Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 65686569657065716572 ... 14624>
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:04

За крок до перевороту думок©

vitaliiangel написав:
  Успіх написав:
  vitaliiangel написав:Призыв ухылянтов это марення. Платить по 100к неэффективным людям даже бюджета США не хватит
... просто, в кінці року зробити курс х3 :lol:

"І оказиваєтса - жизнь налаживаєтса!"© :lol: :mrgreen:

пофиг на курс, когда горит хата.

коррупция=поражение
некомпетентность=поражение
неэффективность=поражение

Я вчора мав розмову з офіцером(сиділи чай пили/вечеряли) - і я його слухав і офігівав!
В нього приблизно такий же настрій/думки/пропозиції/варіант - як тут на форумі :shock:

От про все ми говорили:
- і про бардак внутрішній
- і про корупцію
- і про завершення війни
- і про Крим і інші окуповані території
- і що буде далі
- і .т.п.

Не буду я тут багато писати, бо тут "зрадоньку" не люблять (може якось тобі в пп більше кину) але хочу його одне з ключових реченнь написати: "...і це все отаке кажу тобі я - який ще на початку війни робив зі своїм сином коктелі Молотова!"
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:05

vitaliiangel написав:
  sens написав:сетевые обменки начали предлагать переводы из города в город.

Квітанція є ?

я не пробовал.

навіщо квитанція? дзвониш у Харків з Одеси і кажеш своєму бухгалтеру -я тобі зараз 20к перекину. Той йде до Кіті(на приклад)-отримує і дзвонить (вже отримав), от і все
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Пока так и не понятно про отставку Залужного. Это был или фейк, или преждевременный вброс. Если эту ситуацию начинают обсуждать в зарубежной прессе на фейк это уже не тянет и дыма без огня не бывает.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:08

vitaliiangel написав:Если хотим победить
Може на часі так: - "якщо не хочемо програти" ;)
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:09

Успіх написав:Не буду я тут багато писати, бо тут "зрадоньку" не люблять (може якось тобі в пп більше кину) але хочу його одне з ключових реченнь написати: "...і це все отаке кажу тобі я - який ще на початку війни робив зі своїм сином коктелі Молотова!"
любой человек, чей доход зависит от эффективности, тебе то же самое скажет. Не может быть быть такого, когда делаешь что-то плохо и... выигрываешь конкуренцию. Мы должны воевать лучше русни, применяя лучшие более эффективные технологии. А о чём пишет форум? "скоро вас ухылянтов загребут". Ну загребут и что пэрэмога. Эффективность и компетентность больше не нужны?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:10

serg1974 написав:
  sens написав:сетевые обменки начали предлагать переводы из города в город.

Квітанція є ?

Конечно что нет. Для чего вам она ? Все хорошо работает. В тени, разумеется. Вам шашечки или ехать ?
я не маю довіри сумнівним схемам,тим паче великі суми . Додам що зараз на 1000000 грн в Одесі можна стати власником 1 к в центрі , купити бу автівку та ще мати кошти для існування на деякий час.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:12

hume написав:Пока так и не понятно про отставку Залужного. Это был или фейк, или преждевременный вброс. Если эту ситуацию начинают обсуждать в зарубежной прессе на фейк это уже не тянет и дыма без огня не бывает.

отставки нет, Береза казав що ВАЗу почали раптово дзвонити посли G7 і він сказав, що це іпсо (але по факту він пропонував За написати заяву на добровільне звільнення, той відповів, що "бажаєте звільнити -звільняйте", але без заяви наказ треба голосувати в ВР, а це буде скандал...хоч скандал буде і так і так)
тому це не фейк, але зараз воно на паузі
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:13

Олексій Гончаренко
!ВАЖЛИВІ МОМЕНТИ ІЗ ЗАКОНОПРОЄКТУ ПРО МОБІЛІЗАЦІЮ!
Всі особи з інвалідністю мають відстрочку від мобілізації, але буде проведена перевірка
Неодноразово наголошував на необхідності заборони на мобілізацію інвалідів! Ця норма прописана і це дуже добре!
Обмежено придатні - проходять перевірку протягом 9 місяців і потім визначаються або придатними, або непридатними.
Дуже довго за це боровся!
Полонені - мають право не проходити військову службу після звільнення з полону (можуть проходити службу за власною згодою)
Демобілізація через 36 місяців + 1 місяць після подання рапорту - фактично 37 місяців. АЛЕ! звільнення відбувається у строки, які визначає Ставка головнокомандуючого!
Добре, що є строки служби. Погано, що 36 місяців, а не 18! І погано, що окремо може затягувати Ставка. Треба виправляти.
Строковики - демобілізація через 210 днів після прийняття закону і відстрочка від мобілізації - 6 місяців
Не розумію, навіщо чекати 210 днів???? Щоб що??
Зміна призовного віку з 27 до 25 років
Порядок бронювання для військовозобов’язаних, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, зокрема на посадах державної служби категорії “А” – всі військовозобов’язані, а для державної служби категорії “Б”, “В” – до 50% кількості військовозобов’язаних
Ті, хто засуджені на умовний термін - можуть за бажанням :shock: мобілізуватись
В моєму законопроєкті наголошував на тому, щоб дати можливість засудженим за нетяжкі злочини теж мобілізуватись
запровадження для громадян України базової загальновійськової підготовки до 3 місяців при закладах вищої освіти всіх форм власності з 2025 року
ЗНЯТА! дивна норма про те, що відстрочка для здобувачів вищого рівня освіти тільки по цій самій спеціальності.
11 год · Публічно

Та...
36міс замість 24міс -- то свинство... :(

До речі, як там у країні з арештами рахунків?
Востаннє редагувалось Bobua в Сер 31 січ, 2024 12:40, всього редагувалось 1 раз.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:16

vitaliiangel написав:А о чём пишет форум?
Я мав більше на увазі те - "як завершити війну?".
Які ми тут варіанти озвучуємо...
Чи готові віддати окуп-території взамін на мир. І т.д.
Якщо буде той мир, то чи захочуть люди тут жити, чи плюнуть і з кінцями виїдуть закордон, бо бачуть, що тут вже "нема що ловити"...
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 31 січ, 2024 11:19

sens
це різні речи взагалі, мова не про то

мені 2.5 роки тому хлопці з КР побудувати СЕС, я сплатив їм готівкою суму (вони були у відрядженні на 10 діб (мали будувати ще 2 СЕС у Затоці), офіс не чекає 10 днів , що вони привезли умовно 40-50к дол, коли отримали долари-то переслали в КР (або Дніпро, чи Київ, Львів) і працюють собі далі, мені бухгалтер на viber кинув роздруківку з печаткою, що гроші за панелі/інвертор/монтаж отримані
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 65686569657065716572 ... 14624>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти