кладешь а посылку 10000 баксов, пакуешь ее как следует, потом на почте говоришь «одежда» и оценка 5000грн. никто ж не проверяет
надёжность близка к 100%, не слышал чтоб у кого-то пропали деньги. этим пользуются массово.
До появи філіалів Розетки у місті, замовлення відправляли новою поштою з безкоштовною доставкою і післяплатою замовлень вартістю від 400грн, якщо не помиляюся. Замовив я якусь дрібничку з післяплатою. Згідно іноформації у кабінеті на сайті розетки, замовлення давно уїхало, є номер декларації НП. По трекінгу декілька днів "в путі", хоча зазвичай на наступний день отримував замовлення. Їду у відділення НП, дівчинка довго копирсається у комп'ютері, а потім каже, а, так вантажівка ця згоріла з усім вантажем на трасі. То я б мабуть 10.000 доларів не ризикнув відправляти НП. А ще буває посилки губляться.
pesikot написав:[ Багато хто відвідує церкви УПЦ МП, тому що ... вважають, що це осередок РПЦ. Їм призначення УПЦ-МП - РПЦ, було б за свято
Є у нас Храм усіх святих Чернігівських Хоч формально це УПЦ-МП, проте. ЗСУ допомагають, дії РПЦ не підтримують. "Боже, Україну бережи" співають
Так ось, багато "верующих" пішли звідти через позицію настоятеля по відношенню до України
Пішли в Троїцький монастир та Спаський Собор, де був фактичний осередок РПЦ
УПЦ МП з Троїцького монастиря та Спаського Собору попросили, тому що договір аренди закінчився ще в 2021 році, а підписувати новий договір аренди вони навіть не збирались
Але вони знайшли засіб проводити там служби
Сам я категорически против всех этих сект облапошиваюших обычных громадян, а чаще всего незащищённые слои населения, но это их выбор.. Иногда были истории, где уже мне пришлось участвовать в некоторых обрядах, которые я не заказывал. Я вообще человек глубоко неверующий, но иногда просят побыть крёстным. При этом все знают, что я ни разу не верующий, но отказываться вроде как нельзя. Везде одно и то же, крестил и в киевском и в московском патриархате и в Греко кат. Кстати само действие в г/к патриархате проходит куда умнее.
В мп на меня обиделись когда я их попросил в их же минимаркете на входе найти батарейки. Сказали, что таким не торгуют. В свою очередь я удивился, так как ассортимент был реально как у сувенирного ларька в туристической зоне Греции. Свечи, магнитики, бухло разного разлива, масло, мед, цепи, иконы, алтари, амулеты от демонов или для.. я хз, если пообщаться они с радостью достанут пару мощей кого то очень святого!) Не суть короче
И только в Греко католической церкви на вопрос кому и сколько я должен за церемонию крещения мне сказали, что для нас честь крестить ребенка и если хотите сделать пожертвование то бросьте в ящик. Во всех остальных и КП и МП тупо прайс и тупо в карман. В каком-то патриархате ко мне пристали, что неверующий не может быть крёстным отцом, но из-за возможности упустить оговоренную сумму разрешили.
Верующие. Лучше задонадте на что-то нужное для военных.. попы могут подождать когда война закончится.
Bobua написав:36міс замість 24міс -- то свинство...
І все ж таки я думаю, що з часом знайдуться хлопці-фронтовики, яким кукуха нах злетить... підуть в сзч, прихопивши з собою АК... А потім будуть новини гудіти - як десь деяких депутатів - "тра-та-та-та-та-та-та"
Я от дивуюсь, що до тепер тільки наче один інцидент з гранатами трапився...
Успіх , а чого ви чекаєте "хлопці-фронтовики" , ви сам немов " яким кукуха нах злетить " .
Як почитаеш все це марево , то про дітлахів згадуеш . Вони теж кажуть , здоровий аж до хмар , тістечко завбільшки авто . Чі в дітячий крамниці , купи мені он той настоящий автомат с пластику , що водою стріляє .
prodigy написав:sens це різні речи взагалі, мова не про то
мені 2.5 роки тому хлопці з КР побудувати СЕС, я сплатив їм готівкою суму (вони були у відрядженні на 10 діб (мали будувати ще 2 СЕС у Затоці), офіс не чекає 10 днів , що вони привезли умовно 40-50к дол, коли отримали долари-то переслали в КР (або Дніпро, чи Київ, Львів) і працюють собі далі, мені бухгалтер на viber кинув роздруківку з печаткою, що гроші за панелі/інвертор/монтаж отримані
В фейковой отставке Залужного все предельно просто. Вас приучают к этой новости постепенно, определяют реакцию, вычисляют основных защитников, меряют температуру в армии.
Зная не по наслышке о методике принятия решений на Банковой, могу сказать, что оно уже принято.
Сейчас анализируется механизм информационного противодействия негативной реакции в среде ЛОМов, а также слушается реакция за рубежом – поэтому такая длинная пауза между вбросом и опровержением.
На Банковой готовятся к возможной трансформации власти после 31 марта, в связи с завершением Конституционных полномочий президента.
Сильная медийная, и при этом не до конца лояльная к ОП, фигура главкома – может оказывать влияние на этот процесс.
Поэтому ведется подготовка к замене Залужного на лояльную фигуру, которая обеспечит спокойны процесс транзита власти и не будет оказывать на него влияния.
Заодно «померяли», как общество отнесется к Буданову как к главе ЗСУ.
До конца этой недели сведут социологию, и будет окончательное решение.
Причиной будет названо изменение стратегии от наступательной к оборонной и новые тактические задачи ЗСУ.
vitaliiangel написав:кто то кроме меня варианты озвучил?
Впевнений, що варіант один - так як було домовлено в "оманах". ВЗ тому і не втік, як пропонували західні партнери, тому що, так як не спрацював план А (Київ за 3 дні), тому перейшли до плану Б (довшого по тривалості і важчого за наслідками). А щоб виконувати план Б і треба ВЗ зі "смотрящим" АБ, так як якби прийшов хтось інший зі своїми непередбачуваними ініціативами, то і невідомо як би розгортались подальші події. А так усе іде за планом Б (можливо В, але це вже не суть важливо, головне кінцевий результат, який один і той же).
Зеленський у понеділок запропонував Залужному нову посаду – радника з питань оборони, але генерал відмовився, стверджують чотири джерела знайомі з ходом обговорень, – пише Financial Times.
Двоє з них сказали, що Зеленський чітко дав Залужному зрозуміти, що незалежно від того, чи прийме він цю посаду, його буде звільнено.
Чотири джерела кажуть, що в офісі Зеленського ухвалено рішення про звільнення Залужного, але командувача можуть не звільняти ще деякий час після того, як повідомлення про ці плани з’явились в українських ЗМІ.
Командующий сухопутными войсками ВСУ Александр Сырский отказался от предложения Владимира Зеленского занять пост главнокомандующего ВСУ вместо Валерия Залужного, сообщает The Times.
цікаво, "джерело" це хто? гончаренко? цимбалюк? телеграм канали? чи якась росіянка "експерт по СНГ" як завжди. обісралися з цим "звільненням" вже який раз. і хоть би шо. бідняга зеленський все ніяк не звільнить, але ж так хоче. принтер не робить мабуть чи ручка не пише. або боїться розголосу
vitaliiangel написав:кто то кроме меня варианты озвучил?
Впевнений, що варіант один - так як було домовлено в "оманах". ВЗ тому і не втік, як пропонували західні партнери, тому що, так як не спрацював план А (Київ за 3 дні), тому перейшли до плану Б (довшого по тривалості і важчого за наслідками). А щоб виконувати план Б і треба ВЗ зі "смотрящим" АБ, так як якби прийшов хтось інший зі своїми непередбачуваними ініціативами, то і невідомо як би розгортались подальші події. А так усе іде за планом Б (можливо В, але це вже не суть важливо, головне кінцевий результат, який один і той же).
Треба когось з молодих психіатрів звернути увагу на ваші дописи . На докторську не потяне , а на наукову статтю в журналі піде .Тема не зручна .
"наслідки єтілового втручання при вживанні галоперидолу ". Незвичні марення .
Командующий сухопутными войсками ВСУ Александр Сырский отказался от предложения Владимира Зеленского занять пост главнокомандующего ВСУ вместо Валерия Залужного, сообщает The Times.
тому що Сирський розуміє, що він може протриматись 2-3 місяця (до встрати Авдіїки, чи ще чогось), краще не псувати репутацію
яка ще репутація у сирського? військові його не дуже люблять. типу замом залужного в нього зараз ніякої відповідальності нема?