вам не стыдно. Такое гнетущее молчание после этого повисло.
Даже в Донецкой области в зону боевых действий попала совсем узкая полоса, остальные там вроде как на курорте.
.........

Это печально.
Видимо, на такую длительную войну не рассчитывали. Дали сразу высокие зарплаты, а теперь денег не хватает.
Урезание доходов всегда воспринимается плохо. А финансист просто не очень умный человек.
То, что начали давать отпуска, это хорошо.

И как всегда, Вам здоровья и удачи!
И хорошо погулять летом по Ланжерону.
И быстрее вернуться домой с победой!
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 18:25

pesikot написав:beee
Совсем уже свихнулись на теме повесток ...

Вот мне интересно, есть хоть один форумчанин, которому вручили повестку на улице ?

Если в Украине настолько массово раздают повестки. То должно зацепить всех
А если не зацепляет, значит и массовости нет. Больше истерик

PS. Я не утверждаю, что повестки на улице не выписывают. Я утверждаю, что это не имеет массового явления

А то читаю местные ТГ-каналы, где-то зашли военные в супермаркет прикупить продуктов, так уже начинается "аааа ... пишут повестки"

є ще ситуації, коли повістки на підприємство й зобов'язують вручити під підпис робітникам.
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 18:31

Shaman написав:
  pesikot написав:beee
Совсем уже свихнулись на теме повесток ...

Вот мне интересно, есть хоть один форумчанин, которому вручили повестку на улице ?

Если в Украине настолько массово раздают повестки. То должно зацепить всех
А если не зацепляет, значит и массовости нет. Больше истерик

PS. Я не утверждаю, что повестки на улице не выписывают. Я утверждаю, что это не имеет массового явления

А то читаю местные ТГ-каналы, где-то зашли военные в супермаркет прикупить продуктов, так уже начинается "аааа ... пишут повестки"

є ще ситуації, коли повістки на підприємство й зобов'язують вручити під підпис робітникам.

Так, це є таке. І це законно.

Але є ж зараз мова йде про те, що на вулицях роздають
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 18:35

За понад місяць перебування в Києві бачила чимало військових, але ще жодного разу не бачила, щоб комусь вручали повістку. В Мико бачила кілька разів на день у різних місцях.

flyman написав:Дажє флер написла, що "не розділяє цінності" безумовного доходу у $120 в місяць, навіть нема про що торгуватися.

Перекрутив, написала, як виділено нижче. Є речі, які для Флер важливіші, ніж гроші. Навіщо їй торгуватися, якщо людина не підходить за критерієм «погляди мають бути близькими на рівні підсвідомості». За цим критерієм на нашому форумі мені підходить тільки одна людина, не скажу хто :wink:
Флер - гонорова самодостатня українська панянка із доходом 1000 дол/міс. Заміжня. За весь час на цьому форумі лише двічі залишала номер свого телефону. В обох випадках до особистої зустрічі не дійшло. Сподіваюся, що ця інформація зніме багато питань щодо fler.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 18:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ОК "Південь": Потреба в мобілізаційному ресурсі є, а ентузіазм у людей падає
https://www.pravda.com.ua/news/2023/02/17/7389797/

Танеможежбуть...

А такі цікаві ідеї просковзують інетами...
Напр.:

1)
"Не платити солдатам взагалі..."

Га..?

Хоча так, це сильно.
І, можливо, навіть і реально.
Сміливе рішення -- я за!
Але є "ньюанс" -- на фронт тоді треба йти всім. Ненадовго, тиждень-місяць (раз на 3-12-хх? років), але абс.всім хто "в системі" (є у держ.базах -- ідент.коди, паспорти, реєстри рухомостей-нерухомостей...)
Сценарій як це робити вже багато разів показували у фант.фільмах-серіалах -- телевікторини, "виграші"... А як хтось не приходить по "виграш" -- то його впольовують і привселюдно болісно страчують... І, можливо, війну треба буде робити нескінченною, аби всі встигли "виграти". Бо навіть якщо активувати фронт на всі можливі 4500?км -- то це всього лиш 150-200тис.фронтовиків ("нульових"). А це макс. 10млн людей за рік (по 1тижн кожному). 30млн людей -- 3роки... Якщо хоч по 4тижні (аби виправдати час на полігонах і 4-3-2-1лініях, і т.п.) -- то 12 років для повного обігу! Діти виростуть -- ще й їх треба слати...
Сценарій -- і не платити, і не слати всіх, а вічно тримати тих самих -- тупуватенький. Навіть мене (досі на донбасі) лякають можливі тилові "перспективи". А ідейних, заслужених тиловиків має лякати ще більше -- хай хоч як воно нині приємно гратися з конвертдепо (у безпеці), і "заробляти" в рази більше за фронтовиків...
Пригадуєте новини часів АТО? Що хтось когось підірвав гранатою...
А от тепер бачив одного вояка-алкаша, що вже допивався аж до чортиків, дзявулів навіть уві сні, а ще хвалився, що їхав у відпустку і "випадково" забув викласти з речей гранату... Чомусь здається, що от вдома він вже її виклав... Вочевидь. А якби це був вже аж 2-3-4...рік + ще й без зарплати в зсу, то вам справді хотілося би, шановне тилове панство, аби щось отаке зайшло в метро чи ТЦ, а в ТЦ, чи й простому атб, йому ще й скажуть, що то все не волонтерське, а платне... і те тіло, найімовірше п'яне, раптом знайде ту гранату...?
А скільки ще дійдуть до такого стану, якщо цьому вистачило неповного року? Навіть зі 100т+...
А якщо багато років, і без грошей, і ще й з каліцтвом, мабуть, то як думаєте, що буде? Родичі вояка візьмуть то все на себе, чи просто увійдуть в "тренд" і куплять йому гранату на ЧР, якщо потік фронтових запасів прикриють..?
От наскільки розумним є рішення суспільства забрати у людини все і чекати що ж з того вийде...?
А ще цікаво, чого ж варте тилове життя в постійному страху? І чи ж не краще той страх обмежити тижнем-місяцем в касці, броні, й окопі? Замість постійно тремтіти вдома і думати-тренуватись як же ж першим встигнути впасти в ноги в метро, або як в ТЦ стягнути перед себе живий щит і не дати йому передчасно розбігтись...
Цікава пісня на цю тему; „Сейтар -- Небезпека”. Хотіли би жити в такому світі!?
А ще й Уелс писав про елоїв і морлоків. Але вже і не згадаю чим то все скічилось. По ідеї -- мав би бути хепіенд. Але який?
Чи, можливо, кожне покоління має невід'ємне, конституційне...(?) право на свої 90-ті? І тому й справді не треба суспільству себе переборювати, переМагати? Бо не всі ж здатні переМогти. Не всі, мабуть, здатні навіть просто Могти. Куди вже тулити те "пере"... :(
Але мені чомусь здавалось, що тиждень-місяць мали би зМогти всі. І це було би краще, аніж десятиліття ймовірного пекла. Що у випадку поразки, що, навіть випадку "перемоги", але сумнівної...

2)
...ідеї слати в'язнів на фронт...

Бе...

Можливо є певні категорії давніх "сидільців", яким це буде цікаво.
Але ж не ті нещасні, щойно посаджені, які ховались від повісток, мобілізації, фронту... В пляшці, напр., і, зрештою навіть ціною повної втрати свободи -- через суд і в'язницю. Чи ж багато таких схочуть вийти із "зони комфорту"? І чи надовго? Чи пускати їх на тиждень на фронт, а потім на місяць назад у в'язницю? Типу як відпустка?? :)
Втім, я так і не розумію, чому б не давати відпустки військовим ще до того як вони (+ ухилянти, які все це роздивляються) докотяться до ув'язнення...?

3)
...наймати негрів на фронт...

Мдя.

Навіть якщо вони й воюють за 100$/міс, то, може, у них є ще і якась інша мотивація? Напр., відвоювати рідне бананове дерево?
Ви маєте рівноцінне банан.дерево? Або хоч якесь??
От навіть москвини не мають -- шастають Африкою, але найняти негрів нездатні... :)

4)
"Захід вимагає від нас якоїсь переМоги, просування... А інакше "не дасть зброї..."

Шо?

Це дивно.
Чого б він таке вимагав?
Навіщо?
Який сенс?
Заходові вигідно показати світові видатні можливості своєї зброї. А особливо в руках якихось слабо навчених "аборигенів". Отже, схочуть просування -- то дадуть щось гарнюнє (і похваляться!) + покажуть куди бити і потім знову всім хвалитимуться... :) Своїм виборцям і всьому світові...
Єдине чого Захід може хотіти -- це доведення на практиці своєї техн. і моральної вищості. І нам неабияк пощастило, що то демократична, толерантна спільнота. І якщо спочатку Маск, а потім ще хтось з них казатиме „а чого ви доколупались до тих від'єднаних кримів, елдеенерій і всяких там сепаратистських гуско язичників?” -- то, зрештою доведеться або дуже розумно, обґрунтовано пояснити, або перестати доколупуватись зі своїм "звільненням"...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 19:05

Bobua
Дуже велике прохання
Стисло
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2023 19:30

pesikot написав:Bobua
Дуже велике прохання
Стисло

Бійцям потрібно давати можливість виговоритися. Я он навіть долярчика вже не трогаю. Майже. А може тому, що його вже неможливо імпрувити.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 35563557355835593560 ... 14690>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти